Ελλαδα

Το Παναθηναϊκό Στάδιο έγινε ροζ

stadio1 - Το Παναθηναϊκό Στάδιο έγινε ροζ

Η στιγμή της φωταγώγησης ανακοινώθηκε από την Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder,  Ελένη Μενεγάκη.

menegaki1 300x187 - Το Παναθηναϊκό Στάδιο έγινε ροζ

Σε σύμβολο ελπίδας μετατράπηκε χτες βράδυ το Παναθηναϊκό Στάδιο, καθώς έγινε ροζ, συμμετέχοντας στο  Παγκόσμιο Πρόγραμμα Φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων ανά τον κόσμο στο πλαίσιο της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού των Estee Lauder Companies.

Στην εκδήλωση φωταγώγησης βρεθήκαμε εμείς, και  πλήθος κόσμου που είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά την εντυπωσιακή αυτή στιγή. Ανάμεσα τους, καλλιτέχνες και εκπρόσωποι όλων των μέσων, που τίμησαν με την παρουσία τους την φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση.

Η κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής και κύριος Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, χειρουργός μαστού, Πρόεδρος και Ιδρυτής της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ», τόνισαν για άλλη μία φορά την σημαντικότητα της πρόληψης  και της έγκαιρης διάγνωσης και ευχαρίστησαν από καρδιάς τον κόσμο για την υποστήριξη στον σκοπό της Εκστρατείας.

Η στιγμή της φωταγώγησης ανακοινώθηκε από την Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder, κυρία Ελένη Μενεγάκη, ενώ η εντυπωσιακή φωταγώγηση του μνημείου έγινε υπο την μουσική που συνέθεσε ο κύριος Δημήτρης Κοντόπουλος ειδικά για τον σκοπό αυτό.

stadio1 300x200 - Το Παναθηναϊκό Στάδιο έγινε ροζ

 

Μοναδική βραδιά, ισχυρό μήνυμα.

Πηγή : allyou.gr

mm
Φύσει αισιόδοξη και με διάθεση προσφοράς ο εθελοντισμός θα μπει στη ζωή της κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων και θα ριζώσει για τα καλά.Ούσα τελειομανής θα δωθεί ολοκληρωτικά σε ό,τι κάνει μέχρι να βεβαιωθεί πως είναι αψεγάδιαστο.Ταξιδεύει αδιάκοπα και αθεράπευτα,φυσικά και όταν αυτό δεν είναι εφικτό,νοητά,λατρεύει με απολυτότητα κάθε έκφανση τέχνης και διακηρύσσει όπου σταθεί την δύναμη της θετικής ενέργειας που ενισχύει την ροή του σύμπαντος.Μεγαλύτερες αδυναμίες,η μητέρα φύση και η άπλετη φωτεινότητα των όντων.Ευγνώμων και ερωτευμένη με τη ζωή,της ορκίζεται πίστη και χαμόγελα ες αεί!