Λάρισα

Η Λάρισα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου

57ο - Η Λάρισα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το 57ο  Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Αγαπάς το σινεμά; Λατρεύεις να βλέπεις ταινίες; Θέλεις να γνωρίσεις από κοντά τους δημιουργούς των ταινιών και παράλληλα να κάνεις μια μικρή απόδραση από την πόλη; Τότε αυτές οι δύο βδομάδες, είναι οι κατάλληλες για σένα αφού σε απόσταση μόλις 153 χιλιομέτρων από την Λάρισα, στη Θεσσαλονίκη διοργανώνεται για άλλη μια χρονιά το φεστιβάλ κινηματογράφου.

Το 57ο φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, άνοιξε και φέτος τις πόρτες του για να υποδεχτεί χιλιάδες θεατές.  Από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ ξεκινάει η προβολή ταινιών τόσο στον χώρο του λιμανιού όσο και στις αίθουσες του σινεμά ΟΛΥΜΠΙΟΝ, δίνοντας μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική νότα στην πόλη. Ταινίες που έχουν διακριθεί, άλλες σε πρώτη προβολή και άλλες παλαιότερες, κάνουν την εμφάνισή τους, προσελκύοντας αρκετό κόσμο από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Δημιουργοί ταινιών, ηθοποιοί και κινηματογραφιστές βρίσκονται καλεσμένοι στα πλαίσια του φεστιβάλ, μιλώντας για την δουλειά τους ενώ παράλληλα δέχονται και ερωτήσεις από το κοινό. Κριτικοί ταινιών βρίσκονται επίσης εκεί, παρακολουθώντας με προσοχή τις ταινίες.

Θέλεις και εσύ να ζήσεις αυτή την όμορφη κινηματογραφική εμπειρία; Θα ήθελες να συνδυάσεις το ταξίδι με την ψυχαγωγία και την τέχνη; Τότε από τις 3 μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, το φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε προσκαλεί να έρθεις και να ζήσεις και εσύ αυτή την τόσο σημαντική κινηματογραφική γιορτή.  Το τρένο, το λεωφορείο ή το αυτοκίνητο  θα σε μεταφέρει πολύ πιο γρήγορα από όσο φαντάζεσαι, με πολύ μικρό κόστος  και θα κάνει την απόσταση Λάρισα – Θεσσαλονίκη να φαντάζει μηδενική.

Ξεκίνα λοιπόν,  τα μέσα αρκετά και το ταξίδι σίγουρα αξίζει τον κόπο. 2 με 3 μέρες, θα είναι αρκετές. Το 57ο φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται εκεί και θα περιμένει να μοιραστεί μαζί σου, αυτή την ετήσια κινηματογραφική γιορτή. Γιατί η Λάρισα πάει Θεσσαλονίκη και κυρίως, Η ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.

Καλό ταξίδι λοιπόν και καλές προβολές…

mm
Φοιτήτρια στο τμήμα κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω τα ταξίδια, τις ταινίες ,τα γαλλικά αλλά και τα γλυκά. Αγαπώ την μόδα και ιδιαίτερα τους χαμογελαστούς ανθρώπους.