Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 24/10

zodia 1 ipopgr - Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 24/10

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στον Τοξότη δίνοντάς σου αυθορμητισμό και ανυπομονησία. Μη βιάζεσαι και φρόντισε να δώσεις χρόνο στις καταστάσεις να εξελιχθούν, έτσι ώστε να μην απογοητευτείς από τα γεγονότα σε σχέση με τις προσδοκίες σου. Τα ταξίδια και η γνώση συνεχίζουν να σε ενθουσιάζουν, για αυτό σήμερα είναι η τελευταία σου προθεσμία για να ασχοληθείς. Η δημοτικότητά σου ενισχύεται, ενώ υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις σήμερα για να την «ανεβάσεις» κι άλλο.

1 (2)

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα αναμένεται αρκετά θετική, αν και θα πρέπει να είσαι σε θέση να ελέγξεις τη βιασύνη που θα σε χαρακτηρίζει. Το συναίσθημα είναι πλούσιο και το κυρίαρχο θα είναι η αισιοδοξία που σου φέρνει η Σελήνη στον Τοξότη. Θα είσαι αρκετά ανοιχτόμυαλος και αυτό βοηθάει τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και επαγγελματικό για να χειριστείς πιο απαιτητικές καταστάσεις. Όπως καταλαβαίνεις, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνεις συζητήσεις, να λύσεις περίπλοκες καταστάσεις και γενικότερα να κάνεις βήματα προόδου με τα σχέδιά σου, αρκεί να μην βιάζεσαι!

