Movie Time, ΦοιτητοΛάρισα, Ψυχαγωγία

Εξεταστική; 8 «ανάλαφρες» και κάπως girly σειρές για να περάσει αναίμακτα

Για τους φοιτητές είναι περίοδος εξεταστικής. Για τους μεγαλύτερους όχι άλλα όλοι έχουν ανάγκη να δουν μία ανάλαφρη σειρά για να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν αντί να ανοίξουν την τηλεόραση για ακόμη μια φορά. Οι περισσότεροι ντρέπονται να πουν ότι βλέπουν τις παρακάτω σειρές αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο.

ΟΚ, δεν είναι σειρές με ιδιαίτερα κοινωνικά μηνύματα, ιστορίας ή πολιτικού περιεχομένου αλλά δεν χρειάζεται να σπάμε το κεφάλι μας κάθε φορά που βλέπουμε μια σειρά. Κάποιες φορές μας αρκεί να δούμε τις καθημερινές ζωές των άλλων, τα ακριβά τους ρούχα, τις ίντριγκες, τις δολοπλοκίες και τους έρωτες μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Ορίστε λοιπόν μερικές σειρές για να χαλαρώσεις το βράδυ σπίτι σου, τρώγοντας, πίνοντας και κουτσομπολεύοντας με τον κολλητό/η το νέο επεισόδιο της σειράς!

92e0fc01e5107fda04b5d623ddaebd29 - Εξεταστική; 8 «ανάλαφρες» και κάπως girly σειρές για να περάσει αναίμακτα

Gossip Girl. H top girly σειρά που έχει αγαπηθεί και μισηθεί περισσότερο απ’ όλες! Κακομαθημένα πλουσιόπαιδα που ζουν στην πιο ακριβή περιοχή του Μανχάταν, με 10 ντουλάπες ρούχα και υπηρέτριες, που ερωτεύονται και παίρνουν μέρος σε ίντριγκες και σκάνδαλα. Άλλα πάντα υπάρχει η κουτσομπόλα που μπλέκεται στα πόδια της και αποκαλύπτει ακόμη και τα πιο σκοτεινά μυστικά τους.

71af3a04f6117366580f299053b18904 - Εξεταστική; 8 «ανάλαφρες» και κάπως girly σειρές για να περάσει αναίμακτα

Pretty Little Liars. Πέντε κορίτσια, μία κλίκα με αρχηγό την Alison. Όταν όμως η τελευταία εξαφανίζεται, ξεκινούν τα απειλητικά μηνύματα από τον Α. Ποιος είναι ο Α; Τι έχει απογίνει τελικά η Alison? Και άλλα πολλά, σε μία αμερικάνικη σειρά μυστηρίου. ΟΚ, παίρνει κάμποσους κύκλους μέχρι να μάθουμε την αλήθεια, αλλά καταφέρνει και σε κρατάει.. αν είσαι πιστός φίλος αυτών των σειρών.

5f3e655cbcac81bd652f0483dc7bce1c - Εξεταστική; 8 «ανάλαφρες» και κάπως girly σειρές για να περάσει αναίμακτα

The Royals. Η σειρά αυτή μας δείχνει την ζωή των Βασιλικών στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Όμως πραγματικά καμία απολύτως σχέση. Η βασίλισσα Ελισάβετ θα ήθελε να μην υπάρχει σίγουρα αυτή η σειρά. Μία αδίστακτη βασίλισσα που μπορεί να κάνει τα πάντα για να παραμείνει η μοναρχία ως έχει, μία κόρη party animal μπλεγμένη με ναρκωτικά και ένας γιος που ερωτεύεται κοινή θνητή. Α, το καλύτερο έχει να κάνει με το σωματοφύλακα στο πίσω μέρος της φωτογραφίας αλλά ας μην πούμε παραπάνω. Μια σειρά φουλ στην δολοπλοκία, την ίντριγκα και την υπερβολή.

f31eb98adeb27be6fe276b60e5b8c60f - Εξεταστική; 8 «ανάλαφρες» και κάπως girly σειρές για να περάσει αναίμακτα

