Εγώ ο άλλος

Σε (ξανα)συνάντησα σε μία έκθεση στη Λάρισα

26867875 572224496444960 7482967841595981824 n 1024x768 - Σε (ξανα)συνάντησα σε μία έκθεση στη Λάρισα

Σε μία έκθεση κάπου τον Οκτώβρη σε συνάντησα πρώτη φορά, εκεί να μιλάς και να εξηγείς περί τι πρόκειται η συγκεκριμένη έκθεση αρχιτεκτονικής και εγώ να σε “καρφώνω” αλλά δεν με είδες καθόλου από το άγχος της ομιλίας σου. Μετά βγήκαμε έξω από το χώρο, εγώ τη φίλη μου να κάνω τσιγάρο και εσύ με τη παρέα σου, μιας και η έκθεση είχε τελειώσει. Κατευθείαν σε κοίταξα στα μάτια και ανταπέδωσες το βλέμμα μου και αμέσως κοκκίνισα. Εμένα να μου λέει κάτι η φίλη μου, ούτε καν θυμάμαι, εγώ να γνέφω αλλά το μυαλό μου ήταν αν με κοιτάς και να γυρίσω να δω για ακόμη μια φορά.

Δεν είχα το θάρρος να έρθω να σου πιάσω τη κουβέντα, δεν είμαι πολύ καλός σε αυτά, οπότε σε έψαξα στο Instagram γνωρίζοντας μία κοπέλα που είχε πάρει μέρος στην έκθεση. Σου έστειλα μήνυμα την επόμενη μέρα και κανονίσαμε να βρεθούμε και τότε ξεκίνησε το κάτι μεταξύ μας.

4 μήνες μετά… Πριν μια βδομάδα μιλήσαμε και είπαμε να το σταματήσουμε διότι δεν ταιριάζουμε σα χαρακτήρες. Ένα μήνυμα που σου έστειλα χθες βράδυ να βγούμε για πότο, γιατί να… σα κάπως να σε σκέφτηκα, κάπως να μου έλειψες, μου έλειψαν τα χείλια σου, τα μάτια σου να με κοιτάνε, τα μιλάς και να μου εξηγείς τις δικές σου θεωρίες και άγχη. Εσύ με ακύρωσες λόγω υποχρεώσεων και σήμερα είδα ότι γίνεται μια έκθεση και ήξερα ή το ένιωθα ότι θα ήσουν εκεί και ήρθα να σε δω. Δε ξέρω αν με είδες στην αρχή, εγώ πάντως μόλις μπήκα μέσα το βλέμμα μου έπεσε πάνω σου. Πιστεύω ότι σίγουρα κάποια στιγμή με είδες καθώς κοιτούσα τα εκθέματα, μαζί με τη φίλη μου.

Μιλούσα σε μία γνωστή μου να μου επεξηγεί για την έκθεση κλπ και όπως πάω να συνεχίσω να κοιτάω, έπεσα πάνω σου. Μιλήσαμε, είπαμε λίγο τα νέα μας, μου ζήτησες συγγνώμη που δεν έχεις απαντήσει όλη μέρα στο μήνυμά μου, μιλήσαμε λίγο για την έκθεση και πήρα το θάρρος να σε ρωτήσω τι θα κάνεις μετά, παίρνοντας την απάντηση που περίμενα ότι έχεις κανονίσει με τα παιδιά της έκθεσης.

Ναι ήμαστε διαφορετικοί, αλλά ίσως να είναι αυτό που λάτρευα σε εσένα. Μου άρεσαν οι εντάσεις μας και μετά που τα ξεχνούσαμε όλα και κοιμόμαστανα αγκαλιά. Μπορεί αν έδειχνα ότι με πείραζαν αλλά τελικά καταλήγω πώς αυτό μου άρεσε σε σένα. Που ήμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, δεν θέλω κάτι ίδιο με έμενα, θέλω κάτι διαφορετικό ώστε να μπορώ να ανακαλύψω διαφορετικές πτυχές του εαυτού μου. Και εσύ το είχες, μου το έβγαζες…

Ίσως να μην ξαναμιλήσουμε ποτέ, ίσως να βρεθούμε και να κάνουμε έρωτα, όπως και να ‘χει θα σε σκέφτομαι και θα αποτελείς ένα κομμάτι μου και ήταν μόνο 4 μήνες.

 

φωτογραφία Instagram, @ann.aat

 

mm
Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα". Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τις σειρές, να γράφω και φυσικά το δράμα μου.