Μεσάνυχτα και κάτι

Υπάρχουν και αυτές οι Λαρισαίες

FPS1s1qghjo1 400 - Υπάρχουν και αυτές οι Λαρισαίες

Τα καλά κορίτσια είναι αποδεκτά. Τα καλά κορίτσια έχουν προσχεδιασμένη ζωή, παντρεύονται γρήγορα και δεν έχουν εχθρούς. Είναι η κατηγορία που όλες οι μαμάδες θα ήθελαν τα κοριτσάκια τους να ανήκουν. Δεν μπορούνε όλες να είναι καλά κορίτσια που δέχονται τη ζωή τους. Που είναι κοινωνικά αρεστά κι έχουν τη γλυκύτητα.

Μέχρι σήμερα αναρωτιούνται μερικές τι λάθος έκαναν και βγήκαν ανάποδες με δόσεις ψυχασθένειας. Είναι αυτές που δεν τους αρέσει το ροζ, που καπνίζουν, πίνουν και έχουν να περιγράψουν ακραία σκηνικά απ’ τη ζωή τους. Δεν προσαρμόζονται σε μέτρα.  Αυτές εκ γενετής έχουν το πείσμα και το νευρόσπαστο μέσα τους . Έχουν τον δικό τους τρόπο άμυνας, ως προστασία του εαυτού τους. Τα έντονα ξεσπάσματα τους είναι μόνο η επιφάνεια, κάτω απ’ την οποία υπάρχουν σωρό συναισθήματα. Πολύτιμα συναισθήματα που δεν τα βλέπεις αν δεν το αξίζεις. Με τον ίδιο τρόπο που δείχνουν το θυμό τους, έτσι εκφράζουν και την αγάπη και την αφοσίωση και τη χαρά τους. Απλά μερικές φορές υπάρχουν πυροτεχνήματα στην ατμόσφαιρα. Τον σεβασμό τον εμπνέουν και τον κερδίζουν. Τους εκνευρίζει η αδικία, η υποκρισία κι η εκμετάλλευση γι’ αυτό θα αντιδρούν όσο υπάρχουν γύρω τους. Αν δε συμφωνούν θα σας το πούνε χωρίς φόβο. Για αυτές αν τα πας καλά με όλους, σημαίνει ότι σου λείπει η προσωπικότητα. Είναι ζωντανοί άνθρωποι γιατί να τα ζουν όλα στην υπερβολή τους.

1 (2)

Αν μπουν σε μια σχέση, δε μεταλλάσσονται σε υποδείγματα καθωσπρεπισμού. Δεν τις βιώνουν συγκαταβατικά χωρίς να απαιτούν ή να αντιδρούν. Δεν κάνουν σκηνές και δεν  χρησιμοποιούν το νάζι για να τις ερωτευτείτε κι έπειτα να γίνουν αυτό που ονειρευόσασταν στη ζωή σας. Δε θα γίνουν γατούλες μόνο και μόνο για να σας αρέσουν. Παραμένουν αυθεντικές. Δεν βαριέσαι μαζί τους. Είναι ξύπνιες και δεν μπορείτε να τις ξεγελάσετε. Έκρυψαν τα παραμύθια στο πατάρι κι αποφάσισαν να ασχοληθούν με την ιστορία, αυτή που θα γράψουν κι εκείνη που θα σε αφήσουν αν αποδειχθείς λίγος.  Δε θα σου ζητήσουν τίποτα γιατί ξέρουν καλά πως αξίζει μόνο ότι  χαρίζεται απλόχερα και πως με το ζόρι κανείς δεν ερωτεύτηκε, αγάπησε ή νοιάστηκε. Ούτως ή άλλως τα καταφέρνουν μια χαρά και μόνες τους, δεν ψάχνουν για σωτήρα ούτε κάποιον να τις σηκώσει, απλώς είναι λυτρωτικό να ξέρεις πως κάποιος έχει τη διάθεση να σε προσέχει, κι ας μην τον χρειαστείς ποτέ. Οι ανάγκες τους είναι ίδιες όπως κάθε γυναίκας, απλώς έχουν τα κότσια να γίνουν αντράκια για να τις καλύψουν ακόμα κι αν αυτό προσβάλλει τον εγωισμό σας.

Αυτές τις γυναίκες να τις αγαπάτε και να τις εκτιμάτε διπλά. Γιατί δε μένουν δίπλα σας από ανασφάλεια ούτε από αδυναμία. Δεν είναι που δε γίνονται γλυκούλες και ρομαντικές, είναι που απλώς δε βρίσκετε τα κουμπιά τους. Μέχρι τότε, μάθετε ότι θα έχουν μια θέση στην κόλαση, γιατί ο παράδεισός σας είναι υπερβολικά μονότονος να τον αντέξουνε. Οι αληθινές γυναίκες είναι μεγάλο ρίσκο μα το αξίζουν πάντα. Αντέχεις να το πάρεις;

mm
Βορειοελλαδίτισσα, φοιτήτρια και ανήσυχο πνεύμα που την ζωή μου ομορφαίνουν το γέλιο, ο χορός, η βροχή, η αρθρογραφία και τα ταξίδια. May the force be with you my jedi!
X