Ζώδια

Oι ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας, 13/11 για όλα τα ζώδια

e25ae362b206ad854727e26449931be6 - Oι ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας, 13/11 για όλα τα ζώδια

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία

1 (2)

Σήμερα, η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού, μια πολύ ερωτική όψη που φέρνει πάθος και έντονα συναισθήματα. Νέες, μοιραίες γνωριμίες μέσα από τις οποίες εξελισσόμαστε και προχωράμε αλλά και ανανέωση σε υπάρχουσες σχέσεις, θα είναι στο μενού των ημερών αυτών. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν επισημοποιήσεις σχέσεων αλλά και νέοι έρωτες, ενώ σημαντική εύνοια θα παρουσιάσουν και οικονομικά ζητήματα. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουμε μια συνεργασία ή να συνάψουμε μια συμφωνία που θα είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα. Τα ζώδια που δέχονται την μεγαλύτερη εύνοια είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς ενώ θετικά επηρεάζονται και οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι.

Κριός

Φίλε Κριέ, η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και τα θέματα του καθημερινού προγραμματισμού αλλά και της εργασίας σου είναι σε πρώτο πλάνο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σου δίνει την δυνατότητα να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις εργασιακές σου απαιτήσεις αλλά και με την δύσκολη καθημερινότητα με ευκολία αφού έχεις την θέληση να ανταποκριθείς και να διεκπεραιώσεις όλες σου τις υποχρεώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργότερα με τον Κρόνο στον Τοξότη μπορεί να σε κάνει να χάσεις για λίγο την καλή σου διάθεση, να απογοητευτείς και να έχεις αρνητικές σκέψεις για πράγματα που αφορούν την επιμόρφωσή σου και το πως θα ήθελες να εξελίξεις την φιλοσοφία της ζωή σου. Μην πέφτεις και μην γίνεσαι αρνητικός γιατί η διάθεσή σου αυτή είναι προσωρινή και αύριο είναι μία άλλη μέρα που μπορείς να δεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν με αισιοδοξία.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και ξυπνάς με κέφι, έτοιμος να φλερτάρεις και να χαρείς την ζωή σου και την κάθε στιγμή της. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σε βάζει σε διαδικασία να δραστηριοποιηθείς έντονα με δημιουργικές δραστηριότητες που έχεις και να καταβάλεις όλη σου την προσπάθεια αλλά και την θέληση να επιτύχεις σε αυτά που θέλεις. Δείχνεις με ιδιαίτερη ευκολία αυτά που αισθάνεσαι στους γύρω σου και πείθεις τους πάντες για την βούληση που έχεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργότερα με τον Κρόνο στον Τοξότη είναι πιθανό να σε κάνει να αισθανθείς απαισιόδοξα και να σου δημιουργήσει μεγάλη ψυχολογική ένταση. Οικονομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν σε ρίχνουν ψυχολογικά. Μην σε καταβάλλουν οι άσχημες σκέψεις και άφησε για άλλη μέρα να σκεφτείς θέματα που μπορεί να σε αγχώνουν.

Δίδυμοι 

Φίλε Δίδυμε,  η Σελήνη παραμένει και σήμερα στην Παρθένο και οικογενειακά θέματα και υποχρεώσεις σε απασχολούν έντονα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σε κάνει να έχεις την αυτοπεποίθηση, την θέληση και την βούληση να διεκπεραιώσεις όποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και αν προκύψουν. Βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζονται και εκφράζεις άνετα τα συναισθήματά σου στα οικεία σου πρόσωπα. Εκκρεμότητες που μπορεί να προκύψουν σε εργασιακό επίπεδο αντιμετωπίζονται με επιτυχία. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργότερα με τον Κρόνο στον Τοξότη βαραίνει την διάθεσή σου πολύ. Σε απασχολούν καταστάσεις και περιστατικά που έχουν προκύψει με άτομα του περιβάλλοντός σου ή συνεργάτες σου και δείχνεις ότι δεν έχεις την αισιοδοξία για να τα αντιμετωπίσεις. Η διάθεση αυτή είναι προσωρινή και θα περάσει. Δεν πρέπει να σε ανησυχεί.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η Σελήνη παραμένει και σήμερα στην Παρθένο και η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι στα ύψη αφού επιδιώκεις να δεις και να μιλήσεις με άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σε βοηθάει να προβάλλεις με αυτοπεποίθηση την προσωπικότητά σου αλλά και να γοητεύσεις με τις απόψεις και τον λόγο σου. Είναι πολύ πιθανό να σου ζητηθεί η γνώμη σου από τα κοντινά σου άτομα για θέματα που τα απασχολούν αφού δείχνεις να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και μπορείς να βοηθήσεις τους γύρω σου.  Το τετράγωνο που σχηματίζει αργότερα με τον Κρόνο στον Τοξότη σου ρίχνει την διάθεση αφού μπαίνεις σε διαδικασία να σκεφτείς εργασιακά θέματα που σε προβληματίζουν. Μην γίνεσαι απαισιόδοξος και κατηφής… όλα μπορείς να τα καταφέρεις.

