Ζώδια

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 19/10

zodia 9 min - Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 19/10

Η σημερινή σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα δημιουργεί αδίστακτες ενέργειες, έντονο παρασκήνιο, την τάση για εμμονή και συγκρούσεις. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα πρέπει να είναι προσεχτικοί στις κινήσεις τους!

1 (2)

ΚΡΙΟΣ

Άρχισε από σήμερα να καταστρώνεις σχέδια για το μέλλον, αλλά ταυτόχρονα μην αμελήσεις ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Σήμερα θα έχεις μεγάλο συναισθηματισμό. Δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά και μην επιτρέψεις σε κανέναν να χαλάσει την ψυχολογία σου. Οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου προκειμένου να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να υπάρξουν, καλό είναι να μην σε εκνευρίσουν. Στα οικονομικά, σήμερα θα έχεις πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε κατά νου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στο ζώδιό σου πολλές ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις για πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο που έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή. Αυτά τα άτομα θα σε βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίσουν σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Άκου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να μην φανούν εξ αρχής τα θετικά, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα, τελικά ήταν για το καλό σου. Στον οικονομικό τομέα, μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια γενικότερη αναταραχή προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε εμποδίσει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής μέρας. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα σε απρόοπτες καταστάσεις. Περίεργα συναισθήματα θα σε διακατέχουν, αλλά σημασία έχει πως με ό,τι καταπιαστείς θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καθόλου άσχημα δεν θα πάνε τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια νέα γνωριμία. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στον επαγγελματικό σου τομέα. Να ξέρεις πως ό,τι συμβεί θα είναι πολύ καλό και με καλές συνθήκες. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, κάνε συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορεί να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ημέρα εσωτερικής αναγέννησης προβλέπεται να είναι η σημερινή για το ζώδιό σου. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και με τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ψυχική σου διάθεση θα γίνει πολύ εκρηκτική και θα έχεις αυταρχικές τάσεις, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο θα βρεις το πρόσωπο που θα καλύψει όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σου – χρειάζεται και πράξη. Στα οικονομικά, μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος. Έχεις τους πλανήτες συμμάχους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα ο δυναμισμός αλλά και η αποφασιστικότητα που θα έχεις για κάποια θέματα θα σε κάνουν, αγαπητέ Λέων, να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Μην διστάσεις να προχωρήσεις μπροστά, ό,τι κι αν βρεθεί στον δρόμο σου, και μην σταματήσεις την προσπάθεια μόνο και μόνο επειδή μερικές φορές μπορεί να συναντήσεις προβλήματα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά θα είναι προσωρινά. Θα πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, γιατί πρώτον θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου και δεύτερον οι πλανήτες δεν σε ευνοούν, αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα, προκειμένου να φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και απόφυγε τις σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπάθησε, αγαπητέ Παρθένε, να ισορροπήσεις όλες αυτές τις καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέσεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις του. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία – θα σου κάνει πολύ καλό. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και να είσαι σίγουρος ότι θα λάβεις τη σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα σε αναστατώσουν. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή και πως ό,τι κάνεις θα έχει μεγάλη επιτυχία. Έχεις πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλάνε τη διάθεση. Σημασία έχει ότι ξεκινά για σένα μια περίοδος που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο προβλέπονται σήμερα για το ζώδιό σου, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια και παλιότερα θέματα που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Ταυτόχρονα, θα αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και να κινείσαι έτσι ώστε να αλλάξεις πολλές καταστάσεις στη ζωή σου. Μίλα και διεκδίκησε αυτό που θέλεις. Θα πρέπει πάση θυσία να μην καταπιέζεις τα συναισθήματά σου. Μπορείς να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, οι κόντρες που είχες με τον σύντροφό σου έχουν πλέον παρέλθει. Ένα ταξίδι θα έκανε καλό και στους δυο σας και θα σε βοηθούσε να έρθεις πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και τι στόχους έχεις βάλει. Στον οικονομικό τομέα, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με σκοπό να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αποφύγεις άτομα που σε κουράζουν ψυχικά. Έχεις αρκετά δικά σου προβλήματα και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και των άλλων. Μίλα με δικά σου άτομα, ώστε να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τους προβληματίζει. Τον τελευταίο καιρό διακατέχεσαι από αρκετές ανησυχίες που καλό θα είναι να τις μοιραστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις και πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα, χωρίς να αναφερθείς σε καταστάσεις του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες και θα δεχτείς προτάσεις τις οποίες θα πρέπει να δεις με μεγάλη σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, καθώς οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχεις πολύ δυναμισμό, ενώ οι εξελίξεις προβλέπονται πολύ θετικές για σένα. Ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς άμεσα. Οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου, έτσι ώστε να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ξεκίνα λοιπόν να καταστρώνεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα από όσο νομίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα μπορείς από εδώ και στο μέλλον να τα πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Συζήτησε με τον σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και προσπάθησε να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα έχεις πολύ καλή συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Προτάσεις που θα δεχτείς θα πρέπει να τις μελετήσεις καλά, γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως ακούγονται. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Τακτοποίησε άμεσα τις υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αλλαγές που προβλέπονται για το ζώδιό σου αυτό το διάστημα θα κατακλύζουν τη ζωή σου και θα δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες. Φρόντισε να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή, διότι οποιαδήποτε λανθασμένη κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Επίσης, προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις από το άγχος που σε πνίγει αυτή τη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έντονες συζητήσεις προβλέπονται. Να ξέρεις ότι αν η σχέση σου έχει γερές βάσεις, θα κρατήσει. Θα πρέπει να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις, ώστε να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις για άλλη μια φορά θα είναι πάρα πολλές και το άγχος θα σε κυριεύσει. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να βρεις τις καλύτερες λύσεις για τη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα δεις κάποιες καταστάσεις από άλλη σκοπιά και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Θα έχεις μεγάλο αυθορμητισμό, τον οποίο όμως θα πρέπει να κοντρολάρεις λίγο, γιατί σίγουρα δεν σου αρέσει να στενοχωριέσαι όπως συμβαίνει τελευταία σε σταθερή βάση. Μάλλον ήρθε ο καιρός να κάνεις μια ανασκόπηση και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμά της, να το αποδεχτείς – θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κοίτα το μέλλον των αισθηματικών σου και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, γιατί έχει κάποια παράπονα από σένα που δεν σου τα λέει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Μην δυσανασχετήσεις και προσπάθησε να τις ξεφορτωθείς από πάνω σου όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που σχετίζονται με τα οικονομικά σου.

ΙΧΘΥΣ

Ξεκινάει για το ζώδιό σου μια περίοδος με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Θα μπορέσεις να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα παρέμεναν στάσιμα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές ώστε να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μην είσαι πιεστικός απέναντι στον σύντροφό σου και μην λες λόγια που μπορούν να τον εκνευρίσουν και να οδηγηθείτε σε λογομαχίες. Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά μαζί του, αν εκφράσεις τον συναισθηματισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον των επαγγελματικών σου. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

[via]

X