Εγώ ο άλλος

Στη Λάρισα σε σχέση και μου στέλνεις μήνυμα;

26387338 105804220239121 7595717613653590016 n 1024x767 - Στη Λάρισα σε σχέση και μου στέλνεις μήνυμα;

Χωρίσαμε εδώ και αρκετούς μήνες ή καλύτερα το κόψαμε γιατί δεν μπορούσαμε την απόσταση. Εγώ Θεσσαλονίκη για σπουδές και εσύ στη Λάρισα για σπουδές και δουλεία. Ήταν όλα πολύ ωραία, γνωριστήκαμε σε ένα από αυτά τα φοιτητικά πάρτι, εσύ με τις φίλες σου να πίνεις το πότο σου και εγώ με την παρέα μου, αράζαμε σε μια γωνία, πίνοντας μπύρες.

Όλα ανιαρά και αδιάφορα μέχρι που το βλέμμα μου έπεσε σε εσένα. Ναι, ήταν ότι πιο όμορφο είχα δει εκείνο το βράδυ και έψαχνα απεγνωσμένα τρόπους για να σου μιλήσω. Τελικά δεν ξέρω πως έγινε και σε λίγη ώρα οι παρέες μας ήταν δίπλα και έτσι βρήκα ευκαιρία. Μιλούσαμε όλο το βράδυ, γελούσαμε και μετά φύγαμε οι δυο μας να συνεχίσουμε τη βραδιά μας κάπου αλλού.

Ήμασταν μαζί καιρό. Αλλά όχι τόσο καιρό από κοντά, διότι εγώ έλειπα στη Θεσσαλονίκη. Ζήλιες, τσακωμούς και Skype αλλά και πολλά “σ αγαπώ”, “μου λείπεις”, “σε θέλω εδώ” ήταν η καθημερινότητα μας. Δεν το αντέξαμε αυτό. Μας κούρασε, μας έφθειρε και μας έκανε να μην θέλουμε ο ένας τον άλλον.

Πέρασε ο καιρός και μαθαίνω ότι βρίσκεσαι σε σχέση. Δε με πείραξε. Χάρηκα που βρήκες κάποιον κοντά σου να σου δώσει όσα δε μπορούσα εγώ. Άλλο το μένω δίπλα σε 10′ έρχομαι να σε βρω και άλλο το θέλω 2 ώρες για να βρεθούμε. Μου στέλνεις μήνυμα. Δεν το περίμενα. Να δεις τι κάνω πως είμαι, πως αν ευκαιρήσω να βγούμε για καφέ και κάτι σαν “παράπονα” πως σε έχω ξεχάσει. Γιατί μου το κάνεις αυτό; Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου πως σε έχω ξεχάσει, είτε με εφήμερα κρεβάτια είτε πίνοντας είτε προσπαθώντας να σε βγάλω από το μυαλό μου. Περίμενα αυτό το μήνυμα αλλά άργησε καιρό. Είσαι με άλλον και στέλνεις σε μένα μήνυμα να μου πεις πως δε με έχεις ξεχάσει. Και εγώ δε σε ξέχασα, όσο και αν έλεγα πως θέλω να σε ξεχάσω, είναι ψέματα.

Μου λείπεις.

φωτογραφία Instagram, @antreas_ntouskas

mm
Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα". Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τις σειρές, να γράφω και φυσικά το δράμα μου.