Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 19/10

zodia4 1 - Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 19/10

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή σε όποιον τομέα επιλέξεις. Ίσως νιώθεις την ανάγκη να αλλάξεις την κατάσταση στα εργασιακά σου ή μπορεί να θέλεις να ξεκινήσεις μια νέα αισθηματική σχέση. Μπορείς να το κάνεις τώρα που το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκό. Το ξεκίνημά σου θα είναι πολύ καλό, ενώ οι προοπτικές που σου προσφέρονται είναι ιδανικές. Βάλε κάτω τα πράγματα και πάρε τις αποφάσεις σου άμεσα, χωρίς να χάνεις άλλο χρόνο.

1 (2)

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει φρέσκο αέρα στη ζωή σου. Σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις από την αρχή, έχοντας πάρει το μάθημά σου και αξιοποιώντας τη σοφία που κέρδισες από τις εμπειρίες σου. Μπορείς παράλληλα να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου σε όλους τους τομείς. Εκείνες που αντιμετώπιζαν προβλήματα μέχρι σήμερα, είναι καλή ευκαιρία να τις διαχειριστείς με μια άλλη ματιά, δίνοντάς τους νέες προοπτικές, αφήνοντας πίσω το παρελθόν.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι μια μέρα που το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στον τομέα των σχέσεων. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε απασχολήσουν οι αισθηματικές σχέσεις, καθώς για τον καθένα θα είναι διαφορετικά. Μπορεί, λόγου χάρη, να έχεις την ανάγκη να βελτιώσεις τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια και να ξαναθέσεις  νέους κανόνες για να δημιουργήσεις ένα καλύτερο μέλλον. Ή ακόμη, μπορεί στο εργασιακό σου περιβάλλον οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους να χρειάζονται μια ανανέωση.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει αρμονία σε ό,τι έχει να κάνει με σχέσεις και διαπροσωπικές επικοινωνίες. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν για να λύσεις τις όποιες διαφορές ή παρεξηγήσεις. Από την άλλη, είναι η ιδανική περίπτωση για να τερματίσεις ό,τι δεν μπορεί να εξελιχθεί και φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον. Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως θα είσαι λίγο πιο ευαισθητοποιημένος σε ό,τι αφορά πιο κοινωνικά ζητήματα.

Λέων

Ένας κύκλος κλείνει, ένας κύκλος ανοίγει. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για νέα ξεκινήματα, φίλε Λέων. Οπότε, βάλε κάτω τα πράγματα και εντόπισε τους τομείς που θέλεις να συμμορφώσεις, βάζοντας ένα τέλος σε ό,τι δεν πάει άλλο. Νιώθεις ιδιαίτερη ενέργεια και κέφι, γεγονός που σε βοηθάει να κάνεις αποφασιστικές κινήσεις με ξεκάθαρη σκέψη και δυναμισμό. Μπορείς να πετύχεις πολλά στο μέλλον, αν καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τα πράγματα υπεύθυνα, θέτοντας στόχους.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να επωφεληθείς από τις σχέσεις σου – κάθε λογής- έτσι ώστε να κάνεις βήματα προόδου. Παράλληλα, ο ενθουσιασμός και η καλή διάθεση σου προσφέρουν μια σημαντική ψυχολογική βάση για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις με δύναμη όποιο εμπόδιο προκύψει στον δρόμο σου. Γενικότερα, όμως, οι επιρροές είναι θετικές και μπορείς να ωθήσεις λίγο παραπάνω τα πράγματα, ανάλογα με τον τομέα που σε απασχολεί. Διατήρησε, ωστόσο, μια συμπεριφορά χωρίς υπερβολές και εξάρσεις.

 Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου , φίλε Ζυγέ, δεν μπορεί παρά να ασκήσει επάνω σου θετικές επιρροές, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βάλεις τέλος σε ο,τιδήποτε δεν μπορεί να εξελιχθεί και να σε κάνει να αφήσεις την πόρτα σου ανοιχτή στο νέο, το αισιόδοξο, το ελπιδοφόρο. Αγαπημένα πρόσωπα ή πρόσωπα που μπορείς να εμπιστευτείς δρουν καταλυτικά την ημέρα αυτή, δίνοντας λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν ή ανοίγοντάς σου νέους δρόμους που θα μπεις στον πειρασμό να ακολουθήσεις. Κάνε τα βήματά σου, ακόμη και αν είναι με αργό ρυθμό.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Σκορπιό φέρνει αισιόδοξα μηνύματα, καθώς ανοίγει τις πόρτες για νέες καταστάσεις πιο ιδανικές. Έχεις καλή διάθεση, μπορείς πλησιάσεις τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Ωστόσο, ένα κομμάτι του πλανητικού σκηνικού σου κάνει πιο ανήσυχο και νευρικό. Νιώθεις καλύτερα όταν δεν προσπαθεί κάποιος ή κάτι να σε περιορίσει και αυτό το εκδηλώνεις έντονα στον περίγυρό σου. Σε γενικές γραμμές μπορείς να έχεις μια απολαυστική ημέρα, αν αποφασίσεις να χαλαρώσεις και να ισορροπήσεις συναισθηματικά.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, αυτή η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σου ανοίγει νέες πόρτες και προοπτικές. Ένα κεφάλαιο στη ζωή σου κλείνει και αφήνει χώρο για να αναπτυχθεί ένα νέο. Το μεγάλο στοίχημα είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες σου και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να το αντιληφθεί, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που δίνεται σήμερα. Έχεις πάθος, όρεξη και καλή διάθεση, στοιχεία που είναι πολύ σημαντικά για να επιτύχεις σε κάθε σου σχέδιο. Εμπιστεύσου τα πρόσωπα που αγαπάς καθώς εκείνα θα σε βοηθήσουν να κινηθείς σωστά.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, οι σχέσεις που έχεις με τους ανθρώπους γύρω σου θα βρεθούν, σήμερα, στο προσκήνιο, καθώς η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σε αναγκάζει με κάθε τρόπο να τις αντιμετωπίσεις. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό γίνεται για καλό εν τέλει. Μπορείς να βρεις την αρμονία στις σχέσεις σου, να κατανοήσεις τα πρόσωπα που έχεις απέναντί σου, να συγχωρέσεις, να εισπράξεις κατανόηση, να κάνεις ένα βήμα παρακάτω γεμάτο ουσία και θετική επιρροή.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, αυτή η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει πολλές ελπίδες, θετική ενέργεια και πνευματική αναγέννηση. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να δώσεις οριστικό τέλος σε ό,τι πρέπει να ολοκληρωθεί, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Παράλληλα, άφησε χώρο στη ζωή και στην ψυχή σου για να βάλεις νέα πράγματα, να ανοίξεις νέους κύκλους που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς, να προοδεύσεις, να πλουτίσεις , αλλά και να επιτύχεις. Ακόμη και νέες γνωριμίες μπορούν να σου δώσουν νέες προοπτικές.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Νέα Σελήνη στον Ζυγό δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο. Έρχεσαι σε επαφή με νέες καταστάσεις, νέα πρόσωπα, ενώ μπορείς να αναβαθμίσεις τις σχέσεις σου, δίνοντας νέα πνοή. Άφησε την ενέργειά σου να εκφραστεί και άνοιξε το μυαλό σου σε νέες ιδέες. Μια νέα φάση ξεκινάει, για αυτό δέσε τη ζώνη σου και απόλαυσε το ταξίδι της γνώσης, της εξέλιξης, της ανακάλυψης…

ipop.gr

X