Εγώ ο άλλος

Βράδια αξημέρωτα της Λάρισας

22278132 1166422450125214 1969944264217460736 n 1024x683 - Βράδια αξημέρωτα της Λάρισας

“Γέμισε η ζωή μου βράδια αξημέρωτα δεν αντέχει η καρδιά μου τέτοιον έρωτα..” 

Ακούγοντας αυτό το τραγούδι του Χάρη Βαρθακούρη, βρίσκω πάλι τη δύναμη να γράψω ένα από αυτά τα γραφικά, καταθλιπτικά που για άλλη μια φορά ίσως εσένα να μη σε νοιάζουν. Είμαστε καλά μεταξύ μας, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα πριν την τελευταία μας συνάντηση και αυτή τη συζήτηση που κάναμε και την σκέφτομαι ακόμα. Εσύ μπορεί να μην το ξέρεις αλλά εγώ το σκέφτομαι ξανά και ξανά. Πώς γίνεται να βρισκόμαστε τόσο καιρό, να κοιμόμαστε μαζί, να μοιραζόμαστε ένα κρεβάτι, να ανταλλάζουμε σαρκικές μυρωδιές και να μου λες ότι δεν με εμπιστεύεσαι τόσο.

Ξέρω… βασικά μου το είχες πει ότι είσαι κλειστός χαρακτήρας, αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε και νόμιζα ότι θα άρχιζες να μου ανοίγιεσαι και να μαθαίνω περισσότερα πράγματα για σένα, αλλά τελικά έκανα λάθος… “Έρωτα, τι μου ‘χεις κάνει έρωτα…” Είναι το επόμενο τραγούδι στο YouTube και ακούγοντάς το, πάλι σκέφτομαι εσένα. Μάλλον φταίω εγώ. Η εμπιστοσύνη δεν είναι κουμπί, την κερδίζεις σιγά σιγά και ίσως εγώ δεν την κέρδισα, δεν σε κέρδισα.

Μάλλον επειδή είμαι τόσο φλύαρος τις περισσότερες φορές, να μιλάω πολύ, ειδικότερα για τον εαυτό μου και να μου άφησα χώρο και χρόνο να μου πεις για σένα. Πίστεψε με, δεν το κάνω εσκεμμένα, βγαίνει από μέσα μου. Δεν φιλτράρω αυτά που λέω, άλλοτε είναι καλό, άλλοτε όχι. Ένας άνθρωπος με κάπως ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, πολυλογάς και πολλές φορές “παιδάκι” αν κρίνεις από τις αντιδράσεις του. Δεν είμαι μόνο αυτό, είμαι και κάτι πέρα από αυτό. Ίσως να φοβάμαι να δω τη ζωή πιο σοβαρά και γιατί να την δω σοβαρά; Είμαι στην ηλικία που πιστεύω ότι μπορώ να κατακτήσω τον κόσμο, μπορεί να γελάς εσύ που το διαβάζεις αλλά ξανασκέψου το. Δεν έχεις σκεφτεί πότε ότι η πόλη σου ανήκει; Ολόκληρος ο κόσμος σου ανήκει και μπορείς να κάνεις τα πάντα;

Τελείωσε το τραγούδι, τραβάω άλλη μια ρουφηξιά, σβήνω το τσιγάρο και αύριο είναι μια καινούργια μέρα.

Καληνύχτα.

φωτογραφία: @dplastir, Instagram

mm
Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα". Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τις σειρές, να γράφω και φυσικά το δράμα μου.