Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 9/11

astrologia 1 1024x512 - Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 9/11

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, με τη Σελήνη στον Λέοντα τη σημερινή ημέρα δέχεσαι θετικές επιρροές που σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις. Η διάθεσή σου είναι ήρεμη και παιχνιδιάρικη. Το «παιδί» βγαίνει από μέσα σου και σε κάνει να συμπεριφέρεσαι πιο ανέμελα. Πρόσεξε μόνο να μην χάσεις την υπευθυνότητά σου θυσιάζοντάς την στο βωμό της διασκέδασης. Βέβαια, μέσα στο ευρύτερο καλό κλίμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί η Σελήνη πραγματοποιεί παράλληλα δύσκολη όψη με τον Άρη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα εκνευρισμό και βιαιότητα. Κρίμα είναι να χαλάσεις την ατμόσφαιρα!

1 (2)

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το γενικότερο κλίμα είναι αρκετά θετικό και ζεστό. Υπάρχει γενναιοδωρία και μια τάση για ανέμελη διασκέδαση. Το μυαλό δύσκολα συγκεντρώνεται στις υποχρεώσεις και στην δουλειά. Καλό είναι να αναβάλλεις ο,τιδήποτε απαιτεί υπέρμετρη σοβαρότητα και ρεαλισμό. Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενείς όψεις με τον Ουρανό και τον Άρη και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια συνεχής αντίδραση και επαναστατικότητα στα πράγματα που δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργήσει εκνευρισμό και ένταση. Δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων και χαλάρωσε!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα μπορείς να βρεις χρόνο να διασκεδάσεις και να ρίξεις τους τόνους. Δεν είναι μια από τις ημέρες που μπορείς να αφιερώσεις στις υποχρεώσεις σου, γιατί η διάθεσή σου κάθε άλλο παρά δυναμισμό κρύβει. Αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα, να περάσεις καλά, να απολαύσεις την αγάπη και το συναίσθημα, χωρίς έγνοιες που θα σε προβληματίσουν. Η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και δοτική και αυτό προσφέρει έξτρα απόλαυση. Μοιράσου στιγμές και συναισθήματα και δεν θα χάσεις. Φρόντισε μόνο να μην επιτρέψεις σε λεπτομέρειες να σε εκνευρίσουν.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα έχει ένα θετικό υπόβαθρο με ζεστασιά και κέφι. Έχεις την ανάγκη να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής, την αγάπη, τα παιδιά υποκινούμενος από μια δημιουργική ανησυχία. Ωστόσο, δεν θα είναι δύσκολο τα πράγματα να ξεφύγουν. Φρόντισε να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου. Επίσης, υπάρχει μια τάση για ατυχήματα, ειδικά εντός του σπιτιού, για αυτό μείνε σε επαγρύπνηση. Παράλληλα, προσπάθησε να δεις πιο συγκαταβατικά τα πράγματα και να μην επαναστατείς με το παραμικρό.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου εκφράζεται μια ανάγκη για διασκέδαση, μακριά από σοβαροφάνεια και προβληματισμούς. Γίνεσαι και πάλι ένα παιδί που έχει ανάγκη να «παίξει» προκειμένου να δώσει τροφή στην ψυχή του. Μην εγκλωβίσεις την ανάγκη σου αυτή. Πειραματίσου με το ντύσιμό σου, επίλεξε να κάνεις πράγματα που βγάζουν μια τρέλα, διώχνοντας μακριά την ανησυχία του «τί θα πουν οι άλλοι;». Εξάλλου, η ανάγκη σου να τραβήξεις την προσοχή θα είναι τόσο έκδηλη που ούτε θα προλάβεις να σκεφτείς το επόμενό σου βήμα. Θα το υλοποιείς με αυθορμητισμό και παιδιάστικη χαρά. Ωστόσο, φρόντισε να μην εκφράζεις μονίμως μια άρνηση, γιατί θα οδηγηθείς σε μοναχικές καταστάσεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα μοιάζεις με θάλασσα που είναι ζεστή και χαρούμενη, αλλά υπάρχουν στιγμές που ο αέρας αποφασίζει να σε ταράξει και να σε κάνει να σηκώσεις κύμα. Φρόντισε να απολαύσεις την ημέρα, να έρθεις κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς, να ευχαριστηθείς όσα έχεις και να αφήσεις το δράμα και την επαναστατικότητα στην άκρη. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη σε κάνουν πνεύμα αντιλογίας, πράγμα που ενέχει τον κίνδυνο να δημιουργηθούν εντάσεις και καβγάδες. Δεν αξίζει να χαλάσεις την ημέρα σου με μικροπρέπειες!