Δίδυμοι

Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό ενισχύει τη δημοτικότητά σου και σε ωθεί ακόμη περισσότερο να ασχοληθείς με τα κοινά. Εξάλλου, αγαπητέ Δίδυμε, μια τέτοια συμπεριφορά δε σου είναι άγνωστη! Το αντίθετο μάλιστα, είσαι άνθρωπος που ξέρεις πώς να κάνεις επαφές και να προωθήσεις το δημόσιο προφίλ σου. Για αυτό εκμεταλλεύσου την ημέρα και οργανώσου κατάλληλα στον τομέα αυτό. Η ισχυρή σου αντιληπτική ικανότητα θα σε βοηθήσει, επίσης, να καταλάβεις αν κινείσαι λάθος ή αν θα πρέπει να συνεχίσεις το δρόμο σου ως έχει.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στον Τοξότη και η θέση της αυτή σε κάνει να έρχεσαι πιο κοντά στη μόρφωση και στα ταξίδια. Αυτό σημαίνει ότι και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με την επέκταση των γνώσεών σου. Μπορείς να διαβάσεις και να συλλέξεις πληροφορίες γύρω από  θέματα που σε ενδιαφέρουν, να ξεκινήσεις τη μελέτη μιας γλώσσας ή ενός νέου γνωστικού αντικειμένου. Επίσης, μπορείς να κάνεις κάποια εξόρμηση, να οργανώσεις ένα ταξίδι ή ακόμη και μια ασχολία εντός πόλης που θα σε κάνει να ξεφύγεις και να έρθεις σε επαφή με κάτι νέο.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στον Τοξότη και παράλληλα σχηματίζει θετική όψη με τον Ουρανό. Τί σημαίνει όλο αυτό; Καλή διάθεση, ενεργητικότητα και αισιοδοξία. Ο τομέας της επικοινωνίας δεν αποτελεί πρόβλημα για εσένα και μάλιστα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις με τον κατάλληλο τρόπο, έτσι ώστε να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου ή να φτιάξεις την εικόνα σου προς τους άλλους. Επομένως, όπως και αν αξιοποιήσεις την εύνοια αυτή μπορείς να βελτιώσεις τόσο τα αισθηματικά σου, όσο και τα επαγγελματικά.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα αναμένεται αρκετά ευνοϊκή σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Μπορείς να κάνεις αποτελεσματικές επικοινωνίες με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και στους τομείς που σε απασχολούν περισσότερο. Λύσε τα προβλήματα τις δουλειάς με τον διάλογο ή καταλάγιασε τις εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, με κατανόηση και συζήτηση. Είσαι αρκετά ανοιχτόμυαλος σήμερα και μπορείς να κατανοήσεις τα δεδομένα χωρίς να χρειαστούν διευκρινίσεις και περιττές αναλύσεις.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η ημέρα αναμένεται αρκετά ευνοϊκή. Θα υπάρχει καλή διάθεση, καλή επικοινωνία και γενικότερα ένα ιδανικό κλίμα για να περάσεις καλά, να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους και να ενισχύσεις την εικόνα σου. Για αυτό φρόντισε να οργανώσεις μια βραδιά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, έτσι ώστε να χαλαρώσεις με καλή παρέα. Η εικόνα σου μπορεί, επίσης, να βελτιωθεί μέσα από στοχευμένες κινήσεις που θα κάνεις και ειδικά ό,τι αφορά στον ρόλο που παίζεις σε ευρύτερες κοινωνικές ομάδες.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη συνεχίζει να κινείται για μια ακόμη ημέρα στον Τοξότη. Η θέση της αυτή είναι αρκετά καλή δίνοντας θετικές επιρροές και στο δικό σου ζώδιο. Το συναίσθημα είναι πλούσιο και ενθουσιώδες. Έχεις καλή διάθεση και μπορείς να δεις με θετική ματιά όσα συμβαίνουν γύρω σου. Αξιοποίησε την ημέρα για να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που αγαπάς και να εκφράσεις το συναίσθημά σου ευθέως, πράγμα που δυσκολεύεσαι να κάνεις κατά γενική ομολογία.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου, επομένως η ψυχική σου διάθεση είναι σε πλήρη αρμονία με την ύπαρξή σου. Θα είσαι αρκετά εκφραστικός και επικοινωνιακός, χαρακτηριστικό που σε κάνει να πλησιάζεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και όχι μόνο. Μπορείς να βελτιώσεις την εικόνα σου μέσα στο κοινωνικό σύνολο ή μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Δέχεσαι τη διαφορετικότητα και κατ’ επέκταση τις απόψεις των άλλων χωρίς να δείχνεις εγωισμό. Αυτή η ιδιότητα σε κάνει ιδανικό συνομιλητή.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ασχοληθείς με τα κοινά και να κάνεις κινήσεις που θα βελτιώσουν το δημόσιο ή επαγγελματικό σου προφίλ. Ίσως σου προταθεί να αναλάβεις πόστο που θα χρειαστεί να ελέγχεις ή να συναναστρέφεσαι με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων. Η θετική όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα, θα σου χαρίσει τη διαίσθηση που χρειάζεσαι και τη βαθιά αντιληπτική ικανότητα για να χειριστείς σωστά οποιαδήποτε κατάσταση χρειαστεί.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το πλανητικό σκηνικό σήμερα δίνει αρκετά ευνοϊκές επιρροές, γεγονός που σου επιτρέπει να κινηθείς με ειλικρίνεια και ευθύτητα, να διασκεδάσεις, να δείξεις καλή διάθεση και να πλησιάσεις τα πρόσωπα που χρειάζεται για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Δείξε προσοχή στον αυθορμητισμό που σου δημιουργεί η Σελήνη στον Τοξότη, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να βιαστείς και να συνειδητοποιήσεις ότι τελικά η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στα όνειρά σου. Δώσε χρόνο όπου είναι απαραίτητο.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ο Ερμής πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για τους καλλιτεχνικούς τύπους ή για όσα άτομα ασχολούνται ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με την τέχνη. Άφησε την τάση σου αυτή να εκφραστεί με οποιονδήποτε τρόπο σου ταιριάζει και θα δεις ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα και πιο ολοκληρωμένος. Παράλληλα η διαίσθησή σου ενισχύεται, γεγονός πολύ ευνοϊκό για να πάρεις αποφάσεις ή να βγάλεις συμπεράσματα. Ειδικά στα επαγγελματικά, είναι μια καλή ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε ερωτήματα που σε απασχολούν.

ipop.gr

X