Ζώδια

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 17/9

zodiac opt min 45 - Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 17/9

Μέρα γεμάτη εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές είναι η σημερινή! Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού και υπάρχουν γεγονότα που σκορπίζουν την χαρά, το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό στα ζώδια της Φωτιάς(Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγού, Υδροχόους)

1 (2)

ΚΡΙΟΣ

Μην αφήνεις εκκρεμότητες να εμποδίζουν τα σχέδιά σου. Δώσε λύσεις το συντομότερο και προχώρησε τις υποθέσεις σου στα επίπεδα που χρειάζεται. Μην αφήνεις το φόβο και την ανασφάλεια να καθορίζουν τη στάση σου. Είναι δύσκολο να καταφέρεις όλα όσα επιθυμείς αλλά φρόντισε να εξασφαλίσεις τα απαραίτητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάνετε κάποιο πρόγραμμα για σήμερα που θα ευχαριστήσει και τους δύο αρκετά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι φρόντισε να βγεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που θέλεις. Στα οικονομικά φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό είναι αισθητά βελτιωμένο και χρειάζεται να προσπαθήσεις περισσότερο για να μην παρασυρθείς σε κατάφορη αισιοδοξία που θα σταματήσει την προσπάθεια. Μην βιάζεσαι να λάβεις όλα όσα περιμένεις άμεσα. Δείξε υπομονή και το αύριο θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα έχεις πολλά νεύρα. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Στα οικονομικά τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι εντάσεις που προκύπτουν είναι προσωρινές και μπορείς να τις αποφύγεις. Η διάρκεια είναι προσωρινή και δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις ιδιαίτερα. Το παρελθόν φέρνει ζητήματα στην επιφάνεια που σε αναστατώνουν. Συγκεντρώσου για να δώσεις άμεσα λύσεις σε όλα και να μπορέσεις να προχωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά. Ποιο είναι; Να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά πρέπει πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση να προσέχεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν φροντίσεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχουν προκύψει, η καθημερινότητά σου θα βελτιωθεί πολύ. Είναι γεγονός πως χρειάζεσαι ξεκούραση αλλά οι υποχρεώσεις δεν σου το επιτρέπου . Μία μικρή απόδραση θα δώσει τη λύση και θα σε ξεκουράσει σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις αυτά που σε εκφράζουν και θέλεις για να περάσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι με την Αφροδίτη στον Ζυγό μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις αλλά κάνε ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

Είναι δύσκολο να καταφέρεις όλα όσα επιθυμείς καθώς οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν αλλά με λίγη προσπάθεια όλα μπορούν να γίνουν. Χαλάρωσε και άφησε τα πράγματα να δρομολογηθούν στα επίπεδα που είναι ανάγκη για να μπορέσεις να επαναφέρεις τις ισορροπίες σου. Όλα θα πάνε καλά στο μέλλον και θα δικαιωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε την μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πρόσεχε γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Στα οικονομικά έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ευθύνες που σου φορτώνει η οικογένεια σε αποσυντονίζουν από το ήδη δύσκολο πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσεις με αποτέλεσμα τα πράγματα να παραμένουν στάσιμα. Κάνε αξιολόγηση των υποχρεώσεων και μην δίνεις περισσότερη βάση σε πράγματα που μπορούν να περιμένουν. Όλα θα τακτοποιηθούν με τη σωστή σειρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα υπάρξει μια στασιμότητα σήμερα στην σχέση σου. Απόφυγε να κάνες συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε καβγάδες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μην η περίοδος προσφέρεται για πολύ καλές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές για αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ

Ένα κάλεσμα σε φιλικό κύκλο γίνεται αφορμή να μπορέσεις να ξεπεράσεις εμπόδιο πολύ σημαντικό για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Η συνάντησή σου με κάποιο πρόσωπο εκεί γίνεται η αρχή μίας συμμαχίας που θα οδηγήσει στο αποκορύφωμα τα σχέδιά σου και εσένα σε ολοκληρωτική μεταμόρφωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να τα δεχτείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι γιατί οι πλανήτες(η Αφροδίτη στο ζώδιο σου) σε ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αρκεί να κινηθείς με ψυχραιμία και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά θα περάσουν διακυμάνσεις για αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις και τι θα ξοδέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παιδιά και οικογένεια χρειάζονται τη φροντίδα σου και αδυνατείς να ανταποκριθείς. Μην νιώθεις ενοχές αλλά προσπάθησε οι κινήσεις σου να είναι μεθοδικές και αρκετά ουσιαστικές ώστε η παρουσία σου να γίνει όσο το δυνατό πιο θετική. Τα προβλήματα δεν τελειώνουν αλλά τα άστρα στηρίζουν τις προσπάθειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δείξε τις ρομαντικές και ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες προτάσεις φέρνουν ικανοποίηση. Δείξε προσοχή στις προϋποθέσεις και ζήτησε τη συμβουλή ειδικού για να εξασφαλίσεις τις απαραίτητες συνθήκες. Όλα μπορούν να πετύχουν με αρκετή συγκέντρωση και αμοιβαία προσπάθεια. Το μέλλον φέρνει ικανοποιήσεις και υπόσχεται θρίαμβο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στην σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και μάταια προσπαθείς να δώσεις λύση. Ασχολήσου περισσότερο με όσα σε κουράζουν και μην αφήνεις περιθώρια για υπερβολές που θα μπλοκάρουν τα σχέδιά σου. Όλα θα πάνε καλά και θα οδηγηθείς σε επιτυχία. Η λύση βρίσκεται μπροστά στην υλοποίησή της.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα δες το ταίρι σου με περισσότερο ρομαντισμό και πες του πράγματα που θα το κάνουν να νιώσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν μέχρι τώρα. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις που εντυπωσιάζουν. Αγαπημένα πρόσωπα χαίρονται με τη νέα τροπή στη ζωή σου και κάποιοι άλλοι δυσκολεύονται να το δεχτούν. Αγνόησέ τους και συνέχισε το δρόμο σου .Σύντομα όλοι θα ξέρουν με κάθε λεπτομέρεια πόσο μεγάλη ήταν η προσπάθειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου με ρομαντισμό αλλά ακόμη περισσότερο ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Τα οικονομικά δεν θα είναι πολύ καλά για αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις. Συμφωνίες και αλλαγές ευνοούνται.

ΙΧΘΥΣ

Είναι αδύνατον να κάνεις ταυτόχρονα τόσα πράγματα. Η κούραση που σε έχει καταβάλλει δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Μην βιάζεσαι να δώσεις τέλος σε πράγματα που έχουν μέλλον. Θα βλάψεις τη μελλοντική σου εξέλιξη. Οργάνωσε καλύτερα τη καθημερινότητα σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη τους. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά καλό είναι αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς άτομα δικά σου. Τα οικονομικά δεν πάνε άσχημα αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

[via]

X