Λέων

Φίλε Λέοντα, η Σελήνη παραμένει και σήμερα στην Παρθένο και έχεις στρέψει την προσοχή σου σε οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και διεκδικήσεις που πρέπει να δρομολογήσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σε κάνει να πατάς γερά στα πόδια σου, να έχεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για το εισόδημά σου. Δείχνεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε κατάσταση και δεν σε εμποδίζουν οι οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Οικογενειακά θέματα που μπορεί να προκύψουν δεν σε αποτρέπουν και είσαι εκεί για να στηρίξεις όποιον χρειαστεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργότερα με τον Κρόνο στον Τοξότη σου βγάζει έντονες ανασφάλειες ξαφνικά, όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή και βλέπεις προσωρινά τα πράγματα με απαισιοδοξία. Προσωρινά όμως… και αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και έχεις έντονα την ανάγκη να μονοπωλήσεις το περιβάλλον σου αφού θέλεις να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και να βρεις κάλυψη και ικανοποίηση. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σε κάνει να νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό σου και γι αυτά που θέλεις να δώσεις και να σου δώσουν. Επικοινωνείς με μεγάλη άνεση τα θέλω σου αλλά και την προσωπικότητά σου και δείχνεις σαν να μην υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε εμποδίσει για να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργότερα με τον Κρόνο στον Τοξότη σε κάνει να πέφτεις ψυχολογικά αφού θέματα οικογενειακά που προκύπτουν τα βλέπεις σαν βαρίδι και σε πιάνει απαισιοδοξία. Μην ξεχνάς ότι είναι μόνο για λίγο…

