Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 21/11

ζώδια 1024x576 - Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 21/11

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι μια μέρα που σου δίνει την εύνοιά της στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω. Μπορείς να ασχοληθείς με περισσότερο ενδιαφέρον και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα με θέματα που αφορούν τον χώρο της εργασίας, ενώ είναι καλή στιγμή να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις!Φαίνεται πως δεν είσαι διατεθειμένος να σπαταλήσεις, ούτε χρόνο, ούτε ενέργεια, ούτε χρήμα, για αυτό είσαι πρακτικός, γρήγορος και αποτελεσματικός. Αξιοποίησε το χάρισμα αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα νηφαλιότητας και ηρεμίας. Θα υπάρξουν πολλές στιγμές κατάλληλες για να χαλαρώσεις και να πάρεις δυνάμεις. Παράλληλα, όμως, θα βρεις τον τρόπο και τον χρόνο να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και μάλιστα με πολύ σπουδαία αποτελέσματα. Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με μια μακροχρόνια συνεργασία, επικυρώνοντάς την και διασφαλίζοντας την εξέλιξή της. Επίσης, ο αισθηματικός τομέας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί σε βοηθάει να ανακτήσεις την εσωτερική σου ισορροπία. Κατανοείς τη δύναμη της αγάπης και το πόσο πολύ μπορεί να σε βοηθήσει.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το σημερινό πλανητικό σκηνικό μοιράζει την εύνοιά του με διάφορους τρόπους και προς κάθε τομέα. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, το συναίσθημα οπισθοχωρεί και στο προσκήνιο στέκεται η εργασία και το χρήμα. Μπορείς να αξιοποιήσεις το χρόνο σου στο έπακρο για να επιτύχεις αυτό για το οποίο δουλεύεις καιρό τώρα. Παράλληλα, μπορείς να προσηλωθείς με πάθος στα σχέδιά σου και να επιτύχεις εξαίσιες συμφωνίες. Από την άλλη, η Αφροδίτη σε θετική όψη με τον Πλούτωνα, ευνοεί τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, αλλά δίνει και σταθερότητα, αισθησιασμό και κατανόηση. Απόλαυσε τις προσωπικές σου στιγμές και μην αφήσεις τον κάθε τομέα να παρεισφρήσει στον άλλον. Αντιμετώπισέ τους ξεχωριστά.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα μπορεί να σε βοηθήσει να τα πας άψογα στην εργασία σου, αλλά και στον τομέα των κοινωνικών συναναστροφών. Δείχνεις ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την καριέρα σου και την κοινωνική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό μια συγκέντρωση ή μια εκδήλωση να σε φέρει κοντά με άτομα που μπορούν να σε στηρίξουν στα επαγγελματικά σου βήματα. Τα επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια ευνοούνται με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, γιατί μέσα σου γεννιέται η ανάγκη δημιουργήσεις πλούτο. Η υλική αφθονία αποκτάει ιδιαίτερη σημασία σήμερα και όλες σου οι κινήσεις θα είναι πολύ σημαντικές για να υλοποιήσεις το όραμά σου.

