Fashion & Beauty, Ζώδια

Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου!

Διανύουμε τον τελευταίο μήνα του έτους, ενώ η Πρωτοχρονιά απέχει μόνο κάτι μέρες. Ο Δεκέμβρης θα λέγαμε ότι είναι ο μήνας της χαράς και της λησμονιάς ταυτόχρονα. Από τη μία ανυπομονούμε για μία καινούρια αρχή, αφού ένα νέο έτος είναι προ των πυλών κι από την άλλη, κάνουμε μία αναδρομή σε όσα συνέβησαν τον χρόνο που πέρασε. Αισθανόμαστε μια χαρμολύπη, ρε παιδί μου!

1 (2)

Συνήθως αυτό που σκεφτόμαστε σε μεγαλύτερο βαθμό είναι τα λάθη που κάναμε και τι πήγε στραβά στη ζωή μας. Κυρίως για να μην τα επαναλάβουμε, αλλά δεν παίρνω κι όρκο γι’ αυτό…

Κι επειδή είμαι σίγουρη πως καίγεσαι να μάθεις τι κουταμάρες έκανες φέτος, ας εμπιστευτούμε για μία ακόμα φορά τα άστρα γι’ αυτά που έχουν να μας πουν και δες με ποιον τρόπο «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς να το καταλάβεις με βάση το ζώδιο σου…

2648 - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου! Κριός 

Σπατάλησες κάθε γ*μημένη στιγμή… περιμένοντας. Περίμενες πάνω από ένα κινητό να σου στείλουν μήνυμα, περίμενες ολόκληρη την εβδομάδα να έρθει το Σαββατοκύριακο, περίμενες να συμβεί κάτι το συναρπαστικό. Μετρούσες συνεχώς αντίστροφα τις μέρες μέχρι να φτάσει ο καιρός των διακοπών σου ή κοιτούσες το ρολόι με μανία μέχρι να έρθει η ώρα να φύγεις από σχολή/δουλειά.

Αντί λοιπόν να απολαμβάνεις όλες τις όμορφες και ήρεμες στιγμές που είχε να σου προσφέρει το 2017, όπως να βγαίνεις με τους φίλους σου και να περνάς καλά ή να βλέπεις μια καινούρια ταινία αγκαλιά με τη σχέση σου, πάντα μα πάντα ήθελες κάτι περισσότερο. Κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερο. Και κάπως έτσι, δεν ευχαριστήθηκες ούτε μία στιγμή, γιατί δεν ήσουν πραγματικά εκεί, αλλά το μυαλό σου «περίμενε» άλλα…

waiting - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου!

2649 - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου! Ταύρος  

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτό που έχω να πω για εσένα είναι ότι έμεινες κολλημένος στην καθημερινή σου ρουτίνα. Το 2017 ήταν ναι μεν χαλαρό κι αναπαυτικό για εσένα, αλλά εσύ διάολε, βολεύτηκες πια! Ναι μπορεί στη σχέση σου να νιώθεις σιγουριά κι ασφάλεια, αλλά είναι όντως αυτό που ψάχνεις, η σωστή σχέση για εσένα; Η δουλειά σου είναι ικανοποιητική, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου;

Φοβάσαι τις αλλαγές κι αυτό να ξέρεις σου στοιχίζει. Προτιμάς να μένεις στα ίδια και τα ίδια, αντί να πάρεις το δύσκολο δρόμο, ακόμα κι αν ξέρεις ότι θα σε οδηγήσει στην ευτυχία σου. Για ρίσκα ούτε λόγος, οπότε βαριέμαι να μιλάω άλλο για τη βαρετή χρονιά σου…

routine - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου!

264A - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου! Δίδυμος 

Δίδυμε μου, γιατί νομίζεις ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σου; Όποτε οι φίλοι σου βγαίνουν χωρίς εσένα ή ο καθηγητής σου, σου βάζει λιγότερο βαθμό από αυτό που αξίζεις ή το κόλλημα σου βγαίνει με κάποιον άλλον, εσύ δεν αντιδράς. Αντί να προσπαθήσεις να αλλάξεις την κατάσταση, εσύ κάθεσαι και κατηγορείς τον εαυτό σου.

Η αυτοκριτική σου για το 2017 πάει κάπως έτσι: «Φταίω για όλα εγώ. Δεν είμαι αρκετά καλός/η. Μου αξίζουν αυτά που περνάω». Όλη τη χρονιά, κλαψούριζες από εδώ κι από εκεί αντί να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι και να αλλάξει η μοίρα σου. Αποδέχτηκες τη ζωή σου ως είχε από το να παλέψεις να την κάνεις καλύτερη κι εσένα πιο ευτυχισμένο/η.

one one - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου!