Dynasty. Το remake της κλασικής «Δυναστείας» από το ονειρικό δίδυμο των Τζος Σβαρτς και Στέφανι Σάβατζ, μας έκανε πολύ γρήγορα να κολλήσουμε. Η ιστορία διαδραματίζεται σε μία τεράστια έπαυλη, με πανάκριβα ρούχα και αυτοκίνητα με κρυφούς εραστές και έρωτες ανάμεσα σε μία πάμπλουτη οικογένεια. Ότι πιο glam αυτή την στιγμή στην τηλεόραση. Μπορεί να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν αυτό που θέλουν και αυτό είναι εν τέλει που σε κρατάει.

girls EDIIMA20140325 0030 1 - Εξεταστική; 8 «ανάλαφρες» και κάπως girly σειρές για να περάσει αναίμακτα

Girls. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για μία σειρά glam, που θυμίζει Sex and the City ή κάτι τέτοιο. Μια σειρά με 4 κορίτσια, η καθεμία διαφορετική, που ζουν την ζωή τους όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας τους, πουν δεν βρίσκουν δουλειά, δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι, ερωτεύονται και πληγώνονται. Η σειρά αυτή έχει κάτι το ωμό και το ρεαλιστικό, και όχι το ιδανικό που θα θέλαμε να ζούμε, αλλά αυτό που όντως ζούμε. Γι’αυτό το λόγο θα κολλήσεις. Είναι μια ανάλαφρη σειρά αλλά όχι κακή σειρά, σε καμία περίπτωση κακή. Αντιθέτως.

ff4e9ce604981bd68a432e5567cc28c8 - Εξεταστική; 8 «ανάλαφρες» και κάπως girly σειρές για να περάσει αναίμακτα

Scandal. Μια σειρά με πολύ Λευκό Οίκο, εξουσία, δίψα για εξουσία πιο σωστά και ίντριγκα για ακόμη μια φορά. Η Olivia Pope που έχει μία απίστευτη έπαρση από τα πρώτα κιόλας επεισόδια μπροστά σε γερουσιαστές και τρομοκράτες ήταν κάπως εκνευριστική. Η Ολιβια με τους συνεργάτες της αναλαμβάνουν και επιδιορθώνουν δύσκολες καταστάσεις. Αθωώνουν εγκληματίες, ξελασπώνουν γερουσιαστές και πολιτικούς αλλά πάνω απ’όλα, το βασικό στόρι βασίζεται στη σχέση της με το Πρόεδρο της Αμερικής. Ένας χαμούλης.

4a9c28cc3c28f865fc3ce7cca9a469c6 - Εξεταστική; 8 «ανάλαφρες» και κάπως girly σειρές για να περάσει αναίμακτα

Manhattan love story. Μία πραγματικά ανάλφρη σειρά. Μικρά επεισόδια και γρήγορα. Μας δείχνει πόσο διαφορετικά σκέφτονται οι άνδρες και οι γυναίκες σχετικά με το πρώτο ραντεβού άλλα και για πολλά άλλα θέματα. Όλα αυτά στην Νέα Υόρκη.

40c791ca39c64d49054dfd04931ee693 - Εξεταστική; 8 «ανάλαφρες» και κάπως girly σειρές για να περάσει αναίμακτα

Younger. Mια 40χρονη προσφάτως διαζευγμένη μητέρα αποφασίζει να εργαστεί ξανά στο χώρο των εκδόσεων και να πιάσει την ζωή από τα μαλλιά, παριστάνοντας βέβαια.. την μικρότερη. Έχει να αντιμετωπίσει πολλά νέα για εκείνη ζητήματα που δεν πίστευε ότι θα τα συναντήσει ξανά λόγω της ηλικίας της.

 

mm
Σπουδάζω στον Βόλο, αγαπώ την αρθρογραφία, τους αισιόδοξους ανθρώπους, τα ταξίδια και το «ωραίο», από παπούτσι μέχρι φαγητό.