Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 20/11

zodia 626x330 1 - Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 20/11

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, με τη Σελήνη στον Τοξότη θα φέρεσαι ως ένα ανήσυχο πνεύμα που θέλει να κάνει ένα βήμα παρακάτω, να προσπεράσει τα εμπόδια του παρόντος και να ανακαλύψει νέους κόσμους. Κυνηγάς την περιπέτεια με έναν τρόπο δικό σου. Η ανάγκη σου αυτή δεν περιορίζεται σε κάποιον τομέα, για αυτό φρόντισε να το κάνεις με έναν ελεγχόμενο τρόπο που δεν θα σε βάλει σε κίνδυνο. Οι μετακινήσεις ευνοούνται, για αυτό είναι στιγμή να προγραμματίσεις επιτέλους εκείνο το ταξίδι που σχεδιάζεις το τελευταίο διάστημα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σου χαρίζει ανεξάρτητη σκέψη και εφευρετικότητα. Τα δύο αυτά στοιχεία σε βοηθούν να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν από καιρό. Επίσης, με τη Σελήνη στον Τοξότη, μπορείς να στοχεύσεις ψηλά, να διεκδικήσεις κάτι πιο δυναμικό στη ζωή σου που θα σε κάνει να νιώσεις πιο ολοκληρωμένος. Σήμερα είναι καλή ημέρα για να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα, να μάθεις από τις εμπειρίες τους και να διευρύνεις με τον τρόπο αυτό τους ορίζοντές σου. Ο αυθορμητισμός σου σε κάνει πιο προσιτό, επομένως διευκολύνεται η διαπροσωπική επαφή.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα είναι καλή για να επεκτείνεις τις ιδέες σου μέσα από τη φιλοσοφική αναζήτηση, φίλε Δίδυμε. Από τη μία η Σελήνη στον Τοξότη και από την άλλη η θετική της όψη με τον Ουρανό, σε κάνουν ικανό να πραγματοποιήσεις τη συμβουλή αυτή. Προσπάθησε να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες, επιλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει. Μπορείς για παράδειγμα να διαβάσεις για πράγματα που σου τραβούν το ενδιαφέρον, αλλά μέχρι τώρα δεν είχες επαρκή γνώση για αυτά. Ή μπορείς να επιχειρήσεις την οργάνωση ενός ταξιδιού που από μόνο του θα είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μπορείς να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου προς όφελος των σχεδίων σου. Τόλμησε να μιλήσεις για τις έξυπνες ιδέες σου σε πρόσωπα που πιστεύεις ότι μπορούν να δράσουν καταλυτικά προς όφελος των συμφερόντων σου. Καλό είναι να είσαι ευθύς και ειλικρινής και να αποφύγεις τα μισόλογα ή τα παραπλανητικά λόγια. Διαχειρίσου τον αυθορμητισμό σου, έτσι ώστε να σε κάνει πιο χαριτωμένο στα μάτια των άλλων και όχι επιπόλαιο.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, για μια ακόμη ημέρα αναζητάς την περιπέτεια και αυτό το «κάτι διαφορετικό» που θα σε βγάλει από την ρουτίνα και την μονοτονία. Έχεις βαθιά ανάγκη να σπάσεις τα δεσμά σου και να στρώσεις τα πράγματα για μια νέα ενασχόληση που θα σε κάνει να νιώσεις δημιουργικός και ευρηματικός. Για αυτό μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν πιο κοντά στο στόχο σου. Ίσως είναι κατάλληλη στιγμή να στραφείς και στη βοήθεια προσώπων που εμπιστεύεσαι για να σε στηρίξουν.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου και κατ’ επέκταση την επιρροή σου προς τις ομάδες ανθρώπων που πιστεύεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν να επιτύχεις τα σχέδιά σου. Είναι μια καλή ημέρα για να τους δώσεις μια μικρή ώθηση, όχι μόνο γιατί επηρεάζεις τους ανθρώπους προς όφελός σου, αλλά γιατί έχεις την εφευρετικότητα και την ευελιξία που απαιτείται. Βάλε υψηλούς στόχους και μην φοβηθείς να τους κυνηγήσεις. Η αισιοδοξία σου θα λειτουργήσει ως κινητήριος δύναμη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στον Τοξότη σε επηρεάζει θετικά σήμερα, δίνοντάς σου ενθουσιασμό και αυθορμητισμό για να ξεπεράσεις εμπόδια και να τολμήσεις ό,τι δίσταζες να κάνεις μέχρι τώρα. Επομένως, αξιοποίησε την ημέρα στα επαγγελματική ή στα αισθηματικά για να διορθώσεις προβλήματα και να βρεις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Κάνε, επίσης, κάτι που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τη σωματική σου δραστηριότητα. Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις γυμναστήριο;