264B - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου! Καρκίνος 

Κατά τη διάρκεια του 2017 Καρκινάκι μου, έδωσες τεράστια σημασία στο τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Όποτε ανέβαζες φωτογραφία στο Instagram, κοιτούσες κάθε λίγο και λιγάκι πόσα likes έχεις πάρει. Αν ήσουν σε σχέση και χώρισες, σου ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσεις σε άλλους γι’ αυτό.

Ξόδεψες όλη τη χρονιά με μία μόνιμη ανησυχία για το πώς σε βλέπουν οι άλλοι, όταν θα έπρεπε να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Όταν θα έπρεπε να επικεντρωθείς στο πώς θα βρεις την ευτυχία, από το να προσπαθείς να πείσεις τους άλλους ότι είσαι καλά.

im fine - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου!

264C - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου! Λέων

Ακόμα και μετά από όλον αυτόν τον καιρό, νοιάζεσαι πολύ για το τι πιστεύουν οι άλλοι. Λες ότι δε σε νοιάζει μία, αλλά ξοδεύεις ώρες για τα μαλλιά σου, τα ρούχα σου και γενικά την εμφάνισή σου. Τραβάς 100 selfies, προτού καταλήξεις σ’ αυτήν τη μία που θα ανεβάσεις. Κοιτάζεσαι σε κάθε καθρέφτη που θα συναντήσεις καθώς περπατάς.

Ανησυχείς για την εμφάνιση σου, επειδή θέλεις να αρέσεις στους άλλους. Με λίγα λόγια, ζητάς την επιβεβαίωση. Θες να τους αποδείξεις ότι μετράς, επειδή μέχρι τώρα δεν είσαι σίγουρος εάν κάτι τέτοιο ισχύει. Τώρα σοβαρά, είσαι εσύ πραγματικός Λέοντας ή κοροϊδευόμαστε;

mirror - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου!

264D - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου! Παρθένος

Παρθένε μου το 2017, σπατάλησες σχεδόν όλο το χρόνο σου στους άλλους. Βγήκες από το δρόμο σου μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσεις φίλους και γνωστούς. Αγόραζες σε όλους πράγματα. Κρατούσες τα προβλήματα σου μέσα σου, για να βεβαιωθείς πρώτα ότι οι άλλοι είναι καλά.

Αλλά σε ρωτώ… τι έκανες για εσένα φέτος; Μήπως τίποτα απολύτως; Πρέπει να σταματήσεις να αντιμετωπίζεις του άλλους σαν προτεραιότητά σου και τον εαυτό σου ως μπελά. Κοίταξε από εδώ και πέρα να φροντίζεις περισσότερο εκείνο το άτομο που βλέπεις στον καθρέφτη σου, όταν κοιτάζεις. Αυτό έχει σημασία πάνω απ’ όλους!

980x - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου!

264E - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου! Ζυγός 

Πηγαίνεις πάντα με την ροή των πραγμάτων – που μερικές φορές είναι καλό οκ, αλλά μέχρι ένα όριο. Ο τελευταίος μήνας του έτους είναι εδώ κι αν κοιτάξεις προς τα πίσω, θα δεις ότι σπατάλησες όλο το χρόνο αφήνοντας τους φίλους σου να διαλέγουν πού θα βγείτε, αφήνοντας το ταίρι σου να διαλέξει τι ταινία θα δείτε, κάνοντας ότι σου έλεγαν οι γονείς σου.

Κάπου μέσα σε όλα αυτά, σταμάτησες να παίρνεις αποφάσεις για τον εαυτό σου, Ζυγέ μου. Εμπιστεύεσαι τους άλλους πιο πολύ από εσένα, έτσι τους άφηνες να έχουν τον πλήρη έλεγχο στη ζωή σου. Τους άφηνες να αποφασίζουν ποιο ήταν το καλύτερο για εσένα, χωρίς να μπεις καν στον κόπο να το βρεις από μόνος σου.

go with the flow - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου!

264F - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου! Σκορπιός 

Το 2017, Σκορπιέ μου, σε αφήνει με το να πασχίζεις να βρεις τον σκοπό της ζωής σου.Μεγαλώνεις και βλέπεις τους φίλους σου να ξέρουν τι θέλουν να κάνουν, να ασχολούνται σοβαρά με τη σχολή τους, να βρίσκουν δουλειά, να νοικοκυρεύονται και να κάνουν μελλοντικά σχέδια. Εσύ από την άλλη μπορεί να μην είσαι έτοιμος να κάνεις κάτι από αυτά, μπορεί να μη θέλεις καν να κάνεις κάτι από αυτά, αλλά όταν βλέπεις γύρω σου οι άλλοι να «ζυγίζουν» τη ζωή τους, νιώθεις ατελής.

