Fashion & Beauty, Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/10/2017)

zodia 2 ipopgr 2 - Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/10/2017)

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σελήνη στον Σκορπιό δυσκολεύει τη δράση σου οδηγώντας σε να λειτουργείς με πιο απόλυτο τρόπο. Αναζητάς την επιβεβαίωση με έναν τρόπο πεισματάρικο ή ακόμη και λίγο παιδαριώδη. Είσαι κάθετος στις αντιλήψεις σου και αυτό δυσχεραίνει την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου. Οι γύρω σου δεν έχουν καλή διάθεση απέναντί σου, γιατί εισπράττουν την ανησυχία σου. Προσπάθησε να αποδεχθείς τις θετικές επιδράσεις από τις θετικές όψεις της Σελήνης, έτσι ώστε να νιώσεις πιο ευχάριστα και να γίνεις πιο επικοινωνιακός.

1 (2)

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα θα είναι λίγο δύσκολη με την Σελήνη στον Σκορπιό να βγάζει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες. Πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς για να αντιμετωπίσεις αυτά τα συναισθήματα με λογική, έτσι ώστε να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Παράλληλα, θα ήταν καλό να κάνεις προσπάθειες για να περιορίσεις τις κακές συνήθειες που σε ακολουθούν από το παρελθόν. Νιώθεις και εσύ την κούραση που σου έχουν δημιουργήσει, καθώς έχεις προσπαθήσει και στο παρελθόν να τις διαχειριστείς. Κινήσου με αποφασιστικότητα για να τελειώνεις μια και καλή.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι σήμερα να ξεφύγεις λίγο από το πείσμα σου και να μην αντιμετωπίζεις τους άλλους με αυτό. Είναι, επίσης, εμφανές ότι έχεις την τάση να βιώνεις πιο έντονα και τα πιο απλά συναισθήματα, γεγονός που σε εξουθενώνει. Προκειμένου να κρατήσεις δυνάμεις μέχρι το τέλος της ημέρας, φρόντισε να  βρεις γρήγορους τρόπους να χαλαρώνεις τακτικά μέσα στην ημέρα. Λίγη μουσική, μια ήρεμη συζήτηση με φίλους ή κάτι άλλο που σε κάνει να εκτονώνεσαι θα είναι σημαντικό για να κατευνάζει την ένταση του συναισθήματος.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το συναίσθημα κυριαρχεί την ημέρα αυτή αλλά με έναν τρόπο που μπορεί να σε κάνει να κουραστείς. Η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει καχύποπτο, ενώ δημιουργείς καταστάσεις και προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Βιώνεις πιο έντονα το συναίσθημά σου, πράγμα που σε κάνει να σπαταλάς ενέργεια και ψυχικά αποθέματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και δεν χρειάζεται να πιέζεσαι για τα πάντα. Η τόση πίεση δεν σε βοηθάει να ισορροπήσεις. Βάλε το χαμόγελό σου και προσπάθησε να γίνεις πιο ευχάριστος.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις που χρειάζονται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Θα έχεις τη δυνατότητα να αντιδράς καλά υπό συνθήκες πίεσης, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείς τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά. Γενικά, χαρακτηρίζεσαι πολύ μαχητικός και δεν φοβάσαι να «πέσεις στη φωτιά». Είτε λέγεται δουλειά, είτε συναίσθημα είσαι σε θέση να πέσεις με τα μούτρα μέχρι να βγάλεις άκρη ή ακόμη καλύτερα μέχρι να φτάσεις στον στόχο σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί δυσκολίες σε απλά καθημερινά θέματα, κυρίως λόγω της εσωτερικής ανησυχίας που σου δημιουργεί. Το συναίσθημα γίνεται πιο έντονο μέσα σου, οδηγώντας σε στο σημείο να μην μπορείς να το ελέγξεις. Χαλάρωσε, γιατί όλο αυτό είναι περισσότερο παιχνίδι του μυαλού, παρά η ωμή πραγματικότητα. Κινήσου με θάρρος και κέφι. Επιστράτευσε το δυναμισμό σου, το χαμόγελό σου και θα δεις ότι όλα μπορούν να λυθούν με καλή διάθεση.