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη στον Τοξότη είναι μια θέση που σου χαρίζει θετική επίδραση. Υπάρχει αρκετό συναίσθημα που σε υποκινεί, αλλά πλέον γίνεται πιο αυθόρμητο με αποτέλεσμα να κινείσαι κάπως βιαστικά κάποιες φορές. Καλό είναι να διατηρήσεις την αισιοδοξία, αλλά να προσέξεις την υπερβολή σε κάποιες συμπεριφορές σου. Η αντίληψή σου είναι αρκετά γρήγορη και σε βοηθάει να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Οι περιπέτεια δεν αναμένεται να λείψει από τη σημερινή ημέρα, καθώς φαίνεται πως την επιδιώκεις με κάθε τρόπο.

Τοξότης

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα βγάζει στην επιφάνεια όλα τα βασικά σου χαρακτηριστικά. Η συμπεριφορά σου είναι αυθόρμητη και «έξω καρδιά». Έχεις την τάση να ακολουθείς τους γύρω σου χωρίς δεύτερη σκέψη, για αυτό καλό είναι να προσέξεις μην πέσεις σε κακοτοπιές. Από την άλλη, φαίνεται πως δίνεις ξεχωριστό «ρυθμό» στις παρέες που βρίσκεσαι, και κάνεις τα άτομα που τις απαρτίζουν να παρασύρονται μαζί σε περιπετειώδεις καταστάσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να διατηρήσεις τις ισορροπίες και ένα χαμηλό προφίλ. Σήμερα έχεις την τάση να κάνεις το κάτι παραπάνω, έτσι ώστε να κάνεις την ημέρα πιο περιπετειώδη. Έχεις ανάγκη να εξερευνήσεις τον κόσμο πέρα από αυτόν που ξέρεις, για να μάθεις και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Μπορείς να τα βάλεις με απαιτητικές υποθέσεις και να ξεπεράσεις εμπόδια που σου έφερναν στασιμότητα. Μια νέα ενασχόληση είναι πολύ πιθανό να μπει από σήμερα στο πρόγραμμά σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, με τη Σελήνη στον Τοξότη βγαίνει στην επιφάνεια η αισιοδοξία και το κέφι σου που σε βοηθούν να προσπαθήσεις παραπάνω και να επιτύχεις πράγματα που υπό άλλες συνθήκες θα δίσταζες να προσπαθήσεις. Είσαι επικοινωνιακός και με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μπορείς να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου, άρα και την επιρροή σου στους γύρω σου. Επίσης, είναι μια καλή ημέρα για να ξεβολευτείς από τον καναπέ σου και να κάνεις κάτι πιο περιπετειώδες που θα σε κάνει να ασκηθείς.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να κάνεις φιλοσοφικές αναζητήσεις με τα πρόσωπα εκείνα που πιστεύεις ότι έχουν να σου δώσουν πολύτιμη εμπειρία και γνώση. Η επέκταση των ιδεών έρχεται μέσα από την εξερεύνηση νέων πραγμάτων. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ψάξει πράγματα τα οποία όχι μόνο κεντρίζουν το ενδιαφέρον, αλλά προσφέρουν σημαντική βοήθεια για την περαιτέρω εξέλιξή σου. Η αισιοδοξία που σε διακατέχει με τη Σελήνη στον Τοξότη δεν κρύβεται και μάλιστα καταφέρνεις να επηρεάσεις θετικά και τους γύρω σου.

ipop.gr