Νιώθεις σαν να έπρεπε να σε αφήνει αυτή η χρονιά, έχοντας κάνει κάτι πιο σημαντικό. Όπως να ταξίδευες στο εξωτερικό για να βρεις τον εαυτό σου ή να βοηθούσες ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Σαν να έπρεπε να κάνεις κάτι, το οτιδήποτε, που να αποδεικνύει ότι δεν επιβιώνεις απλά πάνω σ’ αυτόν τον κόσμο. Κακώς τέτοια ανησυχία λέω εγώ.

Purpose - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου!

2650 - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου! Τοξότης

Εσύ πάλι γιατί τα παρατάς όλα τόσο εύκολα; Δε θες να φαίνεσαι αποτυχημένος/η, γι’ αυτό την κάνεις με ελαφρά πριν κάποιος έχει την ευκαιρία να σε απορρίψει. Απομακρύνεσαι από κάθε σχέση. «Ξεχνάς» να απαντάς σε μηνύματα. Παραιτείσαι από οτιδήποτε κι αν σου αναθέσουν και εγκαταλείπεις κάθε σου χόμπι κι ασχολία που μπορεί να σε κάνει χαρούμενο/η. Πείθεις τον εαυτό σου ότι δεν είσαι αρκετά καλός/η για τίποτα και θα ήταν πολύ χαζό, αν συνεχίζεις να προσπαθείς. Αμφισβητείς κι αμφισβητείς τον εαυτό σου, όταν το μόνο που θα έπρεπε να κάνεις, είναι να τον ενθαρρύνεις. 

give up - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου!

2651 - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου! Αιγόκερως 

Ράβε, ξήλωνε, δουλειά να μη σου λείπει, Αιγόκερε μου. Με λίγα λόγια, το 2017 ήταν για εσένα δουλειά, δουλειά και… δουλειά. Σπάνια έβλεπες τους φίλους σου, κοιμόσουν ελάχιστα, ξόδευες όλα σου τα χρήματα σε καφέδες και ενεργειακά ποτά για να την παλέψεις. Προσπαθούσες να εξισορροπήσεις την προσωπική και κοινωνική ζωή σου με την καριέρα και αυτό να ξέρεις, είναι «αργός θάνατος».

Σε κάνει να νιώθεις ότι δεν έχεις ζωή, σαν να έχεις γεννηθεί σ’ αυτόν τον πλανήτη απλά και μόνο για να βγάζεις λεφτά. Ακόμα κι αν η δουλειά είναι τόσο σημαντική για εσένα, οφείλεις να δώσεις στον εαυτό σου ένα διάλειμμα. Δε θα αντέξεις αν συνεχίσεις έτσι και στο επόμενο έτος. Θα «στραγγίσεις» τον εαυτό σου και δε θα σου μείνει τίποτα να δώσεις.

work hard 2 - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου!

2652 - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου! Υδροχόος 

Καημένο μου πλάσμα, αν ρίξεις μια ματιά στο 2017, θα δεις ότι οι αναποδιές που σου προέκυψαν υπερισχύουν των καλών στιγμών σου. Αλλά μήπως υπερβάλλεις λίγο;Παραβλέπεις εντελώς τις καλές σου ημέρες και επικεντρώνεσαι μόνο στις «τραγωδίες». Αυτή η χρονιά σε μετέτρεψε στο πιο απαισιόδοξο ζώδιο απ’ όλα. Ένιωθες λες κι ήσουν τελείως μόνος/η στον κόσμο αυτό. Έχασες την πίστη σου και δεν έκανες τίποτα ώστε να την κερδίσεις πίσω. Συνήθισες μες στο σκοτάδι, αντί να ψάξεις να βρεις το φως.

pess - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου!

2653 - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου! Ιχθύς 

Δε λες να αφήσεις με τίποτα το παρελθόν σου. 2017 έχουμε (για λίγο ακόμα), όχι 2007! Δεν είσαι κολλητός/η με αυτούς που ήσουν, δεν μπορείς να γίνεσαι πίτα κάθε φορά που βγαίνεις έξω όπως κάποτε, δεν μπορείς να υποκρίνεσαι ότι η ζωή σου είναι ίδια όπως ήταν πριν κάποια χρόνια κι ούτε εσύ ο/η ίδιος/α δεν είσαι όπως ήσουν. Πράγμα αρκετά καλό, αφού μεγάλωσες.

Πρέπει να αφήσεις τους τοξικούς ανθρώπους στο παρελθόν. Πρέπει να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι τα πράγματα αλλάζουν. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Δεν μπορείς να παλεύεις ενάντια στο χρόνο.

lion king - Έτσι «κατέστρεψες» το 2017 χωρίς καν να το καταλάβεις, με βάση το ζώδιό σου!

neopolis.gr

X