Σινεμά, Ψυχαγωγία

Προετοιμάσου σωστά για τα Χριστούγεννα με μαραθώνιο Harry Potter

Λίγο έμεινε πριν τα Χριστούγεννα και λίγο το κρύο που έχει πιάσει για τα καλά, λίγο το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, δεν νομίζω ότι είναι περίοδος για πολλές εξόδους. Είναι καλύτερα να κάτσεις σπίτι, να φτιάξεις ζεστή σοκολάτα, ή αν είσαι του αλμυρού, να βάλεις τα πατατάκια σου ένα μεγάλο μπολ και να κάνεις τι άλλο; Ένα μαραθώνιο ταινιών Harry Potter! 

1 (2)

Από τις 8 ταινίες διάλεξα το δικό μου Τοp 4 για να προλάβεις φυσικά να τις δεις και σε ένα βράδυ.

#1 ΗARRY POTTER AND THE PHILOSOPHER΄S STONE

H πρώτη ταινία με την οποία ο Χάρυ, ο Ρον και η Ερμιόνη έγιναν οι αγαπημένοι ήρωες των παιδικών μας χρόνων. Για εμένα είναι και η αγαπημένη μου. Η ανακοίνωση στους θείους του Χάρυ για τις μαγικές του ικανότητες, αλλά και η επιλογή του κοιτώνα Gryffindor, είναι μάλλον οι δυο καλύτερες σκηνές της ταινίας.

#2 HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE

Η σχολή του Hogwarts θα φιλοξενήσει ένα σπάνιο γεγονός, το Triwizard Tournament, ένα τουρνούα από τρεις διαφορετικές σχολές. Ως δια μαγείας το όνομα του Χάρυ βρίσκεται ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους. Η ταινία εκτός από εξαιρετικά εφέ συνδυάζει και το πέρασμα πολλών μελλοντικών πρωταγωνιστών όπως ο Robert Pattinson ή η Clémence Poésy.

200 - Προετοιμάσου σωστά για τα Χριστούγεννα με μαραθώνιο Harry Potter

#3 HARRY POTTER AND THE HALF BLOOD PRINCE

H ιστορία του Βόλντεμορ και το πώς κατέληξε να είναι ο άρχοντας του σκότους έρχονται επιτέλους στην επιφάνεια. Παράλληλα, αρχίζουμε να βλέπουμε τους συμμάχους του Βόλντεμορ και ίσως για πρώτη φορά να αισθανθεί κάποιος λύπη για τον μέχρι τότε εκνευριστικό και σπαστικό Draco Malfoy. H δε σκηνή του θανάτου του αγαπημένου Dumbledore είναι μία από τις πιο σοκαριστικές σκηνές των παιδικών μας χρόνων.

#4 HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS – PART 2

Είμαι από αυτούς που υποστήριζαν πως στην τελευταία ταινία ο Harry Potter έπρεπε να πεθάνει. Αντ΄αυτού, πέθανε ο Snape σε μία από τις δικές μου αγαπημένες σκηνές όλων των εποχών με ένα κύκνειο άσμα αγάπης προς τη μητέρα του Harry. Μία ταινία με πολύ μαγεία, συγκίνηση και ένα ευτυχισμένο τέλος, όπως αρμόζει στα παραμύθια.

200 - Προετοιμάσου σωστά για τα Χριστούγεννα με μαραθώνιο Harry Potter

Εσύ πόσες ταινίες Harry Potter θα απολαύσες αυτές τις γιορτές, με τη ευχή να χιονίσει; Μοιράσου τις αγαπημένες σου σκηνές μαζί με φίλους!

anigif sub buzz 29344 1492032782 4 - Προετοιμάσου σωστά για τα Χριστούγεννα με μαραθώνιο Harry Potter

yang.gr

X