Εγώ ο άλλος

Βρέχει στη Λάρισα και μου λείπεις πιο πολύ!

27880839 194622697958164 7028374827811471360 n 1024x768 - Βρέχει στη Λάρισα και μου λείπεις πιο πολύ!

Γιατί να το κάνει αυτό η βροχή; Να είναι τόσο μελαγχολική, να σε κάνει να σκέφτεσαι όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί ξανά και ξανά. Εγώ, στο παράθυρο, από πίσω να παίζει μια ανάλαφρη μουσική και να κάνω τσιγάρο. Να κοιτάω τις σταγόνες που πέφτουν το τζάμι και σκέφτομαι εσένα, μια μέρα που ‘βρεχε και φιλιόμασταν και οι σταγόνες έπεφταν στα πρόσωπά μας.

1 (2)

Τα χείλη μου, στα χείλη σου! Η γλώσσα μου, στη γλώσσα σου και τα σώματα μας να καίγονται από πάθος και έρωτα. Πήγαμε στο σπίτι μου. Τα ρούχα μας μούσκεμα αλλά τα κορμιά μας καυτά και στεγνά. Χωρίς δεύτερη σκέψη, τα ρούχα μας στο πάτωμα, τα χέρια μας να χαϊδεύουν το σώμα του άλλου και το κορμί μας να γίνεται ένα.

Μετά στο κρεβάτι, να σε φιλάω στο λαιμό και εσύ να λιώνεις, να με φιλάς στο στόμα και εγώ να θέλω να σου ρουφήξω τη ψυχή, τα μάτια κλειστά αλλά να βλέπουν τόσα πολλά πράγματα, τα χείλια μας ακίνητα αλλά να λένε τόσα πολλά. Θέλω να είμαι μέσα σου, να είμαστε ένα και μαζί.

Μετά ήρθε το πρωί, συννεφιασμένο και η βροχή είχε σταματήσει. Η πόλη έξω γεμάτη ζωή και εμείς να μένουμε στο κρεβάτι, κάτω από τα σκεπάσματα, να γελάμε και να κάνουμε έρωτα ξανά και ξανά.

Θυμάμαι τα πάντα από σένα, τον τρόπο που γελούσες, τα σχέδια που κάναμε, τις συζητήσεις μας και αλλά τόσα και τόσα που δεν αποτυπώνονται σε ένα πληκτρολόγιο. Θα μου λείψεις, ή βασικά ήδη μου έλειψες. Μια μέρα θα ξαναβρεθούμε, το ξέρω, και τότε να ξέρεις μικρή μου, δε θα σε αφήσω!

“- Πές μου μια ιστορία…

-… Τι ιστορία θες να ακούσεις;

– Εεε, μια ιστορία αγάπης.

– Όλες οι ιστοριές αγαπης είναι ίδιες… Μέρος πρώτο : Είσαι για μένα το πάν… Μέρος δεύτερο: Γίνε για μένα το πάν… Μέρος τρίτο : Πάλι εσύ είσαι;

– …Πολύ σύντομη ιστορία αγάπης…

– Όπως αυτή η βροχή…” (Φτηνά τσιγάρα 2000)

 

φωτογραφία Instagram, @deni.kritsa

mm
Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα". Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τις σειρές, να γράφω και φυσικά το δράμα μου.
X