Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 18/10

zodia 3 ipopgr - Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 18/10

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, με τη Σελήνη στο Ζυγό και τη θετική όψη του Ερμή με τον Δία η ημέρα αναμένεται άκρως θετική. Από πλευράς διάθεσης θα είσαι πολύ καλά, έχοντας αισιοδοξία, κέφι και όρεξη να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Η καλή διάθεση σε βοηθάει τόσο στις προσωπικές σου υποθέσεις όσο και στα επαγγελματικά. Έχεις ανάγκη να συνυπάρχεις με άλλα πρόσωπα, αλλά όχι με όποιον και όποιον. Θέλεις να έχεις «ποιοτική» παρέα, πρόσωπα που σε εκτιμούν και τα εκτιμάς, που υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και αγάπη.

1 (2)

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα σε βρίσκει σε μια καλή κατάσταση, χαρίζοντάς σου κέφι και ευεξία. Δεν φαίνεται να βιάζεσαι σήμερα. Αντίθετα, οι κινήσεις σου θα χαρακτηρίζονταν νωχελικές, σίγουρες και μελετημένες. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται γύρω από την καλαισθησία και είναι σημαντικό για εσένα να διατηρείς μια καλή εικόνα, τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι. Μπορείς, ίσως, να ασχοληθείς ακόμη και με τη διακόσμηση του σπιτιού ή του χώρου εργασίας.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη στον Ζυγό σου δημιουργεί την ανάγκη της συνύπαρξης, έτσι ώστε να νιώσεις ασφαλής και ολοκληρωμένος. Αυτό εκφράζεται σε κάθε πτυχή της ζωής σου με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Στα προσωπικά σου θέλεις να βρίσκεσαι δίπλα στον σύντροφό σου για να σε συμπληρώνει. Στα επαγγελματικά, λειτουργείς καλύτερα μέσα σε μια ομαδική εργασία που μπορείς να προσφέρεις βοήθεια, αλλά και να λάβεις. Αν πάλι ασχολείσαι με τον αθλητισμό, νιώθεις άνετα με την ομάδα σου, καθώς είσαι σε θέση να τη στηρίξεις με πάθος. Αν δεν ανήκεις σε καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις, ίσως, είναι η στιγμή να ασχοληθείς με κάτι που θα σε ικανοποιήσει και θα σε κάνει μέλος ενός συνόλου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη στον Ζυγό είναι αρκετά συμπαθητική, ενισχύοντας την ανάγκη σου για συνύπαρξη. Δεν θέλεις να είσαι μόνος, ιδιαίτερα σήμερα, που νιώθεις ακόμη πιο έντονα τη θέληση να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που νοιάζεσαι και σε νοιάζονται. Χρειάζεσαι την ύπαρξή τους για να νιώσεις μέλος ενός συνόλου, κομμάτι από κάτι που είναι μεγαλύτερο από τον μονάδα, πιο σημαντικό, πιο μεγαλεπήβολο! Η διάθεσή σου είναι πολύ θετική και έτσι οι σχέσεις σου με το κοινωνικό σύνολο είναι πιο αρμονικές. Χαλάρωσε και απόλαυσε την βραδιά με καλή παρέα, αλλά και κέφι!

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η ημέρα είναι πολύ θετική τόσο για την ψυχολογική σου κατάσταση, όσο και για την εικόνα που εκπέμπεις. Σήμερα μπορείς να επιτύχεις τον τέλειο συνδυασμό. Τί σημαίνει αυτό; Η καλή σου διάθεση σε κάνει να νιώθεις πραγματικά καλά και αυτό να εκφράζεται στο πρόσωπό σου και στην συμπεριφορά σου. Από την άλλη, η τάση σου να φροντίζεις την αισθητική και την ομορφιά σε ο,τιδήποτε σε περιβάλλει, σε κάνει να φροντίζεις τον εαυτό σου ακόμη περισσότερο. Απόλαυσε την ημέρα και ξεκίνα τη με ένα χαμόγελο αισιοδοξίας.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η ημέρα είναι ευνοϊκή και για το δικό σου ζώδιο. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται γύρω από τη συνύπαρξή σου με τους άλλους που, παραδόξως, σου δημιουργεί μια ανάγκη βαθιά να βρίσκεσαι ανάμεσα σε πρόσωπα και κυρίως εκείνα που θεωρείς δικά σου. Από την άλλη, έχεις αρκετή λογική για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες. Ακόμη και το συναίσθημα το εκλογικεύεις με κάποιον τρόπο, γεγονός που χτίζει γύρω σου δικλείδες ασφαλείας. Το ένστικτο δεν έχει καμιά θέση στη σημερινή ημέρα. Αν και ξέρεις να λειτουργείς άψογα χωρίς αυτό…

