Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 16/10

zodia 5 ipopgr - Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 16/10

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, η επιρροή της Σελήνης στην Παρθένο σου δημιουργεί την τάση να λειτουργείς περισσότερο με τη λογική, γίνεσαι πιο οργανωτικός και χρησιμοποιείς την πρακτικότητα και τη μεθοδικότητα για να επιτύχεις του σκοπούς σου. Όπως καταλαβαίνεις, η συνταγή αυτή σε οδηγεί στην επιτυχία αν καταφέρεις να πειθαρχήσεις, κιόλας, στα σχέδιά σου. Οι στόχοι είναι σαφείς μέσα στο μυαλό σου και αυτό αποτελεί κινητήριο δύναμη για  όλες σου τις πράξεις. Η εμπειρία θα λειτουργήσει καταλυτικά, για αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις κάθε γνώση που σου προσφέρει το παρελθόν.

1 (2)

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει πιο οργανωτικό και μεθοδικό. Δίνεις μεγάλη σημασία στην τάξη, ίσως περισσότερο από ποτέ. Έχεις την ανάγκη να κινηθείς πρακτικά, ακολουθώντας μια μεθοδολογία που θα σου εξασφαλίσει την επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις. Φρόντισε να αποφύγεις, ωστόσο, τις υπερβολές, καθώς η ισορροπία είναι πιο σημαντική από την τακτοποίηση και τον προγραμματισμό. Μπορείς να εκφράσεις τη γνώμη σου απλά και ρεαλιστικά και να είσαι σίγουρος ότι θα εισπράξεις κατανόηση και αποδοχή από τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε,  η ημέρα είναι ευνοϊκή για ανακατατάξεις και επαναπροσδιορισμό. Ό,τι δεν μπορεί να εξελιχθεί ή έχει αρχίσει να σου γίνεται βραχνάς, ήρθε η ώρα να βρει το δρόμο του ή να παύσει να υφίσταται. Μην φοβηθείς να πάρεις δραστικές αποφάσεις που θα αφήσουν το δρόμο ελεύθερο για να εξελιχθούν τα πράγματα πιο ομαλά. Παράλληλα, δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου να εμβαθύνει λίγο περισσότερο και να δει τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά. Οι απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα μπορούν να βρεθούν αν κοιτάξεις καλύτερα στο βάθος των καταστάσεων.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα είναι μια μέρα που το συναίσθημα μένει λίγο πιο πίσω, αφήνοντας τη λογική και την πρακτική σκέψη να πάρει τα ηνία για να σε βγάλει από τη δύσκολη κατάσταση. Αξιοποίησε την ημέρα για να τακτοποιήσεις τομείς της ζωής σου που δεν φαίνεται να λειτουργούν και τόσο άψογα. Κινήσου ήσυχα και μην φοβηθείς να εκφράσεις τις ιδέες σου και ό,τι αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σου. Οι φιλοδοξίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο σήμερα, καθώς θα χρειαστεί να παλέψεις για να τις υλοποιήσεις.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, την ημέρα αυτή η λογική κυριαρχεί νικώντας το συναίσθημα. Είσαι σε θέση μάλιστα να λειτουργήσεις πιο ορθολογικά και οργανωτικά, έτσι ώστε να είσαι σίγουρος ότι η ημέρα δεν θα σου επιφυλάσσει εκπλήξεις. Εκμεταλλεύσου την πρακτικότητά σου για να κάνεις τα σχέδιά σου για τα επόμενα βήματα. Αναγνωρίζεις την αξία σου και ξέρεις τον τρόπο που μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητές σου. Φρόντισε να μην είσαι τόσο εκλεκτικός, καθώς μπορεί να στερηθείς ευκαιριών!