Ομορφιά

DIY τρόποι για αποτρίχωση στο σπίτι για το καλοκαίρι!

20180347 1356830771091453 922241704 o 1024x672 - DIY τρόποι για αποτρίχωση στο σπίτι για το καλοκαίρι!

Θάλασσα και παραλία χωρίς αποτρίχωση γίνεται; Δεν γίνεται! Για αυτό για να μην σε πιάνει πανικός σου έχω όλες τις μεθόδους και επιλέγεις όποια σε βολεύει χωρίς την βοήθεια ειδικού αλλά μονή σου στο σπίτι με εύκολους DIY τρόπους.

1 (2)

Ο ρυθμός αύξησης των τριχών στην κάθε γυναίκα είναι διαφορετικός για αυτό η κάθε μέθοδος απευθύνεται σε κάθε μια περίπτωση ξεχωριστά.

  • Αρχικά θα ξεκινήσω με τον πατροπαράδοτο τρόπο το γνωστό, ξυραφάκι. Οικονομικός, γρήγορος και άμεσος τρόπος να απαλλαγείς από τις ενοχλητικές τρίχες . Χρησιμοποιείς πάντα ειδικούς αφρούς και ειδικά σαπούνια που είναι για ξυραφάκι και στο τέλος της διαδικασίας τοποθετείς στην περιοχή μια κρέμα ενυδάτωσης. Αυτός ο γνωστός τρόπος σε όλες μας δεν είναι μόνιμος, μετά από περίπου 2 με 3 μέρες θα επανεμφανιστούν.
  • Οι ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανέςκάπως λύνουν το πρόβλημα με λίγη μεγαλύτερη διάρκεια. Όπου καθυστερούν την τρίχα να εμφανιστεί περίπου 2 εβδομάδες.
  • Κερί, εδώ οι τρίχες αφαιρούνται από την ρίζα! Χρειάζεται, ωστόσο, δεξιοτεχνία και ψυχική δύναμη.. Τέλος, οι τρίχες θα πρέπει να έχουν αρκετά μεγάλο μήκος για να αποτριχωθούν εντελώς, που σημαίνει ότι θα μεσολαβήσει μεγάλο διάστημα «αφροντισιάς» μέχρι την επόμενη αποτρίχωση.
  • Αποτριχωτικές κρέμες, είναι μια γρήγορη λύση της «τελευταίας στιγμής».  Εδώ δεν υπάρχει αφαίρεση της τρίχας από την ρίζα για αυτό το αποτέλεσμα είναι εφήμερο και εμφανίζεται ξανά μέσα σε λίγες μέρες μετά την εφαρμογή.
  • Χαλάουα, είναι φυσικό προϊόν με μύξη ζάχαρης και νερού. Μοιάζει με το κερί η διαδικασία, όπου τα αποτελέσματα της διαρκούν περίπου στις 15 μέρες. Το μειονέκτημα της είναι ότι η τρίχα πρέπει να έχει ένα μεγάλο μήκος για να μπορέσει να αφαιρεθεί.

Για όλα τα παραπάνω απαιτούνται τα απαραίτητα προϊόντα, τα οποία οι γυναίκες μπορούν να βρουν στα BEAUTY FREE, καθώς είναι το μοναδικό κατάστημα που διαθέτει τόσο μεγάλη ποικιλία ειδών/προϊόντων αποτρίχωσης, στις καλύτερες τιμές και με non-stop προσφορές.

Επίσης μην ξεχνάς το BEAUTY BAZAAR και τις υπέροχες προσφορές που τρέχουν τώρα στα καταστήματα  BEAUTY FREE! Εκεί θα βρεις όλα τα αποτριχωτικά είδη  σε  super προσφορά 1+1 ΔΩΡΟ μέχρι τις 31/07.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το κατάστημα BEAUTY FREE στην οδό Ρούσβελτ  6 και το εξειδικευμένο προσωπικό θα λύσει κάθε απορία σας.

mm
Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου με συνεργασία του larisaevents.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αγροστροφία.
X