Λάρισα, ΦοιτητοΛάρισα

Φοιτητολάρισα | Πως θα έρθει το Σ/Κ χωρίς καν να το καταλάβεις!

21107223 103960543673804 1612348401003790336 n - Φοιτητολάρισα | Πως θα έρθει το Σ/Κ χωρίς καν να το καταλάβεις!

Και δεν είμαστε ακόμη στα μισά..

1 (2)

Είναι δύσκολη η εβδομάδα, πέρασες ένα καλό Σαββατοκύριακο αλλά μακάρι να ήταν λίγο περισσότερο. Ωραία που ‘ναι η Κυριακή μα να ‘ταν πιο μεγάλη γιατί περνάει γρήγορα κι αργεί να έρθει η άλλη. 

giphy downsized - Φοιτητολάρισα | Πως θα έρθει το Σ/Κ χωρίς καν να το καταλάβεις!

Η κατάσταση είναι δύσκολη, έχουμε να κάνουμε πολλά αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα. Τι θα κάνεις όμως για να είσαι πιο αποδοτικός αυτή την εβδομάδα και να έρθει πιο γρήγορα το Σ/Κ;

Οκ, όχι κυριολεκτικά αλλά δεν θα καταλάβεις πόσο γρήγορα θα περάσουν οι μέρες και θα ξημερώσει Σάββατο πρωί..

Βρες κάτι που θα σε ενθουσιάσει και θα το κάνεις το Σαββατοκύριακο. Βρες κάτι που θα ανυπομονείς για αυτό! Δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα; Μπες εδώ και ενημερώσου για όλα τα events της Λάρισας!

Μη κοιτάς συνέχεια την ώρα, δεν θα περάσει πιο γρήγορα. Όσο κοιτάζεις το ρολόι σου, τόσο το χειρότερο. Συγκεντρώσου σε αυτό που κάνεις την δεδομένη στιγμή, αφοσιώσου και ξέχνα την ώρα, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα..

Μα πόσο ωραία είναι η πόλη μας την άνοιξη; Έχει ανθίσει, οι αμυγδαλιές και οι μανόλιες στολίζουν τους δρόμους και οι βόλτες στην πόλη είναι πιο απολαυστικές από ποτέ. Γυρνώντας από την σχολή ή στον ελεύθερο σου χρόνο, κάνε μια βόλτα, σκέψου πράγματα που σου αρέσουν, τι θες να κάνεις στο τέλος της εβδομάδας και θα δεις που θα γεμίσεις με αισιοδοξία.

Όταν πηγαίνεις στην σχολή, προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να προσέξεις στο μάθημα. Το ξέρω, είναι δύσκολο αλλά μπορείς να το κάνεις. Κάνε focus σε αυτά που λέει ο καθηγητής, κράτα σημειώσεις και στο τέλος θα νιώσεις και εσύ πολύ καλύτερα… και πιο σοφός :p Ούτε που θα καταλάβεις πως πέρασε το μάθημα!

giphy - Φοιτητολάρισα | Πως θα έρθει το Σ/Κ χωρίς καν να το καταλάβεις!

Να ξυπνάς νωρίς και να κοιμάσαι νωρίς. Την επόμενη μέρα θα είσαι πιο φρέσκια, γεμάτη ενέργεια και πιο αποδοτική. Ξενυχτώντας στο chat μέχρι αργά λέγοντας αυτά που έχεις ήδη πει με τους φίλους σου που έχεις ήδη δει, καταλαβαίνεις, δεν είναι και τόσο εποικοδομητικό! :p

Βγες με τους φίλους σου, πήγαινε για καφέ, για φαγητό, πείτε τα νέα σας και τις ανησυχίες σας και θα δείτε ότι έχετε συμπαράσταση και δεν είστε οι μόνοι που βγάζετε δύσκολα την εβδομάδα!

Τι μέρα είπαμε ότι έχουμε σήμερα;

giphy 1 - Φοιτητολάρισα | Πως θα έρθει το Σ/Κ χωρίς καν να το καταλάβεις!

Φωτογραφία εξωφύλλου από @darthbessy 

mm
Σπουδάζω στον Βόλο, αγαπώ την αρθρογραφία, τους αισιόδοξους ανθρώπους, τα ταξίδια και το «ωραίο», από παπούτσι μέχρι φαγητό.
X