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει να κινείσαι και να αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο με έναν τρόπο πιο μονόπλευρο. Δύσκολα αποδέχεσαι τις απόψεις των γύρω σου και τείνεις να επιμένεις σε αυτά που πιστεύεις ή επιδιώκεις. Η δική σου ματιά μοιάζει να υπερισχύει των τρίτων και αυτό δεν γίνεται εύκολα αποδεκτό από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Φρόντισε να «μαλακώσεις» λίγο τους τρόπους σου και να βρεις ευχάριστα θέματα να συζητήσεις. Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το χιούμορ σου για να σπάσεις τον πάγο και να κάνεις την ημέρα πιο χαλαρή.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε εμποδίζει να κινηθείς όπως ακριβώς θα ήθελες καθώς επιβαρύνει την ψυχολογία σου. Νιώθεις ανησυχία, ένταση, ανασφάλεια και όλο αυτό πρέπει να μετριαστεί. Από την άλλη, οι θετικές επιδράσεις του πλανητικού σκηνικού σε βοηθούν να χειριστείς την κατάσταση στηριζόμενος σε βαθύτερες εσωτερικές δυνάμεις, όπως η διαίσθηση που είναι σε ανάπτυξη τις ημέρες αυτές. Μπορείς να βρεις την αλήθεια αν κοιτάξεις καλύτερα μέσα σου. Χαλάρωσε και θα καταφέρεις να βρεις λύσεις στους προβληματισμούς σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα έχει μια τάση να σε κάνει να νιώθεις ανήσυχος, μπερδεμένος, με έναν συναισθηματικό κόσμο ανάστατο. Προτίμησε να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα διατηρώντας μια ρεαλιστική ματιά. Παράλληλα προτίμησε να βγάζεις προς τα έξω την ευχάριστη πλευρά του εαυτού σου, έτσι ώστε να κάνεις και τους άλλους να περνούν καλά και αυτό να γυρίζει πίσω με θετική ενέργεια. Αφέσου σε συναισθήματα που σχετίζονται με την αγάπη, τον πόθο και τη λαχτάρα για το άλλο φύλο.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η ημέρα κρύβει αρκετές δυσκολίες, καθώς ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρος. Παράλληλα, όμως, δέχεσαι θετικές επιρροές από τη θετική όψη της Σελήνης με τον Δία και τον Ερμή , γεγονός που σου δίνει ανεπτυγμένη διαίσθηση και σε βοηθάει να βγεις από τις δύσκολες καταστάσεις. Επίσης, έχεις την ικανότητα να βλέπεις κάτω από την επιφάνεια, γεγονός που σε βοηθάει να βλέπεις το βάθος και την έκταση των καταστάσεων χωρίς να κρίνεις επιπόλαια.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα χαρακτηρίζεται από μια μυστικότητα, μικροεμπόδια, εντάσεις, αλλά παράλληλα, οι θετικές επιρροές του πλανητικού σκηνικού σε κάνουν πιο αισιόδοξο, περιπετειώδη και ευχάριστο. Εκμεταλλεύσου τα στοιχεία που έχεις ανάλογα με την περίπτωση. Η μυστικότητα χρειάζεται σε υποθέσεις που κινδυνεύουν να αποτύχουν αν εκτεθούν πολύ γρήγορα στο κοινό. Από την άλλη, η ευχάριστη πτυχή σου σε βοηθάει να προσεγγίσεις τα πρόσωπα γύρω σου κερδίζοντας την εύνοιά τους.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, οι δυσκολίες που θα βιώσεις και σήμερα θα είναι αρκετές, αλλά καλά θα κάνεις να μην το βάλεις κάτω. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, καθώς σήμερα είναι σε θέση να σε καθοδηγήσει σωστά. Αν και συνήθως η λογική είναι αυτή που σε οδηγεί, σήμερα το πλανητικό σκηνικό σε φέρνει πιο κοντά με τη διαίσθησή σου, κάνοντας βασικό σου όπλο στη μάχη. Αποσύρσου στο χώρο της φαντασίας και του ονείρου για να πάρεις δυνάμεις. Δες το όνειρό σου να συμβαίνει και ύστερα θα είσαι σε θέση να το ζήσεις.

X