Sex & Σχέση, Λάρισα

Η εποχή του φλέρτ τελείωσε στην Λάρισα;

Λάρισα Η πόλη που συνδυάζει εξαιρετικά στέκια σημαντικά μνημεία και δυνατό παλμό Photos - Η εποχή του φλέρτ τελείωσε στην Λάρισα;

Λάρισα και νέοι, Λάρισα και νέες.. Τι γίνεται τελικά με αυτό το φλέρτ; Φλερτάρουν οι άντρες στην πόλη μας η μπα;

1 (2)

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ότι οι γυναίκες παίρνουν τα ινία στο φλέρτ.. για να πω την αλήθεια φαντάζει λίγο άσχημο αυτό γιατί έχουμε συνηθίσει τον άντρα κυνηγό αλλά όταν δεν γίνεται αλλιώς κάπως συμβιβάζεσαι με την ιδέα.

Σαν ορισμό το φλερτ ή ερωτοτροπία σημαίνει την εκδήλωση ερωτικής συμπάθειας με συμπεριφορά που εκδηλώνει το ενδιαφέρον ενός προσώπου προς ένα άλλο πρόσωπο. Στην εποχή μας, με τα κοινωνικά δίκτυα μέσω τεχνολογίας να έχουν φτάσει στα ύψη και τα εν φύση κοινωνικά δίκτυα να κατρακυλούν στην κατηφόρα, η γενιά μας… θα ξεχάσει πώς να φλερτάρει. Τι, έχω λάθος;

Πηγαίνεις σε μια καφετέρια και ανακαλύπτεις πως και γυμνός να μπει κάποιος, δε θα τον προσέξει κανείς. Παντού γύρω υπάρχουν μόνο οθόνες τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίες απολαμβάνουν τον καφέ τους. Κι αναρωτιέσαι, αν εκείνο το ζευγάρι στο τελευταίο τραπεζάκι, χαμένοι στα κινητά τους εδώ και μια ώρα, επικοινωνούν μεταξύ τους.. μάντεψε! Δεν μιλάνε καν!

Πολλές φορές συλλογίζεσαι και λες έχω χάσει επεισόδια δεν γίνεται να έχουν αλλάξει τόσο οι κλασικές αξίες του φλερτ, δεν γίνεται να νιώθω “παλιά” και vintage, κάτι πάει λάθος εδώ..

Και ξαφνικά ανοίγεις τα app στο κινητό σου και κατεβάζεις όλες αυτές τις εφαρμογές.. ξέρεις τύπου Chat,Friends,Flirt.. και βλέπεις όλους του τύπους και τύπισσες που είδες χθες στο καφέ ή στο club! Και το πιο “ωραίο” από όλα; Έχουν το θάρρος βρε να σου μιλήσουν και να σε Σκουντήξουν”!

Κι εσύ έχοντας φρικάρει, διαγράφεις την εφαρμογή και εύχεσαι η γενιά μας να μην είναι η τελευταία που θα θυμάται πώς ήταν να μιλάς, να φλερτάρεις, να συζητάς με έναν άλλον άνθρωπο σε ζωντανή μετάδοση δίχως τεχνολογία.

Παιδιά, αφήστε τις οθόνες και πιάστε το νόημα στην real life, εκεί έξω είναι η μαγεία και η πραγματικότητα..

**Φωτογραφία από msn.com

mm
Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου με συνεργασία του larisaevents.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αγροστροφία.
X