Sex & Σχέση

5 στιγμές σε μια σχέση που είναι (σχεδόν) καλύτερες από το σεξ!

in love 620x420 - 5 στιγμές σε μια σχέση που είναι (σχεδόν) καλύτερες από το σεξ!

Ακολουθήστε το larisaevents.gr στο instagram!

1 (2)

Aνεξάρτητα από το πόσο έντονη κι ενεργή είναι η σεξουαλική σου δραστηριότητα με το/τη σύντροφο σου, είμαι σίγουρη πως διαβάζοντας τον τίτλο, το πιο πιθανό είναι να σκέφτηκες κάτι τύπου «Τι είναι αυτά που λες, ρε;», το οποίο ρε μετατράπηκε σε μωρή όταν παρατήρησες το φύλο του αρθρογράφου. Μπορεί λοιπόν η σύγκριση αυτή να σου φαίνεται χαζή, αστεία και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, όμως πραγματικά υπάρχουν κάποιες στιγμές σε μια σχέση που αξίζουν περισσότερο κι είναι καλύτερες κι από την πιο καυτή νύχτα που θα περάσεις με το αγόρι ή την κοπέλα σου. Κι η αλήθεια είναι πως αν δεν υπάρχουν οι στιγμές αυτές, τότε ούτε και το σεξ είναι τόσο καλό…

Όταν σε κάνει να γελάς

leptomereies-sxesis1

Δεν εννοώ τις στιγμές που σε κάνει να χαμογελάς χωρίς λόγο κι αιτία, έτσι επειδή απλά τον/την σκέφτηκες. Εννοώ εκείνες τις στιγμές που σου εξιστορεί διάφορα περιστατικά, σου περιγράφει κάνοντας αναπαράσταση διάφορα αστεία γεγονότα ή ακόμα κι όταν σε μιμείται και σε πειράζει, με αποτέλεσμα να σε κάνει να γελάς τόσο που νιώθεις την κοιλιά σου να πονάει και τα δάκρυα να τρέχουν στα μάγουλα σου. Μπορεί να μην καις τις ίδιες θερμίδες που θα έκαιγες κάνοντας σεξ, αλλά το γέλιο είναι ο πιο ευχάριστος τρόπος να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου και φυσικά να ερωτεύεσαι κάθε φορά όλο και περισσότερο το/τη σύντροφο σου.

Η πρώτη φορά που λες στο/στη σύντροφο σου «Σ’ αγαπώ» και εκείνος/η ανταποδίδει

leptomereies-sxesis2

Όσοι κι όσες έχουν φτάσει σ’ αυτό το σημείο της σχέσης τους, θα καταλάβουν. Συνήθως η πρώτη φορά που νιώθεις έντονη την επιθυμία να εκφράσεις στο/στη σύντροφο σου την αγάπη που τρέφεις όλον αυτόν τον καιρό γι’ αυτόν/ή, διάφορα συναισθήματα εναλλάσσονται μέσα σου με γρήγορους ρυθμούς. Είσαι χαρούμενος/η και ταυτόχρονα αμήχανος/η, αισθάνεσαι την καρδιά σου να χτυπά τόσο δυνατά από το πάθος αλλά κι από την αγωνία για το πως θα αντιδράσει η σχέση σου στο άκουσμα των δύο αυτών λέξεων. Κι όταν καταφέρεις να πεις το «Σ’ αγαπώ!» κι εκείνος/η ανταποδώσει, νιώθεις τέτοιο ενθουσιασμό σαν να είχες τρεις οργασμούς στη σειρά. Είναι το πάθος, ο ενθουσιασμός κι η ασφάλεια που κάνουν αυτήν την στιγμή τόσο μαγική και ξεχωριστή.

Όταν χορεύετε αγκαλιασμένοι

leptomereies-sxesis3

Μπορεί όποτε βγαίνουμε έξω ή πηγαίνουμε σε πάρτι, να επιδιδόμαστε με το άλλο μας μισό σε διάφορες χορευτικές, αισθησιακές αλλά και προκλητικές φιγούρες που ανάβουν τα αίματα και μας κάνουν να ανυπομονούμε να βρεθούμε στο κρεβάτι, όμως σ’ έναν αργό χορό τα συναισθήματα που νιώθουμε είναι ακόμα πιο έντονα. Καθώς ακουμπάς το πρόσωπο σου στον ώμο του αγοριού σου ή περνάς το χέρι σου από τη μέση της κοπέλας σου ή απλά κοιτάζεστε στα μάτια, ενώ χάνεστε στο ρυθμό της μουσικής, υπάρχει μια ανεξήγητη έλξη μεταξύ σας και ταυτόχρονα κάτι τόσο δυνατό που σε συναρπάζει κάθε φορά το ίδιο.

Την στιγμή που συνειδητοποιείς ότι σε καταλαβαίνει

leptomereies-sxesis4

Κι όχι μόνο σε καταλαβαίνει, αλλά κατανοεί και την κάθε παραξενιά σου. Όλοι μας θέλουμε ο/η σύντροφος που έχουμε δίπλα μας να μας καταλαβαίνει σε βάθος από ένα σημείο και μετά της σχέσης μας. Κι όταν έρχεται εκείνη η στιγμή που αποδεικνύεται πως ο/η σύντροφος σου ξέρει τι σου αρέσει και τι σε ενοχλεί, ξέρει τις ιδιοτροπίες σου και πως να τις χειρίζεται, ξέρει τον τρόπο που σκέφτεσαι και δείχνει να απολαμβάνει ακόμα και τις πιο παράξενες συνήθειες σου, όπως να πίνεις νερό με καλαμάκι (και να σ’ αγαπάει λίγο περισσότερο γι’ αυτό), τότε αυτή η στιγμή είναι καλύτερη ακόμα κι από την πιο δυνατή σεξουαλική κορύφωση που θα νιώσεις μαζί του/της.

Η αγκαλιά μετά το σεξ

leptomereies-sxesis5

Αφού απολαύσεις τις δεξιότητες και τα προσόντα του/της συντρόφου σου στο κρεβάτι κι αισθανθείς πλήρης κι ανανεωμένος/η, το μοναδικό πράγμα που ακούγεται καλύτερο εκείνη την στιγμή, είναι να μείνετε αγκαλιασμένοι με την κοπέλα να έχει γείρει το κεφάλι της στον ώμο του αγοριού της κι αυτός να έχει τυλίξει τα χέρια του γύρω από τη μέση της ή ακόμα και να μπερδέψετε τα πόδια σας. Το να μιλάτε δεν είναι απαραίτητο. Εκείνην την στιγμή τα μάτια και το σώμα μιλούν από μόνα τους και νιώθεις πιο ευτυχισμένος/η από ποτέ.

 

Πηγή: neopolis.gr

X