Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 1/12

zodia 3 - Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 1/12

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, ο Δεκέμβριος ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές για τις σχέσεις σου, είτε ερωτικές είτε επαγγελματικές. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Τοξότη και έτσι γίνεσαι πιο εξωστρεφής, αισιόδοξος και αυθόρμητος σε ό,τι αφορά τις επαφές σου με τους γύρω. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να επιτύχεις μια ευνοϊκή συμφωνία στα επαγγελματικά ή να βοηθήσεις τη σχέση σου να ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος. Όπως και να έχει με τον ευχάριστο τρόπο σου μπορείς να οδηγήσεις τα πράγματα σε πλεονεκτική θέση για εσένα.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, ο μήνας ξεκινάει με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Η θέση αυτή σε φέρνει πιο κοντά με τον εσωτερικό σου εαυτό και σε βοηθάει να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου. Οι σχέσεις σου με τους γύρω σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου και θα κάνεις ό,τι χρειαστεί για να διατηρήσεις την αρμονία σε αυτές. Φρόντισε να περιορίσεις, όμως, την υπερβολή στην συμπεριφορά σου που προκύπτει από την δύσκολη όψη του Άρη με τον Ουρανό. Ακόμη και αν έχεις την ανάγκη να αλλάξεις τον κόσμο δεν θα το καταφέρεις σε μια βραδιά!

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, το σημερινό σου πρόγραμμα φαίνεται πως θα είναι γεμάτο, παρά το γεγονός ότι η εργάσιμη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Θα έχεις αρκετά πράγματα να κάνεις, για αυτό είναι σημαντικό να οργανώσεις το χρόνο σου. Επίσης, θα πρέπει να περιορίσεις τις ανατρεπτικές και επαναστατικές σου τάσεις. Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό σε κάνει να επιδιώκεις τις μεγάλες αλλαγές, αλλά χωρίς να είναι σωστά οργανωμένες. Προετοιμάσου, σκέψου και ύστερα δράσε με τον κατάλληλο τρόπο.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ο Δεκέμβριος κάνει την είσοδό του με λάμψη και αυτοπεποίθηση. Λίγο η Σελήνη στον Ταύρο, λίγο που η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, ο τομέας των σχέσεων τραβάει τα φώτα της προσοχής. Αν υπάρχουν σχέσεις που πρέπει να βελτιώσεις ξεκίνα αμέσως να το κάνεις. Τώρα μπορείς να είσαι πιο ειλικρινής και άμεσος με αυτά που πιστεύεις και νιώθεις, πράγμα που θα εκτιμηθεί από τους γύρω σου. Η αρμονία θα χαρακτηρίζει τις επαφές σου με τους άλλους.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, ο τελευταίος μήνας του χρόνου μπαίνει με δυναμισμό και καλή ενέργεια. Σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για τον τομέα των σχέσεων. Μέσα από την βελτίωση των συνθηκών σε αυτές μπορείς να οδηγηθείς σιγά σιγά πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Ίσως μια συναναστροφή να σου δώσει τα εφόδια ή τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Ή μπορεί ένα πρόσωπο να σε εμπνεύσει προκειμένου να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου που θα αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμες.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το ξεκίνημα του Δεκέμβρη σε κάνει να στραφείς με περισσότερο ενδιαφέρον και θέρμη προς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Από σήμερα θα νιώθεις πιο άνετα να προσεγγίζεις τα πρόσωπα γύρω σου και να λύνεις τις διαφορές σου με αυτά. Μπορείς να επανορθώσεις για τις άσχημες επαγγελματικές σου επαφές, να φτιάξεις το κλίμα μέσα στην οικογένεια ή να λύσεις τις διαφορές που είχες με ένα φιλικό πρόσωπο. Από εδώ και στο εξής θα ακολουθήσει μια περίοδος που θα σε βοηθήσει να φτιάξεις το κλίμα στις σχέσεις σου.

 Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, να πλησιάσεις τα πρόσωπα που αγαπάς ή να κάνεις επαφές που θα ανοίξουν τον κοινωνικό σου κύκλο. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και αυτό σε επηρεάζει άμεσα. Γίνεσαι πιο κοινωνικός από ποτέ και αν το εκμεταλλευτείς σωστά, μπορείς να κάνεις πράγματα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και την ποιότητα ζωής.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, από εδώ και στο εξής οι διαπροσωπικές σου σχέσεις αποκτούν άλλη βαρύτητα. Έχεις την ανάγκη να βελτιώσεις τις σχέσεις με τους γύρω σου, ενώ δεν αποκλείεται να απομακρύνεις από δίπλα σου τα πρόσωπα που δεν αξίζουν να βρίσκονται κοντά σου. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, χαρίζοντάς σου ειλικρίνεια και αμεσότητα. Έτσι, θα μπορέσεις να κάνεις τη ζωή σου πιο ευχάριστη, απαλλαγμένη από άγχη και τοξικούς ανθρώπους. Πέρνα καλά και διώξε από πάνω σου ό,τι σε καταπιέζει.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με το ξεκίνημα του μήνα η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου. Όπως αντιλαμβάνεσαι μεγάλο σου μέλημα θα είναι οι σχέσεις σου, όχι μόνο οι αισθηματικές αλλά κάθε είδους. Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να τις κάνεις καλύτερες και να τις εξελίξεις. Ίσως ακόμη σου δοθεί η ευκαιρία να εξελιχθείς ο ίδιος μέσα από αυτές. Αυτό εξαρτάται από τον τρόπο που θα χειριστείς κάποιες γνωριμίες σου και από το αν θα αγνοήσεις κάποια δεδομένα ή λεγόμενα.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, με μια πολύ καλή ημέρα ξεκινάει ο τελευταίος μήνας του χρόνου. Έχεις κέφι, ζωντάνια και αισιοδοξία, στοιχεία που θα λειτουργήσουν ως εφόδια στις απαιτητικές καταστάσεις. Η Σελήνη στον Ταύρο και η Αφροδίτη που μπαίνει στον Τοξότη σου χαρίζει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς τις σχέσεις σου. Φαίνεται πως τα θέματα που σε απασχολούν σε αυτές θα βρουν τρόπο σιγά σιγά να διευθετηθούν και να ξεπεραστούν.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη από σήμερα, οπότε οι σχέσεις σου αποκτούν έναν χαρακτήρα πιο αισιόδοξο, ενώ παράλληλα μπαίνουν σε μια φάση εξέλιξης. Συνήθως, αυτό σημαίνει βελτίωση, αλλά ίσως κάποιες φορές η διακοπή μπορεί να φέρεις ανακούφιση και ηρεμία. Διώξε από κοντά σου εκείνους που σε «ρίχνουν» και κράτα εκείνους που σε κάνουν καλύτερο με τον τρόπο τους κάθε μέρα.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, η ημέρα σε κάνει κεφάτο και ευδιάθετο. Τα πας καλά με τους γύρω σου και αυτό σημαίνει ότι μπορείς να περάσεις καλά σε κάθε τομέα. Στα προσωπικά είναι καλή ημέρα για να βρεθείς πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Στα επαγγελματικά μπορείς να προσεγγίσεις υποψήφιους πελάτες για να κλείσεις συμφωνίες. Σε κοινωνικό επίπεδο μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να αναδείξεις τα ταλέντα σου.

ipop.gr