ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ, 2018

22ΣΕΠ21:0023:59Dj Booker Indigo-cmb στη Λάρισα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη, ο DJ Booker από τα πρώτα του χρόνια έκανε την μουσική – ζωή του. Στα χρόνια του millenium ήταν όταν επικεντρωμένος σε hip hop και breaks, διακρίθηκε χάρις στα εξαιρετικά του skills στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό DMC όπου κέρδισε την 4η και 3η θέση το 2000 και 2001 αντίστοιχα. Φυσικά, μεγάλο μέρος της πορείας που ακολούθησε ήταν ταυτόσημο με τους Active Member, όπου συμμετείχε σε 17 δισκογραφικές δουλειές του σχήματος, όλες στην Freestyle Productions.

Mετά την αποχώρησή του από την low bap σκηνή το 2006, αποφάσισε να εξελίξει τον ήχο του περαιτέρω και να εμπλακεί σε άλλα σχήματα όπως Cayetano, Ίνφο, Fulleffekt Team, αλλά και να επικεντρωθεί σε προσωπικές του δουλειές.

Η αναγνωρισιμότητα που κέρδισε ήταν τεράστια, όπως και η παραδοχή για το γεγονός ότι είναι ένας από τους καλύτερους DJ’s στην χώρα, ενώ θα είναι μάταιο να αναφερθούν δεκάδες σπουδαία διεθνή ονόματα, κάποια τεράστιου βεληνεκούς (βλέπε Madlib, Shadow, Qbert, Krush, Gaslamp Killer, Digital Mystikz, Bonobo, B Real, Ghostface Killa, GZA, Daedelus, Alborosie κλπ), με τα οποία έχει μοιραστεί τα stages όλα αυτά τα χρόνια.

Eίναι χαρακτηριστική της μουσικής του γνώσης η μεγάλη ποικιλία των ειδών μουσικής με τα οποία καταπιάνεται, funk, soul, hip hop, bass, dubstep, dnb, juke και όχι μόνο…

dj booker at Indigo – cmb !!!
Saturday 22/09 ,9:00pm !!!
Free Entrance !!!

ΩΡΑ

(ΣΑΒΒΑΤΟ) 21:00 - 23:59

Αφήστε ένα σχόλιο

X