ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ, 2018

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

12ΟΚΤ15:0016:004ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπ/κής Καινοτομίας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Το μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό γεγονός της Χρονιάς στην Ελλάδα, ξεκινάει στη Λάρισα!
4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, Λάρισα 12-14 Οκτωβρίου 2018 (https://synedrio.eepek.gr )

Η Συντονιστική και η Επιστημονική Επιτροπή του 4ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα 12, 13 και 14 Οκτωβρίου 2018 καλούν τις/ους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, καθώς και Εκπαιδευτές Ενηλίκων και φοιτητές να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου μας (περισσότερες πληροφορίες στο δικτυακό τόπο: https://synedrio.eepek.gr και επικοινωνία στο e-mail: [email protected]).

Το συνέδριο, που είναι υπό την αιγίδα του ΥΠΠΕΘ, διοργανώνεται από την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΕΕΠΕΚ), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων και το Σύλλογο καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας και με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία, της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα και της εκπαιδευτικής δράσης «Teachers 4 Europe».

Στο συνέδριο θα υπάρξουν 16 προσκεκλημένες ομιλίες διακεκριμένων πανεπιστημιακών δασκάλων και άλλων, κυρίως από το εξωτερικό (Βέλγιο, Γαλλία, ΗΠΑ κ.ά.), καθώς και από την Ελλάδα και θα παρουσιαστούν συνολικά 527 εργασίες, οι οποίες έτυχαν θετικής κρίσης από 2 τουλάχιστον κριτές.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (παρ. 2 του άρθρου 59 του Ν. 3528/2007) οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στο δημόσιο δικαιούνται εκπαιδευτική άδεια για να παρακολουθήσουν το συνέδριο.

Το επίσημο πρόγραμμα του συνεδρίου θα ανακοινωθεί στις 1 Οκτωβρίου 2018 (https://synedrio.eepek.gr ).

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας σε ουρές αλλά και για τη διευκόλυνση όλων (έκδοση βεβαιώσεων, έγκυρη εγγραφή σε εργαστήρια κλπ.), είναι προτιμότερο να γίνει εγγραφή πριν την έναρξη του συνεδρίου, μέσα από την ιστοσελίδα https://synedrio.eepek.gr (κόστος συμμετοχής: 20 €, για φοιτητές 10 € με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας, πληρωμή με κάρτα, e-banking ή με τραπεζική κατάθεση, δωρεάν για ΑμΕΑ και ανέργους με επίδειξη των αντίστοιχων καρτών εντός του συνεδρίου).

(Μέρος της συνδρομής σας για την εγγραφή στο συνέδριο θα διατεθεί για την ενίσχυση του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες «Η ΦΛΟΓΑ»)

Από τη Συντονιστική Επιτροπή

ΩΡΑ

(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) 15:00 - 16:00

Αφήστε ένα σχόλιο

X