Λάρισα, ΦοιτητοΛάρισα

9 τύποι φοιτητών του ΤΕΙ της Λάρισας!

350135791664901 2042127000 n - 9 τύποι φοιτητών του ΤΕΙ της Λάρισας!

Μπαίνοντας στη σχολή σου καταλαβαίνεις πόσο διαφορετικοί τύποι ανθρώπων υπάρχουν. Είναι οι κλασσικοί τύποι που δίνουν λίγο παραπάνω νόημα στην σχολή. Πάμε να δούμε εννιά από αυτούς. Εσύ τους έχεις συναντήσει;

1. Ο γόης.

Με moto «ότι κινείται εκτελείται», με αέρα ολόκληρου άντρα αφού πλέον έκλεισε και τα 18.  Έχει πάντα μια ιστορία να σου πει για τις εμπειρίες του. Είτε, θα τα πάρεις χιουμοριστικά αυτά που λέει είτε, θα απομακρυνθείς γιατί θα σε γεμίσει σάλια!
giphy-10

2. Αυτούς που έχουν μείνει ακόμα στο λύκειο.
Ονειροπόλοι και πολλές φορές συμπαθητικοί. Θα έρθουν οργανωμένοι στο μάθημα, ακόμα και με την κασετίνα τους. Ίσως, σηκώσουν και το χέρι για να ζητήσουν την άδεια να βγούνε έξω από το αμφιθέατρο.
giphy-2

3. Τα μοντέλα.
Είναι όλα πάνω τους πάντα στην εντέλεια. Ντύσιμο (ή και βάψιμο) λες και δεν είναι άνθρωποι αυτοί να σηκωθούν τελευταία στιγμή και να αρπάξουν ότι βρουν μπροστά τους να φορέσουν. Τους θαυμάζουμε.
giphy-8

4. Οι παραταξιακοί
Έχουν πάντα κάτι να ασχοληθούν, δύσκολα θα τους δεις να βαριούνται και έχουν πάντοτε παρέα. Δε σταματάνε να μιλάνε για την πολιτική και να τσακώνονται γιατί η παράταξή τους είναι η καλύτερη.
giphy-5

5. Τους καλούς σου φίλους
Ναι, θα γνωρίσεις άπειρο κόσμο, αλλά θα κάνεις  πραγματικά πολύ καλούς φίλους από τα φοιτητικά σου χρόνια, που θα τους έχεις για μια ζωή!
giphy-6

6. Έναν γκέυ ή μια λεσβία.
Must σε κάθε σχολή, και –συνήθως- πολύ καλά παιδιά που επιτέλους μπορούν να αισθανθούν πολύ πιο άνετα, σε σύγκριση με το σχολείο.
giphy-7

7.  Η ψωνάρα.
Φάση βόρεια προάστια Αθήνας ή Θεσσαλονίκης. Ήθελε πολύ να πάει Deree για να είναι με τις φίλες της αλλά τι να κάνουμε που πέρασε στο δημόσιο πανεπιστήμιο. Το στυλ βέβαια παραμένει το ίδιο. Τσάντα που κάνει τέσσερις μισθούς από τον μπαμπά, γυαλί –και μέσα στην αίθουσα- και ύφος. Υπάρχουν βέβαια και κοπέλες, για να είμαστε δίκαιοι, που δεν έχουν το «υφάκι». Αυτές τις συμπαθούμε!
giphy-9

 8. Ο «αλήτης».
Ξέρει τη ζωή και από την «άλλη» πλευρά. Έχει στυλ και φροντίζει να το υποστηρίζει ενώ υπάρχει ένα μυστήριο πέπλο γύρω του. Κάνει παρέα με πολλά άτομα και έχει χιούμορ.
giphy-1

9. Τα party animals.
Ξέρουν όλα τα κλαμπ, μπουζούκια, μπαράκια και οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Είναι ευχάριστα «τυπάκια». Συνήθως, παίζουν και τον ρόλο του PR.
giphy-4

Η φωτογραφία είναι από το Instagram, @jimmy.dedes

mm
Βορειοελλαδίτισσα, φοιτήτρια και ανήσυχο πνεύμα που την ζωή μου ομορφαίνουν το γέλιο, ο χορός, η βροχή, η αρθρογραφία και τα ταξίδια. May the force be with you my jedi!