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στον Λέων σου χαρίζει μοναδικά συναισθήματα και σου γεννά ανάγκες όμοιες με εκείνες που είχες παιδί. Βέβαια, τώρα θα τις εκφράσεις με μια πιο ενήλικη οπτική. Μη φοβηθείς να κάνεις κάτι τρελό, να παίξεις, να εκφράσεις την παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού σου. Δώσε όσα έχεις μέσα σου σε εκείνους που πραγματικά αγαπάς, καθώς με τον τρόπο αυτό θα νιώσεις βαθύτερη ικανοποίηση. Σήμερα ξέρεις πώς να προσφέρεις και αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και από το να λαμβάνεις από τους άλλους. Ωστόσο, μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα. Διατήρησε τις ισορροπίες, γιατί οι καβγάδες καραδοκούν.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη δημιουργούν σύννεφα στην ημέρα σου. Ενώ το γενικότερο κλίμα είναι αρκετά καλό και ανέμελο, δεν θα σου είναι δύσκολο να βγάλεις μια αρνητική συμπεριφορά. Μπαίνεις σε μια διαρκή θέση άμυνας και αντίρρησης, γεγονός που δημιουργεί δυσανασχέτηση στους γύρω σου. Επειδή οι διαπληκτισμοί και οι ακρότητες δεν είναι μακριά, ρίξε τους τόνους και απόλαυσε τα δώρα που σου έχει δώσει η ζωή. Άφησε το παιδί που κρύβεις να εκφραστεί για να βρεις και εσύ την λύτρωση με τον τρόπο αυτό.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, ανήκεις στα ζώδια που δέχονται την ιδιαίτερη εύνοια από τη σημερινή θέση της Σελήνης. Βρίσκεται στον Λέων και αυτό σημαίνει ότι νιώθεις ήρεμα και δημιουργικά κατά βάση. Θέλεις να περάσεις καλά και δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με σοβαρές υποθέσεις, τόσο στα προσωπικά σου όσο και στα επαγγελματικά. Προτιμάς να πειράξεις τους φίλους ή τους συνεργάτες, παρά να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που θέλουν προσοχή και σοβαρότητα. Βέβαια, φρόντισε να μην το παρακάνεις γιατί υπάρχει μια τάση σήμερα για εκνευρισμό.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος κατά τη διάρκεια της ημέρας και να ασχοληθείς με πράγματα που είναι διασκεδαστικά, δημιουργικά και χαλαρωτικά. Έτσι, θα περάσεις καλά χωρίς να δημιουργήσεις άσχημες συνέπειες στους γύρω σου, αλλά και σε εσένα. Προσπάθησε να δώσεις χαρά για να πάρεις χαρά. Τόσο απλά! Μην ψάχνεις κάτω από την επιφάνεια και μην εκφράζεις ένα πείσμα που κάνει τους γύρω σου να βγαίνουν από τα ρούχα τους. Πρέπει να έχεις στο νου σου ότι στο τέλος εσύ θα βγεις ο χαμένος.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν έχεις μυαλό για δουλειές και υποχρεώσεις και θα κάνεις ό,τι μπορείς για να αποσπάσεις την προσοχή σου από αυτές και όχι μόνο τη δική σου. Ακόμη και τους γύρω σου θα έχεις την τάση να τους αποπροσανατολίζεις, αλλά με καλό σκοπό. Θέλεις να περάσεις καλά, να εκτονώσεις την ένταση και να αποφύγεις καθετί που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Διατήρησε την κατανόησή σου και μην γίνεσαι πνεύμα αντιλογίας σε ό,τι σου λένε ή ακούς γύρω σου. Έτσι, θα αποφύγεις τους τσακωμούς και τα νεύρα που δημιουργεί η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, αν θέλεις να περάσεις καλά και να αποφύγεις τσακωμούς, γκρίνιες και διαξιφισμούς, φρόντισε να μην μπεις σε αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου. Όσο πιο πεισματάρης και αλαζόνας φαίνεσαι, τόσο πιο μόνος θα μένεις. Οπότε, ακολούθησε την σημερινή τάση, που προβλέπει πιο χαλαρές καταστάσεις και πιο ήρεμη διάθεση. Μπορείς να βρεθείς με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να παίξεις ένα επιτραπέζιο ίσως, να κάνετε πράγματα που θα εκφράσουν τη δημιουργικότητά σας και θα σας βγάλουν από τα αυστηρά όρια του κόσμου των ενηλίκων. Αν ελπίζεις ότι θα διευθετήσεις σημαντικές υποχρεώσεις, μάλλον θα καταφέρεις να βρεις την όρεξη… Και αύριο μέρα είναι!

ipop.gr

X