Λάρισα, Πολιτισμός

«Ηχογραφίες», έκθεση φωτογραφίας του Σπύρου Βαγγελάκη στο Μουσικότροπο

af - «Ηχογραφίες», έκθεση φωτογραφίας του Σπύρου Βαγγελάκη στο Μουσικότροπο

Έκθεση φωτογραφίας του κορυφαίου Έλληνα φωτογράφου Σπύρου Βαγγελάκη με θέμα «Ηχογραφίες», μια συνάντηση πολιτισμών και αισθήσεων, θα πραγματοποιηθεί στo πλαίσιo του φεστιβάλ Μουσικότροπο.

1 (2)

Τα χέρια των μουσικών, πρωταγωνιστούν καθώς χειρίζονται τα μουσικά όργανα. Οι όμορφες καμπύλες των οργάνων, η πληθώρα σχεδίων, πλήκτρων και κλειδιών εντυπωσιάζουν. Ο φακός του Σπύρου Βαγγελάκη έρχεται σα μουσικό όργανο να προσθέσει κάτι, στο ήδη πολύχρωμο μωσαϊκό της τζαζ.

Στον αίθριο χώρο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.
Διάρκεια: 20 Ιανουαρίου έως 11 Φεβρουαρίου .

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη. HalfNote 06s - «Ηχογραφίες», έκθεση φωτογραφίας του Σπύρου Βαγγελάκη στο ΜουσικότροποMG 1592 - «Ηχογραφίες», έκθεση φωτογραφίας του Σπύρου Βαγγελάκη στο ΜουσικότροποMG4588s - «Ηχογραφίες», έκθεση φωτογραφίας του Σπύρου Βαγγελάκη στο Μουσικότροπο

Σπύρος Βαγγελάκης

Ο Σπύρος Βαγγελάκης γεννήθηκε το 1960 στη Πρέβεζα και έζησε στην Αθήνα, τα Ιωάννινα, την Κω, όπου εργάσθηκε στο χώρο της διαφήμισης και της προβολής τουριστικών και πολιτιστικών προϊόντων.

Πολύ νωρίς ασχολήθηκε με τη ζωγραφική και τη μουσική και αργότερα με τη γραφιστική και τη φωτογραφία. Σαν φωτογράφος συνεργάστηκε με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», το περιοδικό «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ», το THE TOC, τα Ιταλικά περιοδικά “Panorama Travel”, “Focus” και “Camper & Caravan” κ.α.

Έχει φωτογραφίσει και εκδώσει φωτογραφικά λευκώματα και μπροσούρες κυρίως τουριστικού και πολιτιστικού περιεχομένου για την Περιφέρεια Ηπείρου, την Εταιρεία Τουρισμού Ιονίων Νήσων, την ΙΒ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννίνων, Νομαρχίες, Δήμους και τουριστικά γραφεία της περιοχής και το Σκανδιναβικό Tour Operator Apollo. Το φυλλάδιο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων βραβεύτηκε από τον Ε.Ο.Τ. ως το καλύτερο τουριστικό έντυπο στην Ελλάδα για την περίοδο 2002-2003.

Το 2006, το Ιταλικό Υπουργείο Τουρισμού επιλέγει φωτογραφία του με την Fontana di Trevi για την παγκόσμια προβολή της Ιταλίας στην μπροσούρα που εκτυπώνεται σε 16 γλώσσες.

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Στοκχόλμη.

mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!
X