Μουσική

Τα 5 πιο ενοχλητικά κολλητικά τραγούδια που έγραψαν ιστορία

psy 009 1024x640 - Τα 5 πιο ενοχλητικά κολλητικά τραγούδια που έγραψαν ιστορία

Τραγούδια τα οποία γράψανε και γράφουν την δική τους ιστορία και όχι λόγω του καλλιτεχνικού και του φωνητικού αλλά λόγω του ιδιαίτερου που τους έκανε να βρίσκονται στην υψηλότερη λίστα.Στα βίντεο που ακολουθούν επιλέξαμε 5 τραγούδια τα οποία μας «εκνευρίζανε» αλλά τελικά χωρίς να το θέλουμε τα φέρναμε στο μυαλό μας όπως λογικά θα την πατήσατε κι εσείς.

1 (2)

1.PPAP Pen Pineapple Apple Pen (2016)
To συγκεκριμένο τραγούδι (“Αν μπορεί να το χαρακτηρίσει κάποιος τραγούδι”) κυκλοφόρησε στο Youtube πριν από 3 εβδομάδες και έχει δημιουργήσει φρενίτιδα στο κοινό κι αυτό διότι βγάζει κάτι πολύ ιδιαίτερο το στυλ του και ο τρόπος που τραγουδάει και χορεύει.Το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 100.000.000 προβολές

2.Βaha Men – Who Let The Dogs Out(2000)
Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2000 και σίγουρα οι γεννηθέντες των 80’s ή 90’s θα το θυμούνται έντονα με τον χαρακτηριστικό ήχο του σκύλου στο ρεφρεν.

3.Verka Serduchka – Dancing Lasha Tumbai (2007)
Η Verka Serduchska ή αλλιώς ο Αντρίι Μιχαΐλοβιτς Ντανίλκο το 2007 εκπροσώπησε την Ουκρανία στη Eurovision που διεξάγει στη Φινλανδία, τερμάτισε στη 2η θέση και αυτό το τραγούδι έμελλε να γράψει την δική του ιστορία στο θεσμό όχι για τα λόγια άλλα για την μουσική η οποία ήταν διασκεδαστική και χορευτική.

4.Aqua Barbie Girl (1997)
To τραγούδι Barbie Girl των Aqua που κυκλοφόρησε το 1997 στους περισσότερους θα έχει μείνει ως το πιο “κοροιδευτικό” τραγούδι και ακούγεται τελικώς μέχρι και σήμερα.

5.PSY Gangnam Style (2012)
Τώρα τι να πει κανείς για αυτόν τον κύριο; Ο Park Jae-sang που είναι το πραγματικό του όνομα έκανε το ακατόρθωτο εκτοξεύοντας το τραγούδι Gangnam style ξεπερνόντας τα 2.6 δισεκατομμύρια προβολές στο Youtube. Το τραγούδι του Νοτιο- Κορεάττη μόλις κυκλοφόρησε, εξαπλώθηκε σε όλο τον πλανήτη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και έγινε αμέσως πασίγνωστο.

mm
Σπουδαστής Μηχανικών Πληροφορικής.Είμαι 24, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα.Το να γράφω άρθρα για μένα είναι σαν να θέλω να μιλήσω σε κάποιον, να του περάσω κάποια μηνύματα και ουσιαστικά ξεσπάω πάνω στο πληκτρολόγιο με την ψυχή μου.Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου και τα ταξίδια για μένα είναι το μεγαλύτερο αντιβιοτικό σε οποιοδήποτε πρόβλημα μου προκύψει!
X