Εγώ ο άλλος

Το τελευταίο μας καλοκαίρι στον Αγιόκαμπο

21041315 266439643872031 7042583296886177792 n 1024x764 - Το τελευταίο μας καλοκαίρι στον Αγιόκαμπο

Τελευταίες μέρες του Αυγούστου τις περάσαμε μαζί από εκεί που δεν το περίμενα με τίποτα, ότι θα βρίσκομαι στον Αγιόκαμπο μαζί σου βυθισμένοι στον έρωτα και στην ξεγνοιασιά του καλοκαιριού. Το είχα δει σε πολλές ταινίες αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι οι ταινίες μπορούν να συμβούν και στην πραγματική ζωή .

1 (2)

Σε γνώρισα σε ένα μπαρ στην Αθήνα τον Ιούνιο, στον Νέο Κόσμο συγκεγκριμένα, μετά ακολούθησαν κάποιοι καφέδες και μετά έφυγα πάλι για τη Λάρισα. Μια χαλαρή επικοινωνία μέσα στο καλοκαίρι και πάνω στη τρέλα μου σου λέω να έρθεις για διακοπές Αγιόκαμπο. Δεν περίμενα πότε ότι θα έρθεις αλλά έγινες θυσία στην τρέλα και στην ανεμελιά της νιότης και ήρθες.

Δε θα το ξεχάσω ποτέ και δε ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ. Πίστεψέ με, ήσουν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν, όλα σου. Έτσι όπως ξυπνούσαμε μαζί το πρωί, έτσι κάναμε μπάνιο, που “καιγόμασταν” στον ήλιο και όταν τρώγαμε, πίναμε, γελούσαμε, ακούγαμε μουσική και ανοίξαμε τις καρδιές μας. Αυτά είναι μόνο λίγα, έτσι λίγο να μπορέσω να με μεταφέρω πάλι εκεί. Κάτι ή κάποιος είχε μαγέψει αυτό το μέρος, σα να το έπλασε ξανά μόνο για εμάς για αυτές τις 4 μέρες που περάσαμε μαζί.

Δύο τόσο διαφορετική άνθρωποι αλλά και τόσο ίδιοι παράλληλα, οξύμωρο ε; Δεν περίμενα πότε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε τέτοια επικοινωνία σε τέτοιο βαθμό. Να σε κοιτώ και να καταλαβαίνεις τι σκέφτομαι. Ο ήλιος να χαϊδεύει ηδονικά το κορμί σου και εγώ απλά να το γεύομαι έτσι καυτό και μεθυστικό που ήταν. Να με κοιτάς στα μάτια και εγώ να λιώνω, να σε κοιτώ στα μάτια και να χάνομαι σε αυτό το πράσινο-μελί που έκανε όλο πιο όμορφο το αναψοκοκκινισμένο πρόσωπό σου.

Ο χρόνος είχε σταματήσει, δε με ένοιαζε τίποτα, ούτε σκεφτόμουν που ήμουν. Ήμουν στον Αγιόκαμπο, που πάω κάθε χρόνο αλλά αυτές τις μέρες μου φαινόταν ένα τελείως διαφορετικό μέρος.

Στην υγεία σου και στο καλοκαίρι μας, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!

 

φωτογραφία Instagram, @axtaro

mm
Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα". Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τις σειρές, να γράφω και φυσικά το δράμα μου.
X