Λάρισα, Πολιτισμός

Σεμινάριο αυτοσχεδιασμού από την OFF ART στο Μύλο

download 1 - Σεμινάριο αυτοσχεδιασμού από την OFF ART στο Μύλο

Ένα εισαγωγικό σεμινάριο για τον αυτοσχεδιασμό στις παραστατικές τέχνες με την Anna Boehmig, πραγματοποιεί η ομάδα  χοροθεάτρου OFF ART, στο πλαίσιο του Μύλου Παραστατικών Τεχνών που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με το ΣΜουΘ.

1 (2)

Ο αυτοσχεδιασμός είναι η τέχνη που το σώμα, ταυτόχρονα ανακαλύπτει, δημιουργεί και εκτελεί επάνω στη σκηνή. Μπορεί να είναι απόλυτα ελεύθερος και να βασίζεται στην έκφραση της στιγμής απλώς διαισθητικά, ή να έχει συγκεκριμένο σενάριο και να είναι αποτέλεσμα δοκιμών μεγάλης χρονικής διάρκειας.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο συνολικής διάρκειας 6 ωρών, θα ολοκληρωθεί με το τελευταίο κομμάτι του ανοικτό για το κοινό.

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ., 3ος όροφος στο Μύλο του Παππά (κεντρικό κτήριο).
Παρουσίαση εργαστηρίου, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ., 2ος όροφος στο Μύλο του Παππά (κεντρικό κτήριο). download

H Anna Boehmig είναι μουσικός, με πτυχίο Γαλλικού Κόρνου. Έχει πολλά χρόνια εμπειρία στον αυτοσχεδιασμό και ειδίκευση στη μουσικοθεραπεία.

Έχει συμμετάσχει σε διάφορες συμφωνικές ορχήστρες, Brass Band, Quintetta πνευστών και μουσικά σύνολα και έχει παρουσία ως σολίστ, σε Γερμανία, Αγγλία, Ελβετία, Ολλανδία και Η.Π.Α. Συνεργάζεται με χορογράφους και σκηνοθέτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το σεμινάριο θα βασιστεί σε υλικό από τη συνεργασία της με την ομάδα  χοροθεάτρου OFF ART.

Πληροφορίες: 2410 614449.

X