Σινεμά

5 λόγοι για να δεις το “Split”!

Split movie wallpaper HD film 2017 poster image 1024x576 - 5 λόγοι για να δεις το "Split"!

Η νέα ταινία του M. Night Shyamalan σε συνεργασία με τον Jason Blum, κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ένα πολύ δυνατό θρίλερ για γερά νεύρα.

1 (2)

Εμείς σας δίνουμε 5 λόγους για να δείτε την ταινία:

1.Η ερμηνεία του James McAvoy

Ο γνωστός από τις ταινίες των X-men ηθοποιός παραδίδει μαθήματα σωστής υποκριτικής, καθώς είναι καθηλωτικός στο ρόλο που του έχει ανατεθεί να παίξει.

2. Οι ταινίες του Shyamalan αποτελούν εγγύηση

Λαμβάνοντας υπόψιν μας πως ο M. Night Shyamalan ευθύνεται για τις μεγάλες επιτυχίες των “The Sixth Sense,” “Signs,” “The Village” και “After Earth.”.

3. Η πρεμιέρα της ταινίας

Το “Split” έκανε πρεμιέρα στην Αμερική την ημέρα της ορκωμοσίας του Donald Trump ως νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, προφανώς θέλοντας να κάνει αναφορά στη διχασμό ανάμεσα στους πολίτες της χώρας.

4. Οι πολύ καλές έως τώρα κριτικές

Στο site του Rotten Tomatoes η ταινία έχει βαθμολογία 76 στα 100, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλη έμφαση είχε δοθεί στο marketing της ταινίας από τους παραγωγούς της, ώστε να δημιουργηθούν μεγάλες προσδοκίες από το κοινό για το νέο αυτό θρίλερ.

5. Το μικρό budget της ταινίας

Η εταιρία παραγωγής ποντάρει σε όχι ιδιαίτερα ακριβές παραγωγές και όπως φαίνεται δικαιώνεται. “Insidious,” “Sinister” και “The Purge” είναι μερικά από τα διαμάντια της εταιρίας που έχουμε απολαύσει στην μεγάλη οθόνη.

 

X