Εγώ ο άλλος

Για τη Λάρισα που λατρέψαμε παρέα

24838377 1606480822856121 6603137894020284416 n 1024x605 - Για τη Λάρισα που λατρέψαμε παρέα

Για αυτήν την πόλη που εσύ μου έμαθες να αγαπήσω όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Μου θύμισες πως είναι να διασκεδάζω, να βγαίνω, να γελάω και να περνάω καλά. Όλα αυτά μέσα από τα δικά σου όμορφα μάτια. Μάτια γεμάτα ειλικρίνεια, γεμάτα αγάπη και μία σπίθα που δεν είχα ξανασυναντήσει.

1 (2)

Έμαθα να ζω αυτήν την πόλη μέσα από εσένα! Μία πόλη με τόσο κόσμο αλλά συνέχεια όποτε έβγαινα, ένιωθα μόνος μου. Τραγική ειρωνεία έτσι; Και τώρα; Τώρα τι; Τώρα κάθομαι μόνος, σπίτι, παρέα με ένα μπουκάλι ουίσκι να ακούω όλα αυτά τα τραγούδια που ακούγαμε και κάποια άλλα. Αυτά τα τραγούδια που μιλάνε για πληγωμένες καρδιές, για έρωτες που ξεκίνησαν και χάθηκαν ίσως άδικα. Γιατί έτσι είναι, γιατί ότι αρχίζει ωραίο πρέπει να τελειώνει με πόνο.

Πώς τελειώνει; Εγώ σπίτι, μόνος και εσύ έξω με την παρέα σου να διασκεδάζεις και να φλερτάρεις όπως έκανες και με εμένα. Όπως γνωριστήκαμε και κάναμε όλα αυτά τα “τρελά” πράγματα παρέα. Να τρέχουμε στο πάρκο του Αλκαζάρ, βόλτες στον Πηνειό και τα “κρυφά¨μας ραντεβού στο Φρούριο. Ήταν το σποτάκι μας, η αρχή κάθε φόρα για μια μεγάλη νύχτα. Είχαμε τον παγκάκι μας, τα φιλιά μας, τον έρωτα μας. Ή μάλλον τον δικό μου έρωτα, γιατί δεν ξέρω αν πότε άγγιξα λίγο την καρδιά σου.

Μη με ακούς, έχω πιει. Δε ξέρω τι γράφω, δε ξέρω αν τα εννοώ, δε ξέρω αν θα σε θυμάμαι μόλις τελειώσει αυτό το μπουκάλι. Ίσως σου τηλεφωνήσω, όταν το αλκοόλ εισχωρήσει αρκετά στο αίμα μου και τα συναισθήματα μου γίνουν πιο δυνατά και η υπερβολή μου με κερδίσει.

Αυτά είχα να πω. Ξαναγεμίζω το ποτήρι. Στην υγειά σου!

φωτογραφία: @antonis_bakopoulos_photograph, Instagram

mm
Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα". Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τις σειρές, να γράφω και φυσικά το δράμα μου.
X