Μεσάνυχτα και κάτι

Σε ψάχνω στη Λάρισα…

τ 1024x683 - Σε ψάχνω στη Λάρισα…

Εδώ ακριβώς που σε άφησα, εδώ τώρα σε ψάχνω. Εδώ που οι αναμνήσεις είναι αρκετές. Εδώ που με κρατάς και δεν με αφήνεις να φύγω. Εδώ γυρνάω και σε αναζητάω. Για την ακρίβεια, δεν έπαψα να σε αναζητάω ποτέ.

Σε ψάχνω στα στέκια τα παλιά, στις κοινές παρέες. Στα γνώριμα μέρη και στις πλατείες. Στο Φρούριο και στην πλατεία Ταχυδρομείου. Περιμένω να περάσεις, να σε δω. Εκεί που καθόμασταν, εκεί που μιλούσαμε. Εκεί είσαι. Στο παγκάκι μας. Θυμάσαι; Στο μέρος που αράζαμε τα βράδια. Στις βόλτες που κάναμε τις Κυριακές, στις διαδρομές που διασχίζαμε παρέα. Εκεί σε ψάχνω.

Αναζητώ τη μορφή σου ανάμεσα στα πλήθη. Νομίζω πως σε βλέπω. Σε ψάχνω όμως και κάπου αλλού. Σε ψάχνω σε άλλους. Προσπαθώ να σε βρω, να διακρίνω στοιχεία σου σε ανθρώπους. Οτιδήποτε που θα μου θυμίζει εσένα, οτιδήποτε που θα σου μοιάζει θα με κάνει να ερωτευτώ.

Σε ψάχνω παντού σε αυτή την πόλη. Εδώ που κτίσαμε κάτι και το καταστρέψαμε μαζί. Σε βλέπω, είσαι εσύ και όχι κάποιος που σου μοιάζει. Σε βρήκα τελικά. Δεν ήταν δύσκολο. Είσαι παντού έτσι και αλλιώς. Ξέρω ακριβώς που να σε ψάξω. Και ξέρεις και εσύ πολύ καλά. Εκεί θα είμαι αν με ζητήσεις, θα σε αφήσω να με αναζητήσεις. Και αυτή η πόλη. Αχ! Αυτή η πόλη δεν με αφήνει να σε χάσω γιατί ακόμα και να σε χάσω ξέρω, πως πολύ σύντομα θα σε βρω.

mm
Φοιτήτρια στο τμήμα κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω τα ταξίδια, τις ταινίες ,τα γαλλικά αλλά και τα γλυκά. Αγαπώ την μόδα και ιδιαίτερα τους χαμογελαστούς ανθρώπους.