Λέων

Η σημερινή ημέρα σε προτρέπει να γίνεις πιο συντηρητικός και τελειομανής, καθώς ανησυχείς λίγο περισσότερο για τη δημόσια εικόνα σου. Σε ενδιαφέρει η άποψη του κόσμου, για αυτό έχει μεγάλη σημασία να είσαι επιτυχημένος ή τουλάχιστον να φέρνεις αποτελεσματικά εις πέρας ό,τι αναλαμβάνεις. Μπορείς να γίνεις ακόμη και πεισματάρης προκειμένου να πετύχεις στους τομείς των επαγγελματικών ή των οικονομικών. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σου χαρίζει επιτυχία στις επενδύσεις ή στις πωλήσεις. Οπότε, αν το επάγγελμά σου συνδέεται με κάτι από αυτά τα δύο, μην αφήσεις την ημέρα να πάει χαμένη.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, φίλε Παρθένε η ημέρα είναι θαυμάσια για να «πέσεις με τα μούτρα» στη δουλειά. Έτσι κι αλλιώς, έχεις την ανάγκη να αποδείξεις την αξία σου μέσα από την προσφορά σου και την αποδοχή από τους γύρω σου. Όσο καλύτερα τα πας και όσο καλύτερα είναι τα σχόλια τόσο πιο ικανοποιημένος θα νιώσεις. Έτσι, μη διστάσεις να κάνεις σημαντικά βήματα στην καριέρα σου και να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο, αν είναι απαραίτητο, προκειμένου να κάνεις την προώθηση της δουλειάς σου. Οι πωλήσεις ανεβαίνουν σήμερα και φυσικά δεν είναι τυχαίο. Έχεις πολύ κόπο να καταβάλεις, αλλά πάντα με το αζημιώτο.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα προσφέρεται για να προχωρήσεις μπροστά σε όλους –σχεδόν- τους τομείς της ζωής σου. Από τη μία η Σελήνη στον Αιγόκερω, σε παθιάζει με την επιτυχία και σε ωθεί να κινηθείς με αυτοπεποίθηση και επιμονή προς την κατάκτηση των στόχων σου σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Από την άλλη, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, τονίζει την ευαισθησία και την αρμονία στις σχέσεις. Η πνευματική αγάπη αποκτάει κυρίαρχο ρόλο στην αισθηματική σου ζωή και κατευθύνει τις ενέργειές σου. Μπορείς να περάσεις όμορφα και να ισορροπήσεις τις ανάγκες σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και να προωθήσεις τις σχετικές υποθέσεις με επιτυχία. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα ευνοούνται οι πωλήσεις, οι επενδύσεις και οι συνεργασίες. Μπορείς να διορθώσεις πράγματα και καταστάσεις που λειτούργησαν προβληματικά στο παρελθόν και να αναδομήσεις ό,τι είναι απαραίτητο. Ίσως ένα επιχειρηματικό πλάνο να χρειάζεται διόρθωση ή από την άλλη, κάποια διαπροσωπική σου σχέση να πρέπει να επαναπροσδιοριστεί.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις πολύ καλά, σχεδόν σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Το ενδιαφέρον που θα δείξεις στην καριέρα σου και στην κοινωνική σου ζωή σου δίνει θετικά αποτελέσματα, αρκεί να κινηθείς στοχευμένα και με ακρίβεια. Επίσης, είναι σημαντικό το γεγονός ότι ακολουθείς τα χρονοδιαγράμματα και ξέρεις πώς να διαχειριστείς τον χρόνο σου, έτσι ώστε να μην τον σπαταλάς. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα στα αισθηματικά σου μέσα σε ένα αρκετά χαλαρό κλίμα.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, η ημέρα είναι καταπληκτική για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου. Μέσα από την ενδυνάμωση της κοινωνικής σου ζωής και του ρόλου σου στο κοινωνικό σύνολο, μπορείς να αποφέρεις σημαντικούς καρπούς προς όφελος της καριέρας σου. Κινήσου με δυναμισμό και πρόγραμμα. Οργάνωσε τα βήματα, έτσι ώστε με την πραγματοποίησή τους να φτάσεις κοντά στον στόχο σου. Μπορείς τώρα να συναντήσεις πελάτες και συνεργάτες και να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, με την επιρροή της Σελήνης από το ζώδιο του Αιγόκερου, μπορείς να καταφέρεις πολλά σήμερα. Έχεις οργάνωση και τυπικότητα που σε βοηθάει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Κάποια σχέδια που βλέπεις ότι δεν σου «βγαίνουν» καλό είναι να τα επανεξετάσεις και να τα τροποποιήσεις, έτσι ώστε να είναι υλοποιήσιμα. Με την σωστή χρήση του χρόνου και των πόρων σου, μπορείς να είσαι πολύ αποτελεσματικός με ό,τι αναλαμβάνεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να την αξιοποιήσεις προς όφελος των επαγγελματικών σου. Κάνε σήμερα σημαντικές συναντήσειςμε πελάτες, υπόγραψε σήμερα τα συμβόλαια που έχεις κατά νου και επικύρωσε τις συμφωνίες που είσαι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση. Στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να αφεθείς στην συναισθηματική αυτή ημέρα, ενώ θα εκπλαγείς και εσύ ο ίδιος από το πόσο δημιουργικούς τρόπους θα βρεις να εκφράσεις το πάθος σου.

ipop.gr