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έτσι σήμερα νιώθεις πιο κοντά στον εαυτό σου. Νιώθεις πιο καλά με εσένα, είσαι σε θέση να κατανοήσεις τις ανάγκες σου και όχι μόνο. Η αυτογνωσία δημιουργεί πιο ξεκάθαρες καταστάσεις που σε κάνουν να λειτουργείς χωρίς συναισθηματικά μπερδέματα. Εμπνέεις εμπιστοσύνη και πάθος, γεγονός που πρέπει να το εκμεταλλευτείς κατάλληλα τόσο στον αισθηματικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να συναναστραφείς με πρόσωπα που μπορείς να κατανοήσεις και να σε κατανοήσουν. Προτιμάς την συντροφιά προσώπων που οι αντιλήψεις σας συμπίπτουν, έτσι ώστε να διατηρήσεις τη συζήτηση σε ένα άλλο επίπεδο, χωρίς εντάσεις και με υψηλότερο επίπεδο συνεννόησης. Έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση και δεν νιώθεις την ανάγκη να βρίσκεσαι στο προσκήνιο για να επιβεβαιώνεις την αξία σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, με τη Σελήνη στην Παρθένο βγαίνει στην επιφάνεια μια άλλη πτυχή του εαυτού σου, λιγότερο συναισθηματική και περισσότερο ορθολογική. Η λογική και ο ρεαλισμός γίνονται βάση για να στηρίξεις επάνω τους τα σχέδιά σου. Έτσι, θα καταφέρεις να δρομολογήσεις υποθέσεις που καιρό τώρα σε ταλανίζουν και σε κάνουν να μάχεσαι εσωτερικά. Ωστόσο, θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να εμβαθύνεις, αναζητώντας πιο απόκρυφες εσωτερικές γωνιές, προκειμένου να εξηγήσεις καταστάσεις και συμπεριφορές.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, καλό είναι να αποφύγεις να εκλογικεύσεις το συναίσθημά σου. Προτίμησε να το βιώσεις, χωρίς να υποχρεώνεις τον εαυτό σου να εξηγεί και να ερμηνεύει αυτό που νιώθει. Έλα πιο κοντά με το εσωτερικό σου κόσμο και πάψε να περιορίζεσαι τόσο από την ψυχρή λογική. Διοχέτευσε την τάση σου αυτή σε τομείς της ζωής σου που χρειάζονται καθαρή σκέψη και ψυχρή λογική. Ίσως μπορείς να την εκμεταλλευτείς στην εργασία σου για να βάλεις μια τάξη στις εκκρεμότητες και να πάψεις να αγχώνεσαι.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η ημέρα αυτή είναι κατάλληλη για να επαναπροσδιορίσεις τα σχέδιά σου, να τα πεις με τον εαυτό σου και να βρεις καλύτερες λύσεις στα προβλήματά σου. Η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να λειτουργείς περισσότερο με το νου και λιγότερο με την καρδιά. Έτσι, αποφεύγεις πολλά μπλεξίματα που μπορεί να σου δημιουργεί το συναισθηματικό αδιέξοδο. Επίσης, είσαι αρκετά κοινωνικός, γεγονός που σε βοηθάει ακόμη περισσότερο να προωθήσεις τα συμφέροντά σου. Είσαι αρκετά συμπαθής στον περίγυρο και έτσι μπορείς να ασκήσεις την επιρροή σου με ευκολία.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να επιτύχεις τα σχέδιά σου, καθώς ο δυναμισμός και η ενέργειά σου λειτουργούν καταλυτικά για να τα καταφέρεις. Έχεις άψογη μέθοδο και με λίγη πειθαρχία μπορείς να κάνεις θαύματα. Αν χρειαστείς βοήθεια να ξέρεις ότι μπορείς εύκολα να την αποκτήσεις, καθώς εκπέμπεις εμπιστοσύνη και εμπνέεις ένα θετικό συναίσθημα στους γύρω σου. Ακόμη και στα αισθηματικά σου είσαι ικανός να ξεσηκώσεις τα πάθη! Οπότε εκμεταλλεύσου την ημέρα σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, τα πράγματα αναμένεται να κυλήσουν αρκετά ομαλά, οπότε πολύ θετικά. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου, να συζητήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα και να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Όποια δυσκολία και να προκύψει θα είσαι σε θέση να τη διευθετήσεις χωρίς άγχος. Δείξε την αφοσίωσή σου εκεί που πρέπει και θα δεις να ανταμείβεσαι.

ipop.gr

X