Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 28/11

zodia ipopgr 1 - Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 28/11

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα θα έχει δυναμισμό και ανεξάντλητη ενέργεια. Νιώθεις τις δυνάμεις σου πολύ ισχυρές για να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας ό,τι χρειάζεται.  Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου άλλωστε, οπότε ο τρόπος που νιώθεις συντονίζεται με αυτό που πραγματικά είσαι. Ξέρεις πώς να παίζεις το παιχνίδι και να βγαίνεις κυρίαρχος. Ωστόσο, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή, είναι πιθανό να δημιουργήσει πρόβλημα στην έκφραση. Φρόντισε να μην μιλάς πίσω από την πλάτη των άλλων, γιατί θα υπάρξουν συνέπειες.

1 (2)

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Αφροδίτη που σε επηρεάζει άμεσα πραγματοποιεί τρίγωνο με τη Σελήνη, γεγονός που δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να αναπτυχθούν οι σχέσεις σου. Οπότε, είναι καλή στιγμή για να ισορροπήσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου ή να συνεργαστείς αρμονικά με συνεργάτες και συναδέλφους. Όμως, η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Ερμή δημιουργεί κάποια εμπόδια στην έκφραση και στον λόγο, για αυτό καλό είναι να σκεφτείς δυο φορές αυτό που θέλεις να πεις προτού μιλήσεις. Έτσι, τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή ημέρα φαίνεται πως θα σε δυσκολέψει σήμερα και δεν θα σου φέρει τα πράγματα έτσι όπως ακριβώς τα θέλεις ή τα σχεδιάζεις. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή δημιουργεί εμπόδια στις συζητήσεις σου και ίσως πολλά πράγματα να παρεξηγηθούν. Οπότε, κράτα τα αυτιά σου ανοιχτά και μην προτρέχεις να βγάλεις συμπεράσματα. Από την άλλη, φρόντισε να είσαι ευθύς και ξεκάθαρος στις διαπραγματεύσεις σου. Κατά τα άλλα, το σημερινό πρόγραμμα παρά το γεγονός ότι θα είναι γεμάτο, θα μπορέσεις να το ολοκληρώσεις με επιτυχία.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά με τις απαιτήσεις του προγράμματός σου και των υποχρεώσεών σου. Έχεις ενθουσιασμό και ενεργητικότητα να αντιμετωπίσεις καθετί. Όμως, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή, βγάζουν στην επιφάνεια μιζέρια και πονηριά. Όποιο πρόβλημα και αν υπήρξε στο παρελθόν δεν έχει νόημα να το αναμοχλεύεις και να του επιτρέπεις να σου χαλάει τη διάθεση. Λύσ’ το τώρα οριστικά και με αποφασιστικότητα. Προσοχή στα κουτσομπολιά. Μην δίνεις σημασία.

Λέων

Φίλε Λέων, η σημερινή ημέρα σου δίνει ώθηση να ξεκινήσεις κάτι νέο που έχεις στο μυαλό σου. Είτε αυτό αφορά προσωπικές υποθέσεις, είτε την εργασία, αξιοποίησε την ενέργεια που κρύβεις μέσα σου για να το υλοποιήσεις. Νιώθεις σίγουρος για τις κινήσεις σου και η αυτοπεποίθηση αυτή θα είναι σημαντική βοήθεια για να μην διστάσεις απέναντι στις δυσκολίες. Το πάθος που κρύβεις μέσα σου θα είναι ακόμη μια κινητήρια δύναμη που θα λειτουργήσει καταλυτικά στην δραστηριότητά σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα θα είναι έντονη, με εξελίξεις και πολλές υποχρεώσεις. Με το πλανητικό σκηνικό να σου δίνει ενέργεια και δύναμη θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και στα επαγγελματικά, και στις οικογενειακές υποχρεώσεις και στις δραστηριότητες που αφορούν εσένα προσωπικά. Όμως, η Σελήνη πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή και αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν εμπόδια σε αυτά που θα πεις ή θα ακούσεις. Για αυτό, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και προσπάθησε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται.

 Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η Σελήνη στον Κριό και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη σε επηρεάζει καθοριστικά και δυναμικά. Μπορείς να σταθείς όπως εσύ θέλεις στις επαφές και στις συνεργασίες σου. Υπάρχει μια καλή ενέργεια ανάμεσα σε εσένα και τους γύρω σου. Είσαι ευχάριστος και αποδεκτός. Παράλληλα, με τον δυναμισμό που νιώθεις μπορείς να έρθεις κοντά με τα κατάλληλα πρόσωπα και να τα πείσεις για τις ιδέες σου. Έτσι, θα μπορέσεις να κάνεις πολύτιμους συμμάχους.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη στον Κριό σου ενισχύει την ορμητικότητα και το πείσμα σου. Σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις σε κάθε πρόκληση και να κάνεις τώρα τα βήματα εκείνα για τα οποία μέχρι τώρα είχες αμφιβολία. Έχεις δυναμισμό και διάθεση να επιτύχεις, για αυτό αξιοποίησε στο έπακρο την επιρροή αυτή. Ωστόσο, θα πρέπει να ξεπεράσεις τα κόμπλεξ σου που σήμερα προβάλλονται έντονα με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Αγωνίσου και πάψε να αμφιταλαντεύεσαι.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με τη Σελήνη στον Κριό ευνοούνται οι πρωτοποριακές ενέργειες που κρύβουν αποφασιστικότητα και πυγμή. Υπάρχει έντονα μια τάση μέσα σου που σε ωθεί να ξεκινήσεις κάτι νέο και το μυαλό φαίνεται πως ακολουθεί χωρίς να χάνει χρόνο. Δείξε υπομονή και ανιδιοτέλεια για να εκμεταλλευτείς, έτσι όπως πρέπει τις επιρροές της ημέρας. Με το περίσσευμα ενέργειας που θα έχεις φρόντισε να κάνεις κάτι που θα γυμνάσει και θα ωφελήσει και το σώμα σου.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η Σελήνη πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Κρόνο και όπως και να το κάνεις θα νιώσεις αρκετές στιγμές άβολα και πιεστικά. Αναμένονται καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν και ίσως να μην οφείλονται αποκλειστικά σε εξωτερικούς παράγοντες. Μήπως εσύ χρονοτριβείς εσκεμμένα; Βρες τα με τον εαυτό σου προκειμένου να οδηγηθείς στις λύσεις που ζητάς. Άφησε την απαισιοδοξία και την μιζέρια, αν θέλεις να διευκολύνεις τη ζωή σου.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η Σελήνη στον Κριό σε επηρεάζει άμεσα τη σημερινή ημέρα ευνοώντας νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Βάλε τώρα μπροστά τα σχέδια που έχεις κατά νου. Βέβαια, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή δεν υπάρχουν περιθώρια για αναλυτικές συζητήσεις και χρονοτριβή. Κοίταξε ξεκάθαρα τα πράγματα, δες τί θέλεις να κάνεις και κινήσου με αποφασιστικότητα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη ενισχύει τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Σε κάνει ακόμη πιο φιλικό και αρεστό στον περίγυρο. Για αυτό είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις κάποιες επαφές που θα ενισχύσουν το κύρος σου. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κάνεις σήμερα τα σημαντικά ραντεβού που απαιτούν τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή σε κάνει ανασφαλή και μάλιστα χωρίς να μπορείς να το κρύψεις.

ipop.gr

X