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό το γεγονός βγάζει στην επιφάνεια όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε προσδιορίζουν κατά βάση. Είσαι αρκετά ισορροπημένος, διατηρώντας μια ισορροπία μεταξύ συναισθήματος και σκέψης. Σου αρέσει να βρίσκεσαι με κόσμο, να είσαι κοινωνικός, να νιώθεις την αποδοχή από τον περίγυρό σου. Νιώθεις και λειτουργείς καλύτερα όταν ανήκεις σε ένα σύνολο προσώπων, καθώς μέσα σε αυτό νιώθεις σημαντικός, αλλά και προστατευμένος.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη στον Ζυγό είναι αρκετά βοηθητική και για εσένα, κάνοντάς σε πιο ευδιάθετο, κοινωνικό και εξωστρεφή. Η ανάγκη σου να ανήκεις σε μια ομάδα και να είσαι αποδεκτός από αυτήν σε κάνει καταπληκτικό συμπαίκτη. Επίσης, σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση, με τη διακόσμηση του σπιτιού και γενικότερα να καταπιαστείς με ο,τιδήποτε απαιτεί καλαισθησία ή καλλωπισμό.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με την εικόνα σου, να συναναστραφείς με κόσμο και γενικότερα να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου από αισθητικής πλευράς. Μπορείς, λοιπόν, να ασχοληθείς με τον τρόπο που ντύνεσαι, να πειραματιστείς με νέα σχέδια και χρώματα, να ερευνήσεις νέες τάσεις, έτσι ώστε να κάνεις τις αλλαγές που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου ακόμη περισσότερο. Στην επικοινωνία σου με τον κόσμο τα πας πολύ καλά και έχεις την ικανότητα να περάσεις τις σκέψεις σου στους άλλους με μεγάλη επιτυχία. Σκέψου πού είναι χρήσιμη η ικανότητα αυτή και αξιοποίησέ τη.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η ημέρα αναμένεται αρκετά ευχάριστη και ήρεμη. Δεν έχεις διάθεση να βιαστείς για ο,τιδήποτε. Απεναντίας, νιώθεις την ανάγκη να κινηθείς πιο νωχελικά, απολαμβάνοντας τις στιγμές σου και ειδικά εκείνες που σε βρίσκουν ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Άνοιξε το σπίτι σου και οργάνωσε μια χαλαρή βραδιά με φίλους που θα ολοκληρώσουν την ευχάριστη ημέρα με τον καλύτερο τρόπο. Καλή παρέα, καλή διάθεση και όλα τα άλλα περισσεύουν!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα είναι αρκετά θετική και μπορείς να κάνεις πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλά, θα διώξουν το άγχος και θα σε φέρουν πιο κοντά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και υποχρεώσεις, για αυτό προσπάθησε να κάνεις κάτι διαφορετικό που θα σε ξεκουράσει και θα γεμίσει τις μπαταρίες σου. Αναζητάς την ποιοτική συντροφιά, καθώς έχεις ανάγκη να μιλήσεις, να φιλοσοφήσεις και με κάποιον τρόπο να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, με τη Σελήνη στον Ζυγό μοιάζεις πιο ισορροπημένος, εξωστρεφής, κοινωνικός και ευδιάθετος. Νιώθεις καλά και έχεις την ανάγκη να μοιραστείς τη θετική σου ενέργεια με τον κόσμο που σε περιβάλλει. Δίνεις σημασία στην γνώμη των τρίτων και επηρεάζεσαι από αυτήν. Βαρύτητα δίνεις, επίσης, στην εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων, βγάζοντας έτσι πολύτιμα συμπεράσματα για αυτούς. Η διακόσμηση του σπιτιού είναι ακόμη ένα θέμα που μπορείς να ασχοληθείς σήμερα.

ipop.gr

X