Επιχειρείν, Λάρισα

Playhouse: Κάτι παίζεται στο κέντρο της Λάρισας

Μετρώντας ήδη 10 χρόνια λειτουργίας, το Playhouse στην Πλατεία Ταχυδρομείου αποτελεί καθημερινά μονόδρομος για εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν τον καφέ τους με τη πραγματική χαρά ενός παιχνιδιού με την παρέα.

LAZ 5616 1024x684 - Playhouse: Κάτι παίζεται στο κέντρο της Λάρισας

Μεγάλος και άνετος χώρος, πολυχρωμία, μοντέρνα διακόσμηση και πάρα πολλά επιτραπέζια σε ράφια και τοίχους συνθέτουν την ιδανική ατμόσφαιρα για παιχνίδι.

LAZ 5587 1024x699 - Playhouse: Κάτι παίζεται στο κέντρο της Λάρισας

Οι επιλογές σε επιτραπέζια πολλές, καθώς μπορεί κανείς να βρει πάνω από 500 τίτλους για όλα τα γούστα. Ο Παιχνιδογνώστης είναι πάντα παρών για να βοηθήσει στην επιλογή, να εξηγήσει τους κανόνες και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που τυχόν προκύπτουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

LAZ 8967 1024x684 - Playhouse: Κάτι παίζεται στο κέντρο της Λάρισας

Παράλληλα, το Playhouse προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, φροντίζοντας να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των παικτών με πρωτότυπες γεύσεις. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως αν πας με την παρέα σου θα χάσετε την αίσθηση του χρόνου με τις απεριόριστες επιλογές σε επιτραπέζια και ροφήματα!

LAZ 8947 1024x684 - Playhouse: Κάτι παίζεται στο κέντρο της Λάρισας

Φυσικά δεν λείπουν τα διάφορα events και τουρνουά που διοργανώνονται ανά διαστήματα, ενώ μπορείς να αποκτήσεις την κάρτα μέλους για να έχεις ειδικά προνόμια.

LAZ 5601 1024x684 - Playhouse: Κάτι παίζεται στο κέντρο της Λάρισας

Το Playhouse έχει έρθει για να αλλάξει τα δεδομένα της ψυχαγωγίας και να γίνει το επόμενο στέκι σου. Παίζουμε;

Παναγούλη 16

mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!
X