Επικαιρότητα, Λάρισα

Ψύλλοι στα άχυρα…

mylos pappa - Ψύλλοι στα άχυρα...

Διαβάζω σε τοπικά μέσα για την -αν έχεις το θεό σου- απογοητευτική εικόνα του προαύλιου χώρου του ΜΥΛΟΥ μετά τη συναυλία των Thievery Corporation. 

1 (2)

Χρησιμοποιώντας τη λέξη “χωματερή” οι συντάκτες συγκεκριμένου μέσου φωτογραφίζουν 3 μπουκάλια και 10 αποτσίγαρα τα όποια είχαν μείνει ΚΑΤΩ από το stage, στο οποίο εμφανίστηκαν οι Thievery Corporation.

Έπειτα από συνομιλία μας με τη διεύθυνση της παραγωγής ενημερωθήκαμε ο,τι το stage ξεστήθηκε γύρω στις 11 το πρωί ώστε να αποχωρήσει από τον χώρο, για να μπορούν και οι υπεύθυνοι καθαριότητας να κάνουν τη δουλειά τους.

Ασφαλώς μιλάμε για το event του καλοκαιριού και τη μεγαλύτερη παραγωγή αλλά και πάλι ορισμένοι βρίσκουν τρόπο να αμαυρώσουν αυτή την εικόνα.

Εάν λοιπόν κύριοι δεν θέλετε να βλέπετε μεγάλες παραγωγές στην πόλη, ενώ προτιμάτε να τρέχετε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για συναυλίες, καλύτερα να βρείτε έναν καλύτερο τρόπο για να το σταματήσετε.

mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!
X