5 τύποι Λαρισαίων (summer edition)
Your City

5 τύποι Λαρισαίων (summer edition)

Οι Λαρισαίοι είναι άνθρωποι πολυδιάστατοι και δεν μπορούν παρά να σε εκπλήσσουν συνεχώς. 

Το καλοκαίρι, όμως, ΄κάποιοι μεταμορφώνονται και είναι χάρμα οφθαλμών. Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι λοιπόν;

  1. Ο τύπος ο fit, ο γυμναστηριακός. Μιλάμε για το κορμί, για τον άνθρωπο που το άγαλμα δεν είναι τόσο όμορφα φτιαγμένο. Έχει πεθάνει στο γυμναστήριο, έλιωσε στα βάρη και τώρα ήρθε η ώρα να το αναδείξει. Εμείς μαζί του, γιατί αξίζουν οι κόποι και οι θυσίες του για να είναι τόσο αψεγάδιαστος.
  2. Ο μαυρισμένος, σοκολατένιος τύπος. Αυτόν τον τύπου Λαρισαίο τον θέλουν οι περισσότερες γυναίκες, γιατί δείχνει πιο γοητευτικός, πιο αρρενωπός και κακά τα ψέματα sexy. Αυτός το ξέρει και το αναδεικνύει με ρούχα κυρίως που το τονίζουν όλο αυτό για να είναι οι κατακτήσεις του σε ουρές χιλιομέτρων.
  3. Ο τύπος «έχω κοιλίτσα αλλά μπόλικο χιούμορ». Δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενος αλλά έχει τη δική του χάρη και τον αγαπάμε γι’ αυτόν. Θα πίνει τις μπύρες και τα cocktails του χωρίς να σκέφτεται θερμίδες και άλλες τέτοιες πληροφορίες. Θα σκάει μύτη στην παραλία με αυτοπεποίθηση, γιατί ξέρει οτι το φαγητό τον κάνει ευτυχισμένο.
  4. Ο τύπος που λατρεύει τα tattoos. Το καλοκαίρι είναι η εποχή του. Μας δείχνει κάθε εκατοστό του χτυπημένου του κορμιού και κατά βάθος μας αρέσει. Το πασάρει και καλά, επομένως πέτυχε τον σκοπό του;
  5. Αυτός ο τύπος είναι ο παραδοσιακός ΛαρισαίοςΠοια cocktails, ποια beach bars, ποιες ψαροταβερνες; Τσίπουρο και κρασιά, ψητοπωλεία και Άγιος ο Θεός. Εντάξει, αυτός χειμώνα καλοκαίρι την βρίσκει διαφορετικά! Ξέρει τι κάνει.τύποι

Related posts

Συμβουλές επιβίωσης από τον καύσωνα για τις όμορφες Λαρισαίες

Iωάννα Μπράχου

Οι Λαρισαίοι απαντούν | Πλαστική σακούλα και απόψεις

larisaevents

Δωρεάν Προσκλήσεις για τα μέλη του Επιμελητηρίου Λάρισας για την Agrothessaly

larisaevents

Αφήστε ένα σχόλιο

X