Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 10/11

zodia 1024x682 - Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 10/11

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Παρασκευή είναι άκρως ενδιαφέρουσα με το επίκεντρο να βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας. Η Σελήνη πραγματοποιεί ευνοϊκή όψη με τον Ερμή, γεγονός που σε κάνει πιο γλυκό και πιο ήπιο στα λεγόμενά σου. Υπάρχει συγκατάβαση και διάθεση να ακούσεις τους γύρω σου με σκοπό να τους προσφέρεις τη γνώση σου μέσα από τις συμβουλές σου. Το καλό είναι ότι θέλεις να το κάνεις, θέλεις να σταθείς στο πλευρό τους, γιατί ξέρεις ότι έχεις πολύτιμα πράγματα να προσφέρεις. Εξάλλου, η γενναιοδωρία και η δοτικότητα χαρακτηρίζουν γενικότερα την ημέρα αυτή.

1 (2)

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από αρμονία στην επικοινωνία και καλή διάθεση, σχεδόν με μια παιδικότητα που σε ταξιδεύει σε άλλους χρόνους και εποχές. Συμπέρασμα; Εκμεταλλεύσου την Παρασκευή αυτή για να περάσεις χαλαρά και διασκεδαστικά με φίλους και αγαπημένους. Η Σελήνη στον Λέων σου παίρνει το μυαλό και δεν σε αφήνει να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις σου. Για αυτό κανόνισε και εσύ μια ξεχωριστή βραδιά με φίλους που θα σε κάνουν να εκτονώσεις την πίεση της καθημερινότητας, περιορίζοντας τις έγνοιες. Βγες να διασκεδάσεις ή οργάνωσε μια βραδιά στο σπίτι που θα περιέχει παιχνίδι. Με το καραόκε πώς τα πας;!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, το τελείωμα της εργάσιμης εβδομάδας έρχεται με τον καλύτερο τρόπο. Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον Λέοντα και αυτό σημαίνει ανεμελιά, διασκέδαση και καλή παρέα. Οι υποχρεώσεις από το πρόγραμμά σου διαγράφονται και αφήνουν τη θέση τους σε πιο διασκεδαστικές καταστάσεις και ενασχολήσεις. Είναι μια ιδανική ημέρα για να δεις φίλους και να ξεφαντώσεις. Να περάσεις μαζί τους στιγμές ανάλαφρες, χωρίς τα άγχη που κουβαλάς στην καθημερινότητα. Αν χρειαστεί, είσαι σε θέση να συμπαρασταθείς σε έναν φίλο ή σε κάποιον γνωστό που το έχει ανάγκη, ακούγοντάς τον και συμβουλεύοντάς τον.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με τη Σελήνη στον Λέων μπορείς να περάσεις μια όμορφη ημέρα. Η διάθεση είναι θετική και πολύ παιχνιδιάρα. Η δημιουργική σου πλευρά ψάχνει τρόπο να εκφραστεί, για αυτό κάνει ό,τι μπορείς για να της ανοίξεις τον δρόμο. Ασχολήσου με τη διακόσμηση του σπιτιού σου ή πειραματίσου με το ντύσιμό σου. Αν πάλι ο χώρος  της κουζίνας είναι κάτι που σε έλκει, οργάνωσε μια βραδιά για φίλους μαγειρεύοντάς τους πρωτότυπες ιδέες από τις κουζίνες του κόσμου. Επίσης, κράτα στο μυαλό σου ότι είναι μια ιδανική ημέρα για να επικοινωνήσεις με γλυκύτητα και συμπάθεια. Αν χρειάζεσαι συμβουλές είναι καλή στιγμή να τις ζητήσεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει ότι η περίοδος χαλάρωσης με παιχνιδιάρικη διάθεση συνεχίζεται. Ειδικά σήμερα που είναι και Παρασκευή δεν έχεις δικαιολογία για να μην απολαύσεις την ημέρα με κέφι και αισιοδοξία. Έτσι, θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις και δύσκολες καταστάσεις χωρίς να προβληματιστείς. Η αλήθεια είναι, επίσης, ότι θέλεις να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτό σε οδηγεί σε ακόμη πιο τρελές συμπεριφορές. Όσο οι γύρω σου δεν δυσανασχετούν μπορείς να συνεχίσεις αυτό τον τρόπο έκφρασης. Απόλαυσε κάθε στιγμή με καλή παρέα!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα προσφέρει ιδιαίτερη εύνοια στον τομέα της επικοινωνίας. Η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Ερμή σε κάνει πιο γλυκό, γεμάτο κατανόηση και διάθεση να ακούσεις τους προβληματισμούς του διπλανού σου. Εκπέμπεις μια ασφάλεια στους γύρω σου, γεγονός που τους δίνει την ελευθερία να σου «ανοιχθούν». Μπορείς και εσύ από την πλευρά σου να προσεγγίσεις με μεγαλύτερη ευκολία ένα φιλικό πρόσωπο για να του εκμυστηρευτείς τις ανησυχίες σου ή να βρεθείς πιο κοντά με το πρόσωπο του άλλου φύλου που σε ενδιαφέρει.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας είναι πολύ ευνοϊκό έτσι όπως έχει διαμορφωθεί. Η Σελήνη στον Λέων σε βοηθάει να ρίξεις τους έντονους ρυθμούς, να αποβάλεις το άγχος και να αποκτήσεις μια παιδικότητα που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Είναι μια μέρα που οφείλεις να διασκεδάσεις, να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να χαρείς όπως τότε που οι σκοτούρες ήταν αμελητέες. Έτσι, θα βρεις τον τρόπο να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να νιώσεις πιο ισορροπημένος. Με την επικοινωνία να ευνοείται, μην διστάσεις να κάνεις τις απαραίτητες προσεγγίσεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Παρασκευή αυτή χαρακτηρίζεται ευνοϊκή, χαρούμενη και πολύ επικοινωνιακή. Υπάρχει καλή διάθεση, ακόμη και εσύ έχεις την ανάγκη να κάνεις την τρέλα σου, την «αταξία» σου, με στόχο να φέρεις το χαμόγελο στα χείλη σου, αλλά και των γύρω. Βέβαια, συνεχίζεις να κρύβεις τα πραγματικά σου συναισθήματα και αυτή τη φορά οφείλεται στην υπερηφάνεια που νιώθεις και δεν σου επιτρέπει μικροπρέπειες. Μια ρομαντική σχέση ή μια δημιουργική ενασχόληση μπορεί να ξεκινήσει από σήμερα. Σε κάθε περίπτωση μην πνίξεις την ανάγκη σου. Άκουσε τον εαυτό σου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα σου δίνει την ευκαιρία, σε επαγγελματικό επίπεδο, να διευθετήσεις ένα σημαντικό θέμα μέσω της συζήτησης. Το κλίμα γίνεται πιο ευνοϊκό και η επικοινωνία διευκολύνεται με την Σελήνη να πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ερμή. Έτσι, μπορείς πιο όμορφα να εκφράσεις τις απόψεις σου, αλλά και να σε ακούσουν οι γύρω σου. Βέβαια, την εύνοια αυτή μπορείς να την αξιοποιήσεις και σε άλλα επίπεδα προκειμένου να λύσεις προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Η βραδιά μπορεί να κλείσει όμορφα την ημέρα και να σε προετοιμάσει για το Σαββατοκύριακο που έρχεται, με καλή παρέα, διασκέδαση και λιγότερα βάρη.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, απόλαυσε την ημέρα και δέξου το δώρο του σύμπαντος. Μπορείς να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου, να διώξεις από πάνω σου έγνοιες και ανησυχίες και να επιτρέψεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια της διασκέδασης. Υπάρχουν πολλές δημιουργικές ενασχολήσεις που μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα, είτε μόνος είτε μπαίνοντας σε μια ομάδα. Ή ακόμη πιο απλά κάλεσε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους  και οργάνωσε μια βραδιά επιτραπέζιου παιχνιδιού ή τραγουδιού. Δεν χρειάζονται χρήματα για να περάσεις όμορφα και δημιουργικά!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη στον Λέων συνεχίζει να δίνεις τις ευνοϊκές επιρροές της. Χαρά, διασκέδαση και ανάλαφρη διάθεση συνθέτουν το σκηνικό της σημερινής ημέρας. Υπάρχει γενναιοδωρία που σε κάνει να νιώθεις μια γλυκιά ευγνωμοσύνη. Προσπάθησε να αφήσεις τους προβληματισμούς στην άκρη για σήμερα. Παράλληλα, άφησε χώρο για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να λύσεις παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Η επικοινωνία είναι πολύ αποτελεσματική και αυτό σε βοηθάει σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, απόλαυσε τη σημερινή Παρασκευή σαν παιδί. Έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση και δεν διστάζεις να γίνεις η ψυχή της παρέας προκειμένου να τραβήξεις το ενδιαφέρον, αλλά και να κάνεις τους γύρω σου να διασκεδάσουν. Υπάρχει ένα κλίμα που ευνοεί το «πείραγμα» ανάμεσα σε φιλικά πρόσωπα, αλλά και συναδέλφους. Παράλληλα, είναι μια μέρα που ευνοεί τις συζητήσεις γύρω από θέματα που σε απασχολούν. Αξιοποίησε την περίπτωση για να λύσεις προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα.

ipop.gr

X