Fashion & Beauty, Ζώδια

Για ποιους λόγους μπορεί να μην ταυτίζεσαι με το ζώδιό σου

Αν και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσει κανείς το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, υπάρχουν πράγματα που δεν αντέχονται. Αγαπώ πολύ το ζωδιό μου, αλλά έχω κουραστεί να μιλάνε όλοι για την εκδικητικότητα και τις αυτοκαταστροφικές τάσεις που διαθέτει. Και είμαι σίγουρη πώς πολλοί κουράζονται να ακούνε για τα αρνητικά του δικού τους ζωδίου. Γιατί μας πληγώνετε και δεν δίνετε έμφαση ΜΟΝΟ στα θετικά; Μήπως είμαι υπερβολική; Tο μόνο που γνωρίζω σίγουρα είναι ότι όλοι δεν αγαπάμε κάτι στο ζώδιο μας.

1 (2)

♈ ΚΡΙΟΣ – ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ

Έχω την τύχη να γνωρίζω πολλούς Kριούς και ειλικρινά τους λατρεύω. Στο δικό μου μίνι γκάλοπ έχω διαπιστώσει πως αυτό το υπέροχο ζώδιο κάθε άλλο παρά εγωιστικό είναι. Το αντίθετο μάλιστα, είναι πολύ δοτικοί. Δεν λέω ότι δεν είναι ηγετικές φυσιογνωμίες και ότι δεν θέλουν να έχουν την πρωτιά στα πάντα, απλά τους έχει βγεί άδικα το όνομα του εγωιστή.

♉ ΤΑΥΡΟΣ – ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ

Μεταξύ μας, είστε λίγο. Ωστόσο οι Tαύροι είναι φίλοι της συζήτησης, οπότε είναι λίγο άδικο να τους θεωρούμε ξεροκέφαλους. Μένουν πιστοί στις απόψεις τους, αλλά αγαπούν να ακούνε τους άλλους και να μαθαίνουν νέα πράγματα. Ας μην τους χτυπάμε συνέχεια ότι δεν αλλάζουν γνώμη. Πιστέψτε με, δεν θα θέλατε έναν αναποφάσιστο Ταύρο δίπλα σας.

♊ ΔΙΔΥΜΟΣ – ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

Δεν υποφέρουν όλοι οι Δίδυμοι από ψυχικές διαταραχές. Ούτε είναι διπολικοί. Αυτά είναι υπερβολές. Δεν χρειάζεται να έχετε δεύτερες σκέψεις κάθε φορά που μιλάτε μαζί τους. Ούτε θα σας προδώσουν, ούτε την μία θα σας μιλάνε σαν κολλητοί και την άλλη σας ξεχνούν.

♋ ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ

Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί και πληγώνονται εύκολα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αδύναμοι και παθητικοί παίκτες. Φαντάζομαι ότι όσοι το λένε δεν έχουν θυμώσει ποτέ έναν Καρκίνο και δεν έχουν έρθει αντιμέτωποι με την οργή του. Αλλιώς κανείς δεν θα τολμούσε να τους χαρακτηρίσει μαλθακούς.

♌ ΛΕΩΝ – ΨΩΝΙΟ

Ο Λέων θέλει να αρέσει, όπως όλοι οι άνθρωποι άλλωστε. Ποιος σας είπε όμως ότι είναι επιφανειακός και ότι τον ενδιαφέρει μόνο να φαίνεται τέλειος και όχι να είναι; Μιλάμε για ένα βαθειά συναισθηματικό ζώδιο που δίνει βάρος στην ουσία των πραγμάτων. Ο λόγος για τον οποίο φαίνεται πάντα τέλειος είναι επειδή διαλέγει με ποιους μοιράζεται τις αδυναμίες του. Κι άμα δεν ανήκεις σε αυτή την μικρή λίστα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον δεις πεσμένο.

♍ ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΣΚΛΗΡΟΣ

Το ότι αυτό το ζώδιο θεωρείται άκαρδο μου προκαλεί γέλιο. Ένας Παρθένος θέλει να ασκεί όσο περισσότερο έλεγχο μπορεί στην ζωή το, ώστε να μην έρχεται αντιμέτωπος με ακραία συναισθήματα. Αλλά σκληρό δεν θα τον χαρακτήριζα ποτέ. Δεν κριτικάρει πότε με κακή πρόθεση, ούτε προσπαθεί να αλλάξει τους άλλους. Θέλει να προστατεύσει τον εαυτό του και υπερβάλει συχνά, αλλά στην ουσία είναι μαλακός σαν βούτυρο.

♎ ΖΥΓΟΣ – ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Το ότι νοιάζεται για την γνώμη των ανθρώπων του, δεν σημαίνει ότι δεν έχει δική του. Απλά είναι πολύ δοτικός και προτιμά να βάζει τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές του. Μπορεί να λάβει κάλλιστα πρωτοβουλίες και να γίνει ένας δυνατός αρχηγός.

♏ ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Δεν πρόκειται να κάψουμε κανέναν στην πλατεία Συντάγματος, όχι επειδή δεν βρίσκουμε ξύλα, αλλά επειδή κατά βάθος είμαστε ρομαντικές ψυχές και θέλουμε το καλύτερο για όλον τον κόσμο. Και τώρα που το έβγαλα από μέσα μου, να πω πως απλά ο Σκορπιός λέει μεγάλα λόγια, δεν τα κάνει πράξεις (σε αυτόν τον τομέα).

♐ ΤΟΞΟΤΗΣ – ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Το ζώδιο της περιπέτειας και της αισιοδοξίας φαίνεται συχνά να μην νοιάζεται για τίποτα και να τα παίρνει όλα χαλαρά. Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δεν σαχλαμαρίζουν όλη την ώρα, ούτε όλα τους φαίνονται ασήμαντα. Αυτό το ζώδιο είναι ικανό να κάνει τα πάντα και να γίνει ένας σπουδαίος ηγέτης. Είναι αυθεντία στο να φέρνει εις πέρας κρίσιμα ζητήματα, απλά ελπίζει να μην του παρουσιαστούν.

♑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ

Ποιος σας είπε ότι οι Αιγόκεροι δεν ξέρουν να χαλαρώνουν; Το ζώδιο αυτό έχει υπέροχο χιούμορ και αγαπάει την καλή παρέα. Θέλει να πετυχαίνει τους στόχους του, γι΄αυτό και αφιερώνεται σε αυτούς ψυχή τε και σώματι. Είναι η καλύτερη παρέα για να μιλήσεις και να γελάσεις. Ας μην τους κατηγορούμε άδικα.

♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ο,ΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ

Μια συχνή φράση που ακούγεται για αυτό το ζώδιο. Όχι, οι Υδροχόοι δεν είναι στον κόσμο τους όλη την ώρα. Έχουν πρωτότυπες ιδέες και τους αρέσει να μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να αφοσιωθούν σε κάτι, ούτε οτί είναι αδιάφοροι όταν τους μιλάτε. Το αντίθετο, δίνουν πολύ καλές συμβουλές και βοηθούν όπως μπορούν τους γύρω τους.

♓ ΙΧΘΥΣ – ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ

Σε ποιον αρέσει ο κόσμος που ζούμε και δεν θα ήθελε να τον αλλάξει προς το καλύτερο; Ε, λοιπόν, αυτό κάνει και ένας Ιχθύς. Προτιμά να σκέφτεται το καλύτερο και να αδιαφορεί για το άσχημο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει τι γίνεται γύρω του ή ότι δεν μπορεί να γίνει ρεαλιστής. Επιλέγει πότε θα κάνει τι.

yang.gr

X