Λάρισα, Πολιτισμός

Πολιτιστική εκδήλωση με θεατρικές παραστάσεις, απονομή τίτλων γλωσσομάθειας 2016-2017 και κοπή πίτας 2018 από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών “Φανής Καράτζου”

IMG 9288 1024x768 - Πολιτιστική εκδήλωση με θεατρικές παραστάσεις, απονομή τίτλων γλωσσομάθειας 2016-2017 και κοπή πίτας 2018 από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών "Φανής Καράτζου"

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ

1 (2)

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ,

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΤΛΩΝ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ 2016-2017

ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ «ΦΑΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΥ»

 

Την εκδήλωση πραγματοποιούν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Φανής Καράτζου», την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, 17:30-21:30 στο κέντρο «PALLADIUM».

Η εκδήλωση θα αρχίσει με τους μαθητές των τάξεων Pre-junior, Ajunior και B junior και A class όλων των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φανής Καράτζου που θα μας παρουσιάσουν δραματοποιημένα μουσικά κομμάτια της επιλογής τους. Οι μαθητές των Γαλλικών θα μας παρουσιάσουν το δραματοποιημένο τραγούδι “Champs Elysees – Ηλύσια Πεδία”. Οι μεγαλύτεροι μαθητές θα παρουσιάσουν αποσπάσματα  από τα μουσικά έργα «Αλαντίν» και «Mamma Mia», προσαρμογής και σκηνοθεσίας της κας Καράτζου και διδασκαλίας της κας Σόνιας Λυτροκάπη. Μουσική προετοιμασία, συνοδεία στο πιάνο και χορογραφίες της κα Ρουκά Μαρία. Οι μαθητές που παίρνουν μέρος στο έργο «Αλαντίν» είναι οι: Καλογιάννης Βασίλης, Μπαντράς Αντώνης, Λίτσιου Αθανασία, Αρσενίου Αποστολία, Νούλας Αλέξανδρος, Οικονόμου Δημήτρης, Σκουμής Ηλίας, Νότα Μαρία, Μπαργιώτα Στεφανία, Παναγιώτου Βαλίντα, Πανταζής Δημήτρης, Χατζή Μαρία.

Οι μαθητές που παίρνουν μέρος στο έργο «Mamma Mia» είναι οι: Καλτσογιάννη Μαρία, Νούλα Χριστίνα, Μπακοδήμου Αγγελική, Μπίζιος Γιώργος, Παπαδημητρίου Δημήτρης, Μπαργιώτα Κατερίνα, Παπαστεργίου Χαρίκλεια, Ευθυμίου Ειρήνη, Σκουμής Ηλίας, Πατσιούδης Άγγελος, Ρεβέλη Χριστίνα.

Θα ακολουθήσει απονομή 100 περίπου πιστοποιητικών από τους εκπροσώπους του Πανεπιστημίου του Cambridge, κο Δελατόλα-Σαβέρη Ιάκωβο, της Hellenic American Union κο Νικόλαο Φράγκο και άλλων φορέων και άλλων γλωσσών από την κα Καράτζου οι οποίοι θα κοσμήσουν την εκδήλωση με τις δικές τους εισηγήσεις.

Τέλος θα γίνει η κοπή της πίτας του σχολείου με δώρο τέσσερα σύγχρονα tablets και πολλά άλλα δώρα σε λαχειοφόρο που θα πραγματοποιηθεί.

 

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ…

IMG 9288 1024x768 - Πολιτιστική εκδήλωση με θεατρικές παραστάσεις, απονομή τίτλων γλωσσομάθειας 2016-2017 και κοπή πίτας 2018 από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών "Φανής Καράτζου"

IMG 9245 1024x768 - Πολιτιστική εκδήλωση με θεατρικές παραστάσεις, απονομή τίτλων γλωσσομάθειας 2016-2017 και κοπή πίτας 2018 από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών "Φανής Καράτζου"

mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!
X