Ζώδια

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 18/10

zodia 7 min - Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 18/10

Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδό της στον πύρινο Τοξότη, σκορπίζοντας το γέλιο, την χαρά και την αισιοδοξία στα ζητήματα του έρωτα! Από αυτή την θέση θα χαρίσει μία πιο ευχάριστη αλλά και φιλελεύθερη νότα στις σχέσεις. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

ΚΡΙΟΣ

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αρχίσεις να καταστρώνεις από σήμερα καινούργια σχέδια για το μέλλον, καθώς η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μόνο μην χάσεις την ψυχραιμία σου με κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα συμβούν. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν, αρκεί να εκφράσεις τις ανησυχίες σου και να τους πεις για αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να προσπαθήσεις να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να είχατε στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργηθούν προβλήματα με συνεργάτες πάνω σε θέματα που δεν περίμενες. Κράτα την ψυχραιμία σου και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν σε λάθη. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Πριν απαντήσεις, σκέψου καλά αν σε συμφέρουν. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να δείξεις αρκετή υπομονή, ώστε να καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί αυτά είναι θέματα που δεν ταιριάζουν με το ζώδιό σου και μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Σχέδια που έχεις από το παρελθόν θα δεις ότι σιγά σιγά θα αρχίσουν να μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχεις σκεφτεί πολύ καλά τι ακριβώς θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετό τρέξιμο και άγχος προβλέπεται στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς όμως να καταφέρεις πάρα πολλά, ενώ θα αρχίσουν σιγά σιγά να υλοποιούνται και σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα σού προκληθούν σκέψεις για τον εαυτό σου και για τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Να ξέρεις ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός και αποδοτικός. Θα επιδείξεις ασυνήθιστες πνευματικές ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα θα σε βάλουν σε προβληματισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα κρίνεις πολλές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου με το συναίσθημα και όχι με τη λογική. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να καταλάβεις τις πραγματικές του προθέσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην επαναπαυτείς καθόλου αυτή την περίοδο, γιατί από σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Τοξότη, μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα καταφέρεις όμως να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην αγχώνεσαι, κάνε ένα πρόγραμμα και όλα θα πάνε καλά. Θα πρέπει να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια γραφειοκρατικά θέματα. Μην συνεχίζεις τις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να προχωρήσεις με τη λογική, χωρίς καθόλου συναισθηματισμό, ώστε να καταφέρεις να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώσεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση σχεδίων που έχεις κατά νου από παλιά. Έχεις μεγάλη διορατικότητα και θα φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Καλύτερα να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Είσαι ένα ζώδιο που αυτό που θέλεις το πετυχαίνεις και ο δυναμισμός σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλος. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, καθώς έχεις όλα τα εχέγγυα για την επιτυχή τους έκβαση. Πρόσεξε μόνο λίγο τον παρορμητισμό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Καλό θα είναι με χαμηλούς τόνους να λύσεις ό,τι προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις πάντα υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν χρειάζεται να εκνευριστείς αυτή την περίοδο που θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Μπορείς όμως να ηρεμήσεις, γιατί έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις ευελιξία, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που ίσως προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Βγάλε τον δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ άγχος προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να κάνεις έναν προγραμματισμό. Στα οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες και θα εκνευριστείς αρκετά. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Αστρολογικά, για το ζώδιό σου ξεκινάει μια περίοδος που θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία και αρκετό δυναμισμό. Από σήμερα τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ό,τι φαίνεται, θα τα καταφέρεις και πολύ σύντομα θα φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις κάποια πράγματα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις και καθυστερούν. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, γιατί στο μέλλον θα σου φέρουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου θα φροντίσεις να τα ισορροπήσεις, αν και πάλι κάτι θα συμβεί και τα έξοδα θα αυξηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως, αγαπητέ Σκορπιέ, να αισθάνεσαι απομονωμένος, χωρίς να έχεις τη στήριξη που θέλεις. Καλό θα είναι να αρχίσεις να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Επίσης φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Σήμερα θα καταλάβεις ότι μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου, ενώ θα έχεις και μεγάλη ενεργητικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην σκέφτεσαι καταστάσεις στα αισθηματικά σου που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει παλιότερα. Βάλε νέες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Σταμάτα να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και οφείλεις να αναγνωρίσεις πως με ό,τι καταπιάνεσαι τα καταφέρνεις πολύ καλά. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ καλά προβλέπεται να κυλήσει η σημερινή μέρα για το ζώδιό σου και με αρκετή αισιοδοξία. Με το ταλέντο που σε διακρίνει θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν παρέμεναν άλυτα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το επιτύχεις, αλλά μην καταπιαστείς με όλα ταυτόχρονα. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε συζητήσεις που μπορούν να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα δεχτείς προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις έναν προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Χάρη στην ευελιξία και στη διπλωματία σου θα καταφέρεις πολλά πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Ίσως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι και η μεγάλη σου ευαισθησία σε παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις στις οποίες πριν απαντήσεις, θα πρέπει να δεις αν σε συμφέρουν. Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις σήμερα κανένα οικονομικό ρίσκο. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ημέρα έντασης και εκνευρισμού προβλέπεται να είναι η σημερινή για το ζώδιό σου και αυτό θα έχει πιθανόν δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Τη σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα θα χαρακτηρίζει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κάνεις φρόντισε να είναι μετρημένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε, ό,τι θέλεις να πεις στο ταίρι σου, να το πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις τις φασαρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, επαγγελματικά, αλλά επειδή τα πράγματα θα είναι στάσιμα θα εκνευριστείς αρκετά. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Οικονομικά, από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

ΙΧΘΥΣ

Κάθε τι καινούργιο σού προκαλεί, αγαπητέ Ιχθύ, μεγάλο ενδιαφέρον και περιέργεια. Έχεις την ευχέρεια να συνδυάζεις με επιτυχία πολλές δραστηριότητες μαζί και έτσι να βρίσκεσαι στο κέντρο κάθε καινούργιας καινοτομίας. Αυτό εκπλήσσει, αρέσει αλλά και ενοχλεί τους άλλους που σε βλέπουν να κυριαρχείς σε χώρους που εκείνοι δεν μπορούν καν να προσεγγίσουν. Φρόντισε να είσαι πάντα σε εγρήγορση σε ό,τι αφορά παρασκηνιακές ενέργειες των αντιπάλων σου και απόφυγε εκνευρισμούς και κούραση. Διατήρησε τη μοντέρνα οπτική σου και θα συνεχίσεις να είσαι πρότυπο ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να έρθουν και πολλές παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο τις συνήθειές σου, γιατί από σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Τοξότη και σε ευνοεί αισθηματικά, κάτι πολύ καλό θα συμβεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα προβλέπονται αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Θα δεχτείς και κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Οικονομικά, απόφυγε εντελώς τις άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα. Απόφυγε επίσης να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

[via]