Citylife, Sex & Σχέση, Απόψεις, Λάρισα

Όλοι οι δρόμοι με οδηγούν στην… Λάρισα!

dromos 1 - Όλοι οι δρόμοι με οδηγούν στην... Λάρισα!

«Είσαι το άλλο μου μισό». Μια φράση που σίγουρα όλοι γνωρίζετε από ταινίες, τραγούδια, διαφημίσεις και όνειρα δικά σας, πολύ πιθανό. Όπως επίσης πιθανό είναι κάποιοι από σας αντί να συγκινείστε όταν ακούτε αυτές τις λέξεις, να ψάχνετε για το κοντινότερο παράθυρο – «έξοδο κινδύνου» από την σχέση. Πράγματι είναι μια φράση που παρότι μοιάζει να έχει μεγάλη συναισθηματική βαρύτητα, έχει ακουστεί και ειπωθεί τόσο που μοιάζει απελευθερωμένη από κάθε αξία. Για πολλούς πια είναι σαν το «καλημέρα». Πέραν αυτού μοιάζει να προδίδει μια περίεργη ανθρώπινη διαστροφή, την τάση του να νιώθουμε μισοί. Δεν νιώθουμε δηλαδή ολοκληρωμένοι και ψάχνουμε κάποιον να γεμίσει αυτό το κενό. Το επικίνδυνο μέρος του παιχνιδιού είναι το ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάπου στο δρόμο αναζήτησης του ολοκλήρου να χαθεί το αρχικό μισό.

Θα μπορούσα εύκολα να παρομοιάσω τον έρωτα στην εποχή που ζούμε με επιδημία και δε θα ένιωθα δισταγμό, ούτε και τύψεις. Δεν χρειάζεται κάποιος να προσπαθήσει πολύ για να δει ότι ο έρωτας ανθίζει παντού, φαινομενικά είναι όλα πάντα ωραία. Εξάλλου τα αγκάθια στα λουλούδια δεν φαίνονται από μακριά, ναι; Ναι! Όσο παρατηρώ τους άλλους γύρω μου και μιλώ κατ’αποκλειστικότητα για ζευγάρια, σκέφτομαι ότι κάνω κάτι λάθος γι’αυτό δεν πετυχαίνω αυτήν την πολυπόθητη «από κοινού ευτυχία» που πολλοί μοιάζουν να έχουν κατακτήσει. Έτσι επιλέγω να απέχω από την σχεσο-μανία που μας διακατέχει και θα έδινα αυτήν την συμβουλή χρυσάφι και σε εσάς, καθώς μπορεί να είμαστε νέοι αλλά οι σχέσεις δεν είναι παίξε γέλασε, κάθε ερωτική συναναστροφή είτε κάτι θα σου πάρει, είτε κάτι θα σου δώσει, δεν απευθύνομαι σε παιδάκια, δίχως να θέλω να παρεξηγηθώ, μα σε ανθρώπους που σέβονται τον εαυτό τους. Ο εαυτός σου είναι εύκολο να χαθεί και να ξεχαστεί σαν μια ομπρέλα σε λεωφορείο, σαν να έχεις χάσει τον δρόμο σου.. 

Αλλά εκεί σε γνώρισα εκεί θα σε αναζητώ ..Όλοι οι δρόμοι με οδηγούν στην Λάρισα..

Ίνφο: yang.gr

*Κεντρική φωτογραφία mairy74pap

 

mm
Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου με συνεργασία του larisaevents.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αγροστροφία.