Λάρισα, Πολιτισμός

Μουσική εκδήλωση για τον Παναγιώτη Παπαθανασίου

15672655 1054504968006093 6736730474292071645 n - Μουσική εκδήλωση για τον Παναγιώτη Παπαθανασίου

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, ο Μουσικός Σύλλογος Λάρισας και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, τιμούν τη μνήμη του ιστορικού προέδρου του Μουσικού Συλλόγου Παναγιώτη Παπαθανασίου, με μια μουσική εκδήλωση την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στην αίθουσα συναυλιών του ΔΩΛ.

1 (2)

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: η Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας, η Ανδρική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας (διεύθυνση Χρήστος Κτιστάκης) και η Μικτή Χορωδία του ΔΩΛ (διεύθυνση Δημήτρης Καρβούνης).

Η προσφορά του Παναγιώτη Παπαθανασίου, που έφυγε από τη ζωή πέρσι τα Χριστούγεννα σε ηλικία 82 ετών, στην εξέλιξη και ανάδειξη της χορωδιακής μουσικής αλλά και γενικότερα του πολιτιστικού γίγνεσθαι της πόλης, είναι τεράστια και πολυσχιδής. Ήταν επί 24 χρόνια πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας, για περισσότερα από 60 χρόνια χορωδός, και επί οκτώ χρόνια μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Ακόμη, ένας πολύ ευγενής άνθρωπος και ευτυχής πατέρας που είδε τις κόρες του Μυρτώ και Ήβη να ασχολούνται με τη μουσική που τόσο αγαπούσε.

Η διάσημη υψίφωνος Μυρτώ Παπαθανασίου και η διακεκριμένη τσελίστρια Ήβη Παπαθανασίου θα παραβρεθούν στην εκδήλωση.

mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!
X