Λάρισα, Πολιτισμός

“Γνωρίζοντας την Κένυα” στο ΔΩΛ

thumbnail DSC 0598 1024x682 - “Γνωρίζοντας την Κένυα” στο ΔΩΛ

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:30, η Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Τραγουδιού Δ.Ω.Λ. – Τάξη Μαρίας Ρουκά, σε συνεργασία με την Ομάδα Εξωτερικής Αποστολής Φοιτητών/τριών Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σας προσκαλεί σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση με τίτλο “Γνωρίζοντας την Κένυα” στην Αίθουσα Συναυλιών του Δ.Ω.Λ.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει προβολή μικρής διάρκειας σχετικού ντοκιμαντέρ και σύντομων ομιλιών για τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης των πολιτών της Κένυας, καθώς και ενημέρωση για τις δράσεις της Ομάδας Εξωτερικής Αποστολής.

Θα ακολουθήσει ειδικό μουσικό πρόγραμμα από την Τάξη της Μαρίας Ρουκά και τους μουσικούς Ελένη Παπά (πιάνο), Βασίλη Λιάκο (μπάσο), Γιάννη Μακρυγιάννη (τύμπανα), Ιορδάνη Σοφιάδη (φλάουτο).kenya - “Γνωρίζοντας την Κένυα” στο ΔΩΛ

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν οικονομικά το έργο της Ομάδας μέσω κουτιού εισφορών.

Η Ομάδα Εξωτερικής Αποστολής συστάθηκε και δραστηριοποιείται υπό την επιστημονική καθοδήγηση του Καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής, κ. Χρήστου Χατζηχριστοδούλου. Στο πλαίσιο των δράσεων της ομάδας προγραμματίζεται ταξίδι στην πρωτεύουσα της Κένυας, το Ναιρόμπι, το ερχόμενο καλοκαίρι, με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους των γύρω επαρχιών. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις δράσεις της ομάδας θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της Ιεράς Μητρόπολης Κένυας.

Η εκδήλωση “Γνωρίζοντας την Κένυα” αποτελεί την πρώτη κίνηση εξωστρέφειας της Ομάδας προς την πόλη της Λάρισας κι ευελπιστεί να ευαισθητοποιήσει τους κατοίκους της για τον ανθρωπιστικό σκοπό της.

Είσοδος ελεύθερη.

mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!