Εγώ ο άλλος

Σε θέλω, όπως ο Λαρισαίος τον καφέ!

ba4a1fba5ae279f70a54b364d37a6198 - Σε θέλω, όπως ο Λαρισαίος τον καφέ!

Σε γουστάρω όσο τίποτα άλλο. Νόμιζα ότι μπορούσα να ζήσω μόνος, αλλά τελικά δε μπορώ. Πως είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν το ένα το άλλο χωριστά; Όπως το κινητό με τον φορτιστή, το τσιγάρο τη φωτιά… ο Λαρισαίος τον καφέ!

Δε μπορώ να ξεχάσω, πόσες βόλτες με καφέ είχαμε κάνει μαζί και ακόμα θα κάνουμε. Μια ιστορία που ακόμα συνεχίζεται και που ξέρεις μπορεί να έχει χαρούμενο τέλος. Αλλά πέρα από τα χαρούμενα τέλη, αγαπώ και το δράμα μου, οπότε θα πω ότι θα τελειώσει και αυτό κάποια στιγμή, όλες οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν ένα τέλος και εμείς επιλέγουμε πότε, που και πως θα είναι αυτό.

Εμείς μωρό μου δεν έχουμε τελειώσει ακόμη… Έτσι νομίζω τουλάχιστον. Έχουμε να βρεθούμε μια βδομάδα και μόνο με μηνύματα επικοινωνούμε αλλά τι νόημα να ζούμε στην ίδια πόλη και να μην μπορούμε να βρεθούμε έστω για μία ώρα. Όλη το βδομάδα, έχεις εργασίες για τη σχολή, διάβασμα κλπ -το καταλαβαίνω- αλλά δεν μπορείς να αφιερώσεις και σε μένα μία ώρα να γευτώ τα καυτά σου χείλη και να αφεθώ στη μαγεία των ματιών σου, έτσι όπως με κοιτάνε;

Δεν απογοητεύομαι και καταλαβαίνω. Ίσως φταίω λίγο εγώ και ο υπερβολικός μου εαυτός. Μικρά πράγματα τα κάνω τόσο μεγάλα, χωρίς να υπάρχει λόγος. Αλλά έχω εξήγηση και για αυτό. Πάντα εχθρός μου ήταν ο χρόνος και τώρα που δεν είναι, πάλι τον έβαλα απέναντι μου να τον “πολεμάω”. Ίσως με τρομάζει που σε μερικούς μήνες θα φύγω από τη Λάρισα και θα χαθούμε και θέλω να ζήσουμε όσα πιο πολλά πράγματα μπορούμε μαζί αλλά τι νόημα έχει να το θέλω μόνο εγώ;

Θα κάτσω να σκεφτώ ξανά όλα αυτά, εξάλλου αν είναι κάτι καλό θα μείνει.

Η ζωή ξέρει και εγώ την εμπιστεύομαι… (Φτηνά Τσιγάρα)

mm
Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα". Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τις σειρές, να γράφω και φυσικά το δράμα μου.