Λάρισα

Ότι έχω να θυμάμαι είναι εδώ, στη Λάρισα…

larisathimamai - Ότι έχω να θυμάμαι είναι εδώ, στη Λάρισα…

Ότι έχω επιλέξει να θυμάμαι από σένα είναι όμορφες στιγμές. Για τις άλλες, τις άσχημες, αδιαφορώ.  Γέλια, δώρα, βόλτες σε αυτή την πόλη. Αυτά έχω να θυμάμαι.  Τις νύχτες εκείνες που μιλούσαμε στο τηλέφωνο μέχρι αργά , τα βράδια που ήσουν η τελευταία μου σκέψη πριν κοιμηθώ και η πρώτη αφού ξυπνούσα. Τον χρόνο που έκλεβα για να σε δω έστω και για πέντε λεπτά. Τα βράδια που ξαφνιαζόμουν όταν σε έβλεπα κάτω από το σπίτι μου. Τις βροχερές νύχτες που περπατούσαμε μαζί στο κέντρο. Τις βόλτες που κάναμε το βράδυ στο Αλκαζάρ και ευχόμασταν και οι δύο να μην τελείωναν ποτέ. Και να που τελείωσαν και μάλιστα πιο γρήγορα από όσο περιμέναμε. Ίσα που πρόλαβα να αρχίσω να σε συνηθίζω, εκεί κάπου στην μέση σε έχασα και με έχασες, χαθήκαμε γενικά.

1 (2)

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε. Μέρες, μήνες, στιγμές. Κυρίως στιγμές, σαν αυτές που περνούσαμε μαζί τότε. Θυμάσαι;

Το μυαλό όμως είναι μυαλό και ακόμα και αν προχωράει, δεν ξεχνάει αλλά θυμάται.  Επιλέγει να κρατήσει τις όμορφες στιγμές, γιατί στο κάτω -κάτω αυτές είναι  που τελικά μετράνε.

mm
Φοιτήτρια στο τμήμα κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω τα ταξίδια, τις ταινίες ,τα γαλλικά αλλά και τα γλυκά. Αγαπώ την μόδα και ιδιαίτερα τους χαμογελαστούς ανθρώπους.
X