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και σήμερα και η διάθεσή σου εξακολουθεί να είναι μελαγχολική και σε διακατέχει έντονη εσωστρέφεια. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος δεν σε αφήνουν και ο πόνος από προηγούμενες καταστάσεις αναβιώνει. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σε κάνει να ξαναβρείς την χαμένη σου αυτοπεποίθηση, να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να καταφέρεις να ισορροπήσεις την διάθεσή σου, αφήνοντας πίσω αυτά που σε πλήγωσαν και βλέποντας με αισιοδοξία το μέλλον. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργότερα με τον Κρόνο στον Τοξότη μπορεί για λίγο να σε κάνει να είσαι κατηφής και απαισιόδοξος αφού δείχνει να σε προβληματίζουν σχέσεις με κοντινά σου άτομα που μπορεί να μην εξελίσσονται όπως ήθελες και αυτό να σου ρίχνει την διάθεση και να γίνεσαι αρνητικός… όχι βέβαια ευτυχώς για πολύ.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η Σελήνη σήμερα πέρασε στον Ζυγό και αυτό είναι πιθανό να σου δημιουργήσει έντονη μοναχικότητα και εσωστρέφεια. Φόβοι και ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους γιατί αναμοχλεύεις ξαφνικά μνήμες από το παρελθόν και από καταστάσεις που σε πλήγωσαν. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχεις κλείσει κάποιες ιστορίες ακόμα και γι’ αυτό σε πονάνε. Η διάθεσή σου είναι φευγάτη και αυτό δεν είναι καθόλου βοηθητικό για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της έντονης καθημερινότητας και της δουλειάς σου. Θα ήταν πολύ καλό σήμερα να ασχοληθείς με κάτι που θα σου εξάψει την φαντασία, γιατί έτσι θα μετατρέψεις την αρνητική σκέψη σε θετική και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Πρόσεχε γιατί μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο, πιθανά στον εργασιακό τομέα, πίσω από την πλάτη σου.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η Σελήνη παραμένει και σήμερα στην Παρθένο και έχεις στρέψει την προσοχή σου στον επαγγελματικό σου τομέα και στο πως θα προβληθείς και θα διακριθείς σε αυτόν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σου δίνει την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις να πετύχεις, να πιστέψεις στις δυνατότητές σου και να κυνηγήσεις με δυναμικότητα να επιτύχεις την πολυπόθητη για εσένα καταξίωση. Όποιες υποχρεώσεις και έκτακτα γεγονότα και αν προκύψουν μπορείς να τα διαχειριστείς με αξιοσημείωτη ωριμότητα και μεθοδικότητα. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργότερα με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί προσωρινά σε κάνει να αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου και να γίνεις έντονα επικριτικός στον εαυτό σου και απαισιόδοξος. Αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πολύ… αυτό είναι το θετικό.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η Σελήνη παραμένει και σήμερα στην Παρθένο και θέλεις να περάσεις χαλαρά την ημέρα σου, κάνοντας χιούμορ με παρέες από τα παλιά που μπορεί να θέλουν να σε δουν και να φιλοσοφήσεις γενικά για την ζωή. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σε κάνει να πατάς γερά στα πόδια σου, να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις για την ζωή σου και αυτό είναι κάτι που εντυπωσιάζει τους γύρω σου, αφού δείχνεις μεγάλη αυτοπεποίθηση γι’ αυτά που θέλεις να κάνεις για το μέλλον. Φίλοι και παρέες πιστεύουν σε αυτό που δείχνεις και είναι δίπλα σου για να κάνεις τους στόχους σου πραγματικότητα. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργότερα με τον Κρόνο στον Τοξότη σου χαλάει προσωρινά την διάθεση, αφού φέρνει αναμνήσεις και πληγές του παρελθόντος στο μυαλό σου και νιώθεις έντονη απαισιοδοξία και κατήφεια. Αύριο θα είναι καλύτερη μέρα…

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η Σελήνη σήμερα παραμένει στην Παρθένο, ένα ιδιαίτερο περιβάλλον για εσένα και σου δημιουργεί έντονο εκνευρισμό, εσωστρέφεια και καχυποψία για τους γύρω σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σε ωθεί να ξαναβρείς τον εαυτό σου και να καταβάλλεις έντονη προσπάθεια για να επιτύχεις αυτά που επιθυμείς. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οικονομικές συζητήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο, από τις οποίες θα βγεις κερδισμένος και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις και σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργότερα με τον Κρόνο στον Τοξότη μπορεί να σου δημιουργήσει απαισιοδοξία αλλά και δυσαρέσκεια με φιλικά σου πρόσωπα αφού μπορεί να θεωρείς ότι οι σχέσεις σας δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες… αύριο θα βρεις το κέφι σου… μην πτοείσαι.

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ,  η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στην Παρθένο και η προσοχή σου έχει στραφεί στις σχέσεις σου, προσωπικές αλλά και επαγγελματικές. Θέλεις να είναι ισορροπημένες αλλά έχεις και την τάση να συμβιβάζεσαι σε πράγματα που δεν σε ικανοποιούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Σκορπιό σου δίνει την εσωτερική δύναμη να εκφράσεις αυτά που θέλεις στο περιβάλλον και στους συνεργάτες σου, χωρίς να έχεις τις ανασφάλειες για μοναχικότητα. Δείχνεις εμφανέστατα τι θέλεις και ότι είσαι διατεθειμένος να το καταφέρεις προσπαθώντας πολύ. Το τετράγωνο που σχηματίζει αργότερα με τον Κρόνο στον Τοξότη είναι πολύ πιθανό να σε κάνει να χάσεις την αισιοδοξία σου και να γίνεις επικριτικός με τον εαυτό σου γιατί προκύπτουν θέματα στον επαγγελματικό τομέα που δείχνεις να μην έχεις πίστη στον εαυτό σου… ευτυχώς προσωρινά.

Πηγή

X