Λάρισα, Ομορφιά

Το καλοκαίρι φεύγει αλλά οι εκπτώσεις στα καλλυντικά συνεχίζονται

beautysales summer2017gbg cover 1024x481 - Το καλοκαίρι φεύγει αλλά οι εκπτώσεις στα καλλυντικά συνεχίζονται

Ο Όμιλος GBG αποχαιρετά το φετινό καλοκαίρι με ΌΛΑ τα προϊόντα ομορφιάς στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ! Πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, δημιουργεί την απόλυτη έκπληξη με έκπτωση -50% σε όλα τα προϊόντα από σήμερα Δευτέρα 20 Αυγούστου έως και τέλη του μήνα, στα τοπικά καταστήματα: SOULA, BEAUTY FREE, BEAUTY MARKETS και BEAUTY SALON.

Εκπτώσεις, οι οποίες πάντα μονοπωλούν το ενδιαφέρον των καταναλωτών από όλη τη Θεσσαλία, αποτελώντας μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσουν όλα τα επώνυμα προϊόντα ομορφιάς στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ! Διαλέξτε ανάμεσα σε χιλιάδες επώνυμα προϊόντα των μεγαλύτερων οίκων ομορφιάς – καλλυντικά, αρώματα, μακιγιάζ, είδη περιποίησης, αντηλιακά, προϊόντα κομμωτηρίου, ονυχοπλαστικής και αισθητικής – ό,τι χρειάζεστε και πληρώστε τη μισή τους αξία!

Ο  Όμιλος GBG με αυτόν τον τρόπο θέλει να ευχαριστήσει το καταναλωτικό κοινό του για την αγάπη,την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους στον όμιλο εδώ και πάνω απο 40 χρόνια! Είναι άξιο αναφοράς πως πρόκειται για τα μόνα καταστήματα καλλυντικών σε ολόκληρη τη χώρα που πρωτοπορούν με τόσο μεγάλο ποσοστό έκπτωσης σε ΌΛΑ τα είδη και διοργανώνουν με τέτοια συχνότητα εκπτωτικά events.

Για αυτό μην χάσεις την μοναδική ευκαιρία να επιλέξεις τα προιόντα της επιλογής σου μέσα απο μια τεράστια γκάμα καλλυντικών και όχι μόνο!

Μην ξεχνάς οτι η έκπτωση είναι -50% σε όλα τα είδη.. ακόμη κάθεσαι;

mm
Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου με συνεργασία του larisaevents.